2020.07.27-én módosultak az oldal általános szerződési feltételei, az új ÁSZF-et itt éred el. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenUtazásÉlményÉtteremEgészségSzépségTanfolyamPraktikus Ajándék

Talán inspirál pár ajánlatunk:

2021-es belföldi utazások
Foglald le jövő évre szóló hazai utazásodat
Dolce Vita olasz főzőklub
9 790 Ft
Mesés élmények lombházban
13 600 Ft
4,8/5 Kerca Biofarm - Őrség, Kercaszomor
Próbamerülés nyílt vízben
8 600 Ft
4,6/5 Búvárbázis Búváriskola
Francia péksüti kurzus
9 790 Ft
4,2/5 EASE Therapy
Szappankészítő tanfolyam
3 590 Ft
75 lövés 6 fegyverrel
3 290 Ft
Motoros sárkányrepülés
2 300 Ft
4,9/5 Ultrakönnyű Repülésért Egyesület
A razzia - szabadulós játék
1 700 Ft
4,5/5 Al Capone - A Razzia, Budapest - VI. kerület

Emlékeztek még a Szerencsekékre? Egy fél országot foglalkoztató nyereményjáték, ahol a kiválasztottak kaptak egy esélyt a gyarapodásra. Megpörgeted, és nyersz. Esetleg vesztesz. Az azonban biztos, hogy adsz egy esélyt a szerencsédnek, és egy lehetőséget arra, hogy meglepd magad valamivel. Ugyanezt kínálja a Bónuszkerék is, és még a műsorba sem kell bekerülnöd ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban. Minden nap új eséllyel indulsz, minden egyes pörgetéssel kihívod a szerencsédet és minden siker újabb sikert szül.

Regisztrálj a Bónusz Brigád oldalán, keresd meg a Bónuszkerék ikont a jobboldali menüsorban és kattints! Élvezd az izgalmat, ami a kerék megpörgetését követi és várj, amíg kiderül az eredmény. Talán pörgethetsz még egyet, de akkor se csüggedj, ha ma nem sikerült nyerned, holnap újra próbálkozhatsz. Ha pedig nyertél? Örülj, és használd föl a nyereményjátékban szerzett bónuszod, közben pedig ne felejtsd el minden nap újra, meg újra megpörgetni a Bónuszkereket az újabb nyereményért. A szerencse legyen veled!

Bejelentkezés