Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
Minden Ajándék UtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekek

Rólunk

Kaprinay Zoltán - ügyvezető, alapító, tulajdonos, kaprinay@bonuszbrigad.hu

A Brigád egyik alapító atyja. Két lábon járó ötlet- és poéngyár, sok-sok érzelemmel.

 

 

Heller Gábor - ügyvezető, alapító, tulajdonos, heller@bonuszbrigad.hu

A másik alapító atya, akinek elege lett az unalmas New York-i életből, és hazatért egy kis izgalomért. Kiváló stand-upos, de ezt titkolja.

Molnár Gergely - IT projektvezető, molnar@bonuszbrigad.hu

Amióta beköltözött a mátrixba, ritkán látjuk idekint. Gergő a mérnöke és irányítója annak a virtuális gépháznak, amely a weboldalunk mögött zakatol. A mátrixnál jobban csak a repülők érdeklik és a fotózás.

Szőnyi Zoltán - growth hacker, szonyi@bonuszbrigad.hu

A 21. század marketingese, csapatával azon dolgozik, hogy kit, milyen módon érjünk el, hogy növekedjen ne csak a Brigád forgalma, hanem ti, a vásárlóink elégedettsége is.

Takács Norbert - szolgáltatás és utazás értékesítési vezető, takacs@bonuszbrigad.hu

Az a dolga napi 10-12 órában, hogy mindig sok jó ajánlat legyen az oldalon. És még arra is jut ideje, hogy kövesse kedvenc sportját, az amerikai focit.

Turjányi Adrián - termék értékesítési vezető, turjanyi@bonuszbrigad.hu

Adrián több ezer árucikk személyes jó barátja, képben van étrendkiegészítőktől háztartási gépeken át női-férfi karórákig mindennel.

Horváth Bence - főszerkesztő, horvath.bence@bonuszbrigad.hu

Felügyeli az írókat, szerkesztőket és grafikusokat. Ügyel arra, hogy az ajánlatok szövege ne csak jópofa és személyhez szóló legyen, de pontos és informatív is, és csak szép és jó minőségű képeket enged az oldalra.

Miskolczi Zsófia - pénzügyi vezető, miskolczi@bonuszbrigad.hu

A számok (és számlák) embere, megbízható, precíz, munkabíró, a mosolyát soha nem felejti otthon.

Farkas Kinga - boltvezető, farkas.kinga@bonuszbrigad.hu

Mindegy, hogy hárman vagy harmincan várnak sorukra a Brigád Boltban, Kinga és kollégái biztosítják a segítőkész és prompt kiszolgálást, és örömmel válaszolnak a vásárlók kérdéseire.

László Katalin - HR vezető, laszlo.katalin@bonuszbrigad.hu

Kati keres és talál - új kollégákat. Jó érzékkel ismeri fel, ki az igazi "brigádos". Messze nemcsak toboroz, munkaszerződéstől szülési szabadságig sok kérdésre tudja a választ.

Lukács Dóra - ügyfélszolgálat vezető

Képtelen nem mosolyogni, még ha a vásárlók ezt nem is látják. Dóri mosolya és segítőkészsége ragadós: a kollégák is ebben a szellemben kezelik a vásárlók ügyes-bajos dolgait.

 

Bejelentkezés