Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraTermék és élelmiszerPraktikus Ajándék

Rólunk

A Bónusz Brigád Magyarország legismertebb és legsikeresebb inspirációs weboldala. Minden nap több ezer szolgáltatás és utazás található az oldalunkon kedvezménnyel. Büszkék vagyunk arra, hogy másfél millióan regisztráltak nálunk, és hogy több mint 5 ezer partnerünk ajánlatait kínálhatjuk, de mindez egyben kötelez is bennünket, hogy jó munkát végezzünk.

Miben más a Bónusz Brigád?

1. Minőségi garanciával biztosítjuk vásárlóink elégedettségét.

Ha nem vagy elégedett a vásárolt szolgáltatással; ha úgy gondolod, nem azt kaptad, amit a bónusz vásárlásakor elvártál, panaszodat kivizsgáljuk, és a bónusz árát visszatérítjük a Brigád egyenlegedre.

2. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben, élő chaten áll rendelkezésre,

hogy minden kérést, kérdést a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljon, a panaszokat kivizsgálja és orvosolja.

3. A portált folyamatosan fejlesztjük,

hogy még könnyebbé, gyorsabbá, kellemesebbé tegyük az oldalon való böngészést és vásárlást. Néhány kiemelt példa a sok közül: Nemcsak papíron, hanem mobiltelefonon is be lehet váltani a bónuszokat. A rendkívül népszerű Bónuszkeréken naponta sok ezer forintot sorsolunk ki. A hűségprogram további kedvezményekre jogosít, mint például a fel nem használt bónuszok visszaváltása, továbbá a már egyszer elért fokozatról (ezüst, arany, platina) nem esel vissza, mert egy ideig nem vásárolsz; nem kell minden alkalommal újra megadnod adataidat vásárláskor, mert már egy kattintással is tudsz bónuszt venni.

Ezek vagyunk mi, Brigád arcok


Csapatunk

     

    Bejelentkezés