Csíkos cukorkapálcát nyomni a forró kakaó tejszínhabkoronájába, selyemcukrot szórni egy mutatós üvegtálba, karamellt főzni. Lassíts kicsit egy igazán édes programon.
Az Ursa Maior workshop-ján megtanulod, hogyan alakítsd át a kristálycukrot színes, finom cukorcsodákká. Lesz karamellfőzés, cukorhúzás, selyemcukor készítés, cukorvirág, cukorpálca és sodort cukornyalóka készítés, sőt betekintést nyerhetsz a milefiori cukorkészítési technikába is!
A tanfolyamon csak olyan eszközöket használtok, amiket otthon, a saját konyhádban is megtalálsz, így egészen biztosan jól hasznosítható tudással távozol.
Az elkészített finomságokat hazaviheted magaddal, de a bónusz áráért digitális és nyomtatott receptkönyvet is kapsz, így otthon is pótolhatod a gyorsan fogyó édességet.