Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenMaradj otthonTermékEgészségÉtteremTanfolyam Ajándék UtazásSzépségÉlményCsalád és gyerekekPraktikus

Rólunk

A Bónusz Brigád Magyarország legismertebb és legsikeresebb inspirációs weboldala. Minden nap több ezer szolgáltatás és utazás található az oldalunkon kedvezménnyel. Büszkék vagyunk arra, hogy másfél millióan regisztráltak nálunk, és hogy több mint 5 ezer partnerünk ajánlatait kínálhatjuk, de mindez egyben kötelez is bennünket, hogy jó munkát végezzünk.

Miben más a Bónusz Brigád?

1. Minőségi garanciával biztosítjuk vásárlóink elégedettségét.

Ha nem vagy elégedett a vásárolt szolgáltatással; ha úgy gondolod, nem azt kaptad, amit a bónusz vásárlásakor elvártál, panaszodat kivizsgáljuk, és a bónusz árát visszatérítjük a Brigád egyenlegedre.

2. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben, élő chaten áll rendelkezésre,

hogy minden kérést, kérdést a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljon, a panaszokat kivizsgálja és orvosolja.

3. A portált folyamatosan fejlesztjük,

hogy még könnyebbé, gyorsabbá, kellemesebbé tegyük az oldalon való böngészést és vásárlást. Néhány kiemelt példa a sok közül: Nemcsak papíron, hanem mobiltelefonon is be lehet váltani a bónuszokat. A rendkívül népszerű Bónuszkeréken naponta sok ezer forintot sorsolunk ki. A hűségprogram további kedvezményekre jogosít, mint például a fel nem használt bónuszok visszaváltása, továbbá a már egyszer elért fokozatról (ezüst, arany, platina) nem esel vissza, mert egy ideig nem vásárolsz; nem kell minden alkalommal újra megadnod adataidat vásárláskor, mert már egy kattintással is tudsz bónuszt venni.

Ezek vagyunk mi, Brigád arcok


Csapatunk

 • Kaprinay Zoltánügyvezető, alapító, tulajdonos, kaprinay@bonuszbrigad.hu

  A Brigád egyik alapító atyja. Két lábon járó ötlet- és poéngyár, sok-sok érzelemmel.

 • Heller Gáborügyvezető, alapító, tulajdonos, heller@bonuszbrigad.hu

  A másik alapító atya, akinek elege lett az unalmas New York-i életből, és hazatért egy kis izgalomért. Kiváló stand-upos, de ezt titkolja.

 • Géringer-Miskolczi Zsófiapénzügyi vezető, miskolczi@bonuszbrigad.hu

  A számok (és számlák) embere, megbízható, precíz, munkabíró, a mosolyát soha nem felejti otthon.

 • Lukács Dóraügyfélszolgálat vezető, lukacs.dora@bonuszbrigad.hu

  Képtelen nem mosolyogni, még ha a vásárlók ezt nem is látják. Dóri mosolya és segítőkészsége ragadós: a kollégák is ebben a szellemben kezelik a vásárlók ügyes-bajos dolgait.

 • László KatalinHR vezető, laszlo.katalin@bonuszbrigad.hu

  Kati keres és talál - új kollégákat. Jó érzékkel ismeri fel, ki az igazi "brigádos". Messze nemcsak toboroz, munkaszerződéstől szülési szabadságig sok kérdésre tudja a választ.

 • Molnár GergelyIT projektvezető, molnar@bonuszbrigad.hu

  Amióta beköltözött a mátrixba, ritkán látjuk idekint. Gergő a mérnöke és irányítója annak a virtuális gépháznak, amely a weboldalunk mögött zakatol. A mátrixnál jobban csak a repülők érdeklik és a fotózás.

 • Szőnyi Zoltángrowth hacker, szonyi@bonuszbrigad.hu

  A 21. század marketingese, csapatával azon dolgozik, hogy kit, milyen módon érjünk el, hogy növekedjen ne csak a Brigád forgalma, hanem ti, a vásárlóink elégedettsége is.

 • Takács Norbertszolgáltatás és utazás értékesítési vezető, takacs@bonuszbrigad.hu

  Az a dolga napi 10-12 órában, hogy mindig sok jó ajánlat legyen az oldalon. És még arra is jut ideje, hogy kövesse kedvenc sportját, az amerikai focit.

 • Turjányi Adriántermék értékesítési vezető, turjanyi@bonuszbrigad.hu

  Adrián több ezer árucikk személyes jó barátja, képben van étrendkiegészítőktől háztartási gépeken át női-férfi karórákig mindennel.

 • Horváth Bencefőszerkesztő, horvath.bence@bonuszbrigad.hu

  Felügyeli az írókat, szerkesztőket és grafikusokat. Ügyel arra, hogy az ajánlatok szövege ne csak jópofa és személyhez szóló legyen, de pontos és informatív is, és csak szép és jó minőségű képeket enged az oldalra.

Bejelentkezés