2022.03.08-án módosultak az oldal általános szerződési feltételei, az új ÁSZF-et itt éred el. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenTermék és élelmiszerÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraPraktikus Ajándék

Többcélú bónusz

Vettél egy bónuszt, de inkább másra szeretnéd felhasználni? Nem gond. 2019. január 1. óta a szolgáltatásra vagy utazásra szóló érvényes bónuszodat más ajánlatra is használhatod. Ha például egy sushi vacsorára vásároltál bónuszt, de kiderül, hogy párod nem szereti a nyers halat, úgy a bónuszodért fizetett összeget dunai hajókázásra is el tudod költeni, vagyis be tudod cserélni.

 

Ezt úgy tudod megtenni a bónusz tulajdonosaként, hogy megírod nekünk a help@bonuszbrigad.hu e-mail címre, hogy melyik bónuszodat melyik ajánlatra szeretnéd cserélni. Kollégánk segít kosárba helyezni az új bónuszod, melynek végleges megvásárlását már te fogod tudni befejezni. 

Ezt bármelyik szolgáltatásra vagy utazásra szóló bónuszoddal megteheted a bónusz érvényességi ideje alatt.

 

Fontos, egy többcélú bónuszt csak egy másik bónuszra tudsz cserélni. A többcélú bónusz igénybevétele során amennyiben az eredetileg megvásárolt bónusz feletti az új vásárlásod értéke sajnos bankkártyával nem fogod tudni befejezni a tranzakciót. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy amennyiben az új bónuszod értéke alacsonyabb a cserélni kívánt bónusz értékével, hogy a különbözetet sajnos nem áll módunkban jóváírni egyenlegeden vagy visszatéríteni készpénzben.

 

Amennyiben ajándékba kaptál egy bónuszt és másra szeretnéd felhasználni, úgy a cserét az ajándékozó (befizető vásárló) tudja megtenni.

Bejelentkezés