2021.01.21-én módosultak az oldal általános szerződési feltételei, az új ÁSZF-et itt éred el. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlelmiszer és termékUtazásÉlményÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraPraktikus Ajándék

Talán inspirál pár ajánlatunk:

Ultrahangos fogkőtisztítás
14 900 Ft
4,6/5 Fehér fogakat, Budapest - V. kerület
Rendelj elvitelre
Élvezd otthon kedvenc ételeidet
Belföldi utazások
Foglald le most az idei nyaralásod
Air flow fogtisztítás
9 790 Ft
4,3/5 Hollán Dentál
Próbamerülés nyílt vízben
8 600 Ft
4,6/5 Búvárbázis Búváriskola
90 lövés 7 fegyverrel
4 500 Ft
75 lövés 6 fegyverrel
3 290 Ft
Motoros sárkányrepülés
2 300 Ft
4,9/5 Ultrakönnyű Repülésért Egyesület
Ultrahangos fogkő-eltávolítás
5 990 Ft

Emlékeztek még a Szerencsekékre? Egy fél országot foglalkoztató nyereményjáték, ahol a kiválasztottak kaptak egy esélyt a gyarapodásra. Megpörgeted, és nyersz. Esetleg vesztesz. Az azonban biztos, hogy adsz egy esélyt a szerencsédnek, és egy lehetőséget arra, hogy meglepd magad valamivel. Ugyanezt kínálja a Bónuszkerék is, és még a műsorba sem kell bekerülnöd ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban. Minden nap új eséllyel indulsz, minden egyes pörgetéssel kihívod a szerencsédet és minden siker újabb sikert szül.

Regisztrálj a Bónusz Brigád oldalán, keresd meg a Bónuszkerék ikont a jobboldali menüsorban és kattints! Élvezd az izgalmat, ami a kerék megpörgetését követi és várj, amíg kiderül az eredmény. Talán pörgethetsz még egyet, de akkor se csüggedj, ha ma nem sikerült nyerned, holnap újra próbálkozhatsz. Ha pedig nyertél? Örülj, és használd föl a nyereményjátékban szerzett bónuszod, közben pedig ne felejtsd el minden nap újra, meg újra megpörgetni a Bónuszkereket az újabb nyereményért. A szerencse legyen veled!

Bejelentkezés