Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraTermék és élelmiszerPraktikus Ajándék
Feldolgozás folyamatban...
Partner fejléc

Legyél a partnerünk!

Új vásárlókat szerzünk induló és meglévő vállalkozásoknak

Partner szeretnék lenni

Előnyök - Miért éri meg a Brigáddal együttműködni?

Minden nap több ezer ember látja az ajánlatodat

Naponta több, mint 500 000 hírlevelet küldünk ki e-mailben, Facebook követőink száma pedig meghaladja a 400 000 főt. Profin kombináljuk a megjelenést a bonuszbrigad.hu portálon - desktopon és mobilon egyaránt-, Social média oldalakon, Google Ads-ben, stb.).

Részesülhetsz a Bónusz Brigád márkanévből

A bonuszbrigad.hu oldalon történő megjelenés egy ismert brand-et, az ahhoz kapcsolódó vásárlói bázist-, és bizalmat biztosít partnerei számára. Az emberek ismerik a Bónusz Brigádot és rendszeresen rákeresnek pl. Google-ben. Évente átlagosan több, mint 100.000 új ügyfelet szerzünk.

Egyéni megközelítést és szakértői csoportot kapsz

Olyan együttműködést ajánlunk, ami a legjobban passzol a vállalkozásodhoz. Közel 13 évnyi tapasztalattal és több, mint 4 millió eladott bónusszal, tudjuk, hogy csináljuk jól. Egy egész csapat gondoskodik arról, hogy tökéletes ajánlatokat hozzunk létre. Profi szakmai stábunk egyszerre nyújt marketing, értékesítési, kreatív, valamint ügyfélszolgálati háttértámogatás.

Előfinanszírozzuk a marketing költségeidet

A modell sajátossága, hogy előfinanszírozza partnerei számára a marketingköltségeket. Igy legyen szó induló vagy már működő vállalkozásról a Bónusz Brigádon való megjelenés mindenki számára vonzó, hiszen kockázatmentesen és mérhető eredménnyel érhetők el a vásárlók.

Sikerdíjat csak a ténylegesen igénybe vett szolgáltatás után fizetsz

Jutalékunkat a ténylegesen beváltott bónuszok után számoljuk, miután a vásárló igénybe bevette a szolgáltatásodat és egyéb rejtett költségekkel sem kell számolnod.

Szerezz új ügyfeleket és szélesebb körű márkaismertséget

Egy jó szolgáltatás vagy érdekes ajánlat a bónuszbeváltás helyszínen lehetőséget kínál arra, hogy visszatérő vásárlóid legyenek.
Pontosan nyomon tudod követni, hogy kik vásárolták meg az ajánlatod. Ezen kívül folyamatos visszajelzéseket is kapsz, mikor vásárlóink értékelik a nálad igénybe vett szolgáltatásokat.
Statisztikai adatink segítségével, láthatod mely ajánlatok a legkelendőbbek, ötleteket meríthetsz portfóliód bővítéséhez, árpolitikád kialakításához is.

Havonta átlagosan

150 000látogató

Több, mint

25 000partnerünknek segítettünk már

Így működünk

  1. Mesélj nekünk a szolgáltatásodról

    Töltsd ki az alábbi adatlapot és mi 2 munkanapon belül kapcsolatba lépünk veled

  2. Dőlj hátra és várd a kész ajánlatot

    Megegyezést követően neked már szinte semmi dolgod nem lesz. Profi csapatunk összeállítja az ajánlatod: szövegíróink kreálnak egy tökéletes leírást, grafikusaink vonzó képekkel díszítik, partnermenedzsereink pedig mindezeket tökéletes formába öntik. Neked már csak várnod kell az előnézetet és ha tetszik, egy kattintással jóvá is hagyhatod.

  3. Döntsd el te, hogy mikor számlázzunk

    Rugalmas fizetési kondíciónk révén eldöntheted, hogy néhány bónusz beváltása után vagy teljes összegben, az ajánlat lejártát követően számlázzuk. Kifizetés a számlakérést követő 15 napon belül történik.

Partner szeretnék lenni

Referenciák

12 éve segítünk nekik

Schmidt László

Deichmann Head of Digital and Omnichannel

A Bónusz Brigáddal könnyedén és gyorsan ment az együttműködés. Segítségükkel speciálisan azt a célcsoportot szólíthatjuk meg, akik a kedvezményes vásárlást helyezik előtérbe. Az első sikeres közös kampányunk után nem is volt kérdés a folytatás.

Cyberjump

Rugalmas és profi hozzáállása miatt több alkalommal és szívesen dolgoztunk együtt a Bónusz Brigád csapatával. Különös figyelmet fordítanak az ügyfeleikkel való kapcsolattartásra és rendkívül segítőkészek.

Egy-kontinens

A Bónusz Brigáddal az indulásuk óta együtt dolgozunk. Fontos szerepet játszottunk az utazási divízió megalkotásában, ezért egy kicsit sajátunknak is érezzük. 9 éve egy olyan kiváló csapattal dolgozunk együtt, akikkel minden felmerülő problémát tökéletesen tudunk együtt kezelni, a közös munkánkkal mind partnereink, mind utasaink részére egy eredményes, magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani és minden pozitív sikernek együtt tudunk örülni. Mi, ezért szeretünk a Bónusz Brigáddal dolgozni.

Hotel Honti Visegrád

Rendkívül gyorsak vagytok és szinte mindent megcsináltok helyettünk. Szépek és igényesek az anyagok, amiket készítetek és minden részletre kiterjednek. Az admin oldal pedig egyszerű és felhasználóbarát, könnyen és gyorsan kezelhető. A kifizetések pedig kiszámíthatóak és pontosak. Illetve nagyon pozitív, hogy tiszteltben tartjátok az árazási politikánkat és nem kértek fix kedvezményt, hanem közösen tudjuk összeállítani a mindenki számára megfelelő ajánlatot. És természetesen hozzátok az elvárt eladási számokat.

Levendula Hotel Algyő

Egy jó csapattal dolgozni mindig öröm! A Bónusz Brigádnál pedig mindenki hozzáértő, segítőkész és mindig van egy jó ötletük számunkra. Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben is együttműködünk velük!

Robinson Tours

A Bónusz Brigáddal azért jó együttműködni, mert támogató és rugalmas a szakmai kapcsolatunk. A weboldaluk innovatív és felhasználóbarát, a Brigád Partnerközpont pedig mindig naprakészen, könnyen áttekinthető felülettel támogatja az akciókezelést.

Csipke Hotel

A Bónusz Brigád csapata hihetetlen rugalmas és készséges. Azon dolgoznak, hogy a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb lehessen a szállásfoglalás menete. Különleges figyelmet fordítanak az ügyfelekkel való kapcsolattartásra, ami számunkra is nagyon fontos.

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérjük, töltsd ki az alábbi adatlapot! Amennyiben ajánlatod illeszkedik portfóliónkhoz hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Partnerenként elegendő egy adatlap kitöltése. Több kampány indítása esetén kollégánkkal tudod majd egyeztetni a részleteket. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.


+36

Hirdetés adatok

+36

Gyakran ismételt kérdések

Milyen szerződéses viszonyban vagyok a Brigáddal?

A szerződés megkötésével tulajdonképpen kölcsönzöl a Brigádtól egy kereskedelmi platformot (hirdetési felületet a weboldalunkon, valamint egy fizetési platformot, azaz bankszámlánkat). Adásvételi megállapodást közvetlenül az ügyfelekkel kötsz, nem a Skoopy Kft.-vel. Ezért a kezdetektől kapott összeg a tiéd, és az adózási dokumentációkról is neked kell gondoskodni az ügyfelek számára.

A saját jutalékunk levonása után mi átutaljuk a beváltott bónuszok árát a bankszámládra. A saját partneroldalon számlát állítunk ki a jutalékunkról és egy másikat is az eladott bónuszok áttekintéséhez.

A bónuszos vásárlónak ki ad nyugtát/számlát?

Amikor a vásárló a Brigádon keresztül megvásárolja a bónuszt, a Brigád a Vevő irányába nem szolgáltat, így nekünk nincs számlaadási kötelezettségünk felé. A szolgáltatónak azonban Áfa fizetési kötelezettsége keletkezik, amikor a vásárló a szolgáltatás igénybe vette és Bónuszával (számviteli törvény értelmében, az utalvány fogalom körébe tartozó pénzhelyettesítő eszköz) fizetett.
A vásárlónak kiállított számlán, nyugtán (utalványos kifizetés/fizetés) és a hirdetésben szereplő ár szerepeljen.

Hogyan érvényesítsem a bónuszokat?

Lépj be a partner.bonuszbrigad.hu oldalon saját felhasználóneveddel és jelszavaddal. Az oldal tetején a „Bónusz beváltás” mezőben írd be a bónuszkódokat és kattints a „Beváltás” gombra.
A bónuszt mobiltelefonról is be lehet váltani, nem kell a papíron kinyomtatott bónusszal bajlódni. További részletekért lásd a következő kérdés-választ.

Hogyan tudom a bónuszokat mobilon beváltani?

A vásárló megkeresi a bónuszát telefonján és rákattint a Beváltom gombra. Fontos, hogy ez a szolgáltatóval egyetértésben történjen, mert amint a bónusz beváltásra kerül (két lépésben, hogy biztosan elkerüljük a tévedést), felhasználtnak minősül.

A weboldal szerint több bónusz kelt el, mint ahány kód szerepel a listán?

A felhasználók egy része a Megveszem gombra való kattintás után meggondolja magát, és nem fejezi be-, vagy későbbre halasztja a vásárlás, innen az eltérés. Bónuszkód csak a kifizetett bónuszok esetében keletkezik.

Meddig tudom beváltani a bónuszt és kifizetést kérni?

Legkésőbb a bónuszon szereplő beváltási határidő +30 napon belül (pl. Bónusz beváltható: 2023.03.30 - 06.30. legkésőbb 07.30-ig tudod érvényesíteni a kódokat). Kérjük fokozottan figyeljen a bónuszkódok beváltási határidejére! Bónuszkódok pótlása, be nem váltott-, határidőn túli bónusz beváltásra nincs lehetőség.

Közeleg a beváltási határidő, de még sokan nem váltották be a bónuszukat, mi a teendő?

Minden olyan vásárlónk, aki a bónuszát még nem használta fel, e-mailben kap értesítést a beváltási ciklus közepén (pl. 3 hónapos beváltásnál 6 hét után), amiben figyelmeztetjük a bónusz lejáratára. Külön értesítést ezen felül, külön partneri kérésre csak ritkán és indokolt esetben tudunk küldeni.

Beváltási időszak végén szeretné a vásárló beváltani bónuszát, de mi már csak a beváltási határidő után tudnánk kiszolgálni. Lehet ilyet?

Természetesen megteheted, hogy a lejárat után legfeljebb 30 napig még elfogadod. A lényeg, hogy az elszámolási idő végéig, tehát beváltási határidő +30 nap, a mi felületünkön is váltsd be a bónuszkódot és kérj számlát.

Mi történik, ha az ügyfél nem használja fel a bónuszát?

Ez az összeg a Brigádnál marad. Te nem adtál szolgáltatást vagy terméket a be nem váltott bónuszokért, míg a Brigád már az első bónuszeladás előtt pénzt költött az ajánlatra (létrehoztuk a tartalmat, fizetett hirdetésekben népszerűsítettük azt stb.) Továbbá ugyanebből a pénzből finanszírozzuk a 100%-os minőségi garanciát is – az elégedetlen vásárló tőlünk kapja vissza a pénzüket -, de partnereinktől ezt nem kérjük el.

Hogy kapom meg a pénzem a Brigádtól?

A partner.bonuszbrigad.hu oldalon kattints a Számlázás linkre, ezzel automatikusan elindítod a folyamatot. A Skoopy Kft (a Brigád üzemeltetője) a számlakérést követő 15 napon belül fizet. Neked ezzel semmi további tennivalód nincs.

Mennyi pénzt utal nekem a Brigád?

A Brigád a partneroldalon beváltott bónuszok összértékét utalja át, mínusz a Brigád sikerdíja. A köztünk lévő elszámolás a szolgáltatásban résztvevő, beváltott bónuszok számlakérését követően történik. A számla a Brigád jutalékáról (marketing szolgáltatás) szól.

Egy futó ajánlatot szeretnék módosítani, lehet?

Az ajánlat előnézetét időben elküldjük jóváhagyásra. Oldalunkon csak e-mailben vagy a partnerfelületeden jóváhagyott ajánlat jelenik meg. Indokolt esetben természetesen szerkeszthető az ajánlat, azonban futó kampány esetén az ár nem módosítható.

Fel kell tüntetnem az ajánlat eredeti árát?

A kampány indításának feltétele, hogy a szolgáltatás és annak eredeti ára elérhető legyen weboldaladon vagy publikus Facebook oldaladon. Ez egy átirányító linkkel megjelenik a hirdetésben így a vásárló megbizonyosodhat róla, hogy valóban kedvezményes áron juthat hozzá a választott szolgáltatáshoz. A kampány idején kérjük a szerződésben szereplő kondíciók biztosítását (kampány ideje alatt a kedvezményes ár, egyéb oldalakon vagy saját csatornán sem lehet olcsóbb).

Az ajánlatomat megvásárolhatják Brigád Ajándékkártyával?

Természetesen! A Brigád Ajándékkártya mára a TOP 5 legkeresettebb ajánlataink egyike. Fontos, hogy a vásárlónak elsőként a kapott Brigád Ajándékkártya összegét fel kell töltenie az egyenlegére és ebből az egyenlegből tudja ajánlatodat megvásárolni.

Bejelentkezés