2022.03.08-án módosultak az oldal általános szerződési feltételei, az új ÁSZF-et itt éred el. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenTermék és élelmiszerÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraVigyázunk Rád!Praktikus Ajándék

A ritmus és a küzdősport ötvözete: 1 hónapos korlátlanul felhasználható capoeira bérlet a Capoeira Afro Ritmo-tól

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
Helyszín
Capoeira Afro Ritmo
Ma: 19:30 - 21:00
Jó, ha tudod
  • 1 hónapos korlátlanul felhasználható capoeira bérlettel részt vehetsz az összes edzésen (bármely hónap elsejétől kezdve az akció időtartama alatt)
  • Próbáld ki az egyik legkülönlegesebb harcművészetet, a brazil eredetű capoeirát! Ismerkedj meg a különböző rúgásokkal, védekezésekkel, akrobatikus elemekkel, zenékkel és jó hangulattal
  • Helyszínek: Budapest, Vág utca 19. (Hétfő: 19:00-20:30 Szerda: 19:00-20:30) és Zalaegerszeg VMK, Landorhegyi út 21. Kedd: 18:30-20:00 Csütörtök: 18:30-20:00
Beváltható
2022.04.11 - 06.10.
Fontos

Előzetes bejelentkezés vagy további információ e-mailben: info@capoeiraafroritmo.hu. A bónusz 1 hónapos korlátlan felhasználásra jogosít (bármely hónap elsejétől kezdve az akció időtartama alatt) a Capoeira Afro Ritmo Budapesti és Zalaegerszegi oktatásaira. Egy vásárló egy bónuszt használhat fel saját részre. Kinyomtatott bónuszodat vidd magaddal. Más kedvezménnyel nem összevonható.Küzdősport is legyen, de nézzen ki jól miközben csinálod, tánc is legyen benne, meg kihívás is, erőnlét is legyen, miközben kultúrát is tanulsz - azt hiszed, hogy ezzel most feladtad nekünk a leckét? Csak azért nem, mert történetesen éppen van egy 1 hónapos capoeira bérletünk, amivel mindezt egyszerre letudhatod.

 

A ritmus és a küzdősport ötvözete: 1 hónapos korlátlanul felhasználható capoeira bérlet a Capoeira Afro Ritmo-tól

 

Ez az egyedi, brazil eredetű mozgásforma az önkifejezés egy formája, ahol mindenki megtalálhatja a saját stílusát, saját mozdulatait, érdeklődését, ötvözve a küzdősportot a ritmussal. Miközben komoly egyedi fizikai és szellemi fejlődést tapasztalsz, egy energikus és jókedvű közösség tagja is leszel.

 

Amellett, hogy a capoeira rendkívül látványos, olyan izgalmas, hogy egy percig nem fog eszedbe jutni, hogy éppen egy edzésen vagy. Fejleszti a koordinációs készségedet, segít levezetni a stresszt, bámulatosan hatékony izomépítő és állóképesség fejlesztő hatása van.

 

1 hónapos korlátlanul felhasználható capoeira bérlet a Capoeira Afro Ritmo-tól

 

Az Afro Ritmo csoport 2009-ben Magyarországon alakult – ezzel az első Magyarországon alapított capoeira csoport -, azóta számos országban megtalálható (többek között Brazíliában, Kolumbiában, Németországban, Oroszországban, Ausztriában) Mestre Gil és tanítványai vezetésével. Magyarországon a csoportjuk mestere Mestre Marcelo – aki Zalaegerszegen tart edzéseket, míg a budapesti edzéseket Professora Pipoca és Professor Corvo vezetik

 

1 hónapos korlátlanul felhasználható capoeira bérlet a Capoeira Afro Ritmo-tól

  

1 hónapos korlátlanul felhasználható capoeira bérlet a Capoeira Afro Ritmo-tól

 

Az Afro Ritmo egy olyan egyesület, ahol a tagok nyitottak és őszinték egymáshoz, a jó hangulatú közösség az alap, amire építenek – hiszen jó társaságban sokkal élvezetesebb és energikusabb a gyakorlás. Az egyesület számára fontos, hogy ne csak az oktatóidat tiszteld, hanem egymást is, partnerként tekintsetek egymásra a fejlődés folyamán. 

 

1 hónapos korlátlanul felhasználható capoeira bérlet a Capoeira Afro Ritmo-tól

 

Ha elég nyitottnak érzed magad egy teljesen új mozgásforma megismerésére, ne habozz és jelentkezz a Capoeira Afro-Ritmo csoport edzéseire!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Páros vitorlázás a Balatonon
10 000 Ft
Vásárlóink kedvence
Ultrahangos fogkő-eltávolítás
6 990 Ft
Vásárlóink kedvence
Mikrodermabráziós arckezelés
1 990 Ft
4,7/5 Angyali Érintés, Budapest - VIII. kerület
Prémium minőségű fotókönyv
4 990 Ft
Tökéletes ajándékötlet
Mexikói lakoma 2 főre
3 490 Ft
Vásárlóink kedvence
4,2/5 Mezcal Mexikói Étterem
Páros élményfestés
9 990 Ft
Vásárlóink kedvence
5/5 VelemFESS Alkotóműhely
Élményrepülés Budapest felett
9 890 Ft
Különleges ajándékötlet
2 személyes Vagon tál
6 790 Ft
Vásárlóink kedvence
Titanic szabadulós játék
8 290 Ft
Vásárlóink kedvence
4,3/5 Titanic-A szabadulás, Budapest - VI. kerület
Nyomozós játék a Budai Várban
3 490 Ft
Izgalom, kutatás, fejtörők
4,4/5 Game of City, Budapest
Egy órás választható fotózás
10 490 Ft
Vásárlóink kedvence
4,5/5 Széchenyi Photo és Vászonkép Nyomda
Víziejtőernyőzés a Tisza-tavon
21 290 Ft
80 méterrel a víz felett!
Bejelentkezés