Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamTermék és élelmiszerPraktikus Ajándék
Egynapos utak  Tavak/Édes víz  Városlátogatás  Hegyvidék  Aktív pihenés 

Utazz el a Plitvicei tavakhoz: 2 napos autóbuszos kirándulás 1 éjszaka szállással, reggelivel, hajózással, kisvonatozással, magyar csoportkísérővel, választható időpontokban 1 fő részére

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
4,3/5   Adutours Utazási Iroda  
Magyar csoportkísérővel
Kosárba  55 490 Ft  Ajándékba veszem  Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
Csak korlátozott ideig!
Az ajánlat lejárt
5 vásárló
★★★★★
★★★★★
391 értékelés
Helyszín
Adutours Utazási Iroda
Reggeli
Adutours Utazási Iroda Értékelése
★★★★★

"Szép volt, ajánlanám mindenkinek. Köszönöm."

Irén

További értékelések
Jelentkezz be és kérdezz partnerünktől
Jó, ha tudod
 • A 8 290 Ft-os bónuszodért cserébe 47 200 Ft-ért vehetsz részt az utazáson partnerünknél (az összeget az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással jelentkezéskor egyösszegben)
 • Választható időpontok: 2024.05.18-19., 07.27-28.,08.17-18.,10.26-27. Indulás kora reggeli órákban a Budapest,14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást megrendeléskor jelezd.)
 • 1. nap rövid városnézés Horvátország fővárosában: Zágrábban, séta a hangulatos belvárosi részen (Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István székesegyház, Kaptol-domb, stb.)
 • Másnap látogatást tesztek a lélegzetelállítóan szép Plitvicei Nemzeti Parkban, ahol gyalogos, kisvonatos, a tavak körül pedig hajós kirándulás vár rátok
Beváltható
2024.02.08 - 10.26.
Fontos

A bónusz megvásárlása nem egyenértékű a foglalással! Foglalás a bonusz@adutours.hu e-mail címen a vásárlást követő 48 órán belül bónuszkódod, telefonszámod, lakcímed és a felszállási hely megadásával válik véglegessé.  Ha többen utaztok add meg az összes bónuszkódot és az utasok nevét. BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 éves korig): BBP biztosítás : 2.400 Ft/fő(70 éves kortól), Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő), VOX készülék: 1.400 Ft/fő/2 nap. Horvátországban a turistabuszok után, fizetendő Áfa + parkolási díj+IFA: 10 EUR /fő melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni. Vacsora felár: 5.000 Ft/fő/1 vacsora. Egyágyas felár: 6.900 Ft/fő Zágráb sikló: kb.: 1 EUR /fő. Belépő a Nemzeti Parkba: Április, Május, Októberi időpontban: 13.000 Ft/fő, Június, Július, Augusztus, Szeptemberi időpontokban: 18.000 Ft/fő. 35 fő alatti létszám esetén 4 000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a bónusz egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni, bővebb információ: ITT. Más kedvezménnyel nem összevonható.A friss levegőjű, zöld parkban találhatóak a Plitvicei-tavak, melyeket sziklás hegységek ölelnek védelmezően körül. A táj romantikájáról mindent elmond, hogy a hatvanas években ez a környezet adott otthont a Winnetou filmeknek, így minden bizonnyal ismerős lesz.

 

Utazz el a Plitvicei tavakhoz: 2 napos autóbuszos kirándulás 1 éjszaka, szállással, reggelivel, hajózással, kisvonatozással, magyar csoportkísérővel, választható időpontokban 1 fő részére

 

1.nap: Indulás kora reggeli órákban a Budapest,14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya). (Vidéki felszállást megrendeléskor jelezzék.) Folyamatos utazás, rövid városnézés Horvátország fővárosában: Zágrábban: Séta a hangulatos belvárosi részen: Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István székesegyház, Kaptol-domb, stb majd tovább utazás Bosznia területére, szállásunk elfoglalása.

 

Utazz el a Plitvicei tavakhoz: autóbuszos kirándulás 1 főnek, 2 nap 1 éjszaka, szállással, reggelivel választható időpontban

 

Utazz el a Plitvicei tavakhoz: 2 napos autóbuszos kirándulás 1 éjszaka, szállással, reggelivel, hajózással, kisvonatozással, magyar csoportkísérővel, választható időpontokban 1 fő részére

 


2. nap: Reggeli után megkezdjük az egésznapos túrázást. A park legérdekesebb látnivalója a Plitvicei- tavak, amely Európa egyik legszebb természeti látványossága. A Mala Kapela es a Pljesevica hegyvonulatainak találkozásánál több folyócska fut össze, melyek egységes tórendszert hoztak létre. Az évezredek során a folyócskák összegyűlt vize kivájta a medret, a tavak vize kioldotta a mészkövet es e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította vadregényes taj alakult ki. A legnagyobb vízesés 78 m magasból, hatalmas robajjal zúdul alá. 1979-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. Gyalogos, kisvonatos, hajós kirándulást teszünk a tavak körül idegenvezetőnkkel – megtekintjük a nemzeti park legszebb részeit – áthajózunk a Kozjak-tavon, megkövesedett fatörzseket, közvetlen közelről tekintjük meg a legszebb vízlépcsőket. Napközben pihenőt, ebédszünetet tartunk, ahol lehetőség van az otthonról hozott szendvicsek vagy a parkban vásárolt étel elfogyasztására is. Haza indulás 16-17 óra körül. Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő éjszakai órákban.

 

Utazz el a Plitvicei tavakhoz: 2 napos autóbuszos kirándulás 1 éjszaka, szállással, reggelivel, hajózással, kisvonatozással, magyar csoportkísérővel, választható időpontokban 1 fő részére

 

Bónusz tartalmazza:

 

 

 • az utazást busszal
 • az 1 éj szállást
 • a reggelis ellátást a szervezést 
 • a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

 


Bónusz nem tartalmazza: 

 

 • a belépők árát,
 • a vox készüléket a biztosítást,
 • az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő,
 • a turista buszok parkolási díját helyszíni fizetéssel.

 


A boszniai határátlépéshez az útlevélnek, vagy személyi igazolványnak a hazaérkezéstől számítva 90 napig érvényesnek kell lennie!

 

Utazz el a Plitvicei tavakhoz: autóbuszos kirándulás 1 főnek, 2 nap 1 éjszaka, szállással, reggelivel választható időpontban

 

Pénzügy:

 

 • BBP biztosítás:
  • 1.200 Ft/fő (70 éves korig)
  • 2.400 Ft/fő(70 éves kortól)
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
 • VOX készülék: 1.400 Ft/fő/2nap
 • Horvátországban a turistabuszok után, fizetendő Áfa + parkolási díj+IFA: 10 EUR /fő melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.
 • Vacsora felár: 5.000 Ft/fő/1 vacsora
 • Egyágyas felár: 6.900 Ft/fő
 • Belépődíjak várható költségek ( részvételi díj nem tartalmazza):
  • Zágráb sikló: kb.: 1 EUR/fő
  • Belépő a Nemzeti Parkba:
  • Április, Május, Októberi időpontban: 13.000 Ft/fő
  • Június, Július, Augusztus, Szeptemberi időpontokban: 18.000 Ft/fő.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk, bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol kötelező a helyi idegenvezető alkalmazása, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában. Figyelem!!! 2020.01.01.-jétől a Plitvicei Nemzeti Parkba csak előre kifizetett belépőjegyekkel lehet a park területére belépni!

 

Ezért a foglalás leadását követően a belépődíjat is előre szükséges irodánk felé kifizetni. Abban az esetben ha az utazó részéről történik útlemondás a belépő összegét nem tudjuk visszafizetni!!!! Az utazáshoz szükséges a túranyilatkozat kitöltése, melyet  ezen  az oldalon érhetnek el. Kérjük a kitöltött nyilatkozatot hozzák magukkal az utazáshoz. A kitöltött nyilatkozat hiányában nem vehettek részt az utazáson. A túra időtartama a nemzeti parkban pihenőkkel, hajózással, kisvonatozással együtt kb. 7 óra. A túra utaskisérőnk kíséretével történik. A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Vizes részeken pallókat helyeztek le, hogy megkönnyítsék a túrázást. Érdemes kényelmes, utcai cipőt, illetve esőkabátot vinni az útra. Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenirek vásárlására, csak bankkártyás fizetési lehetőséggel, illetve számos ingyenes mellékhelyiség áll a látogatók számára. 

 

Utazz el a Plitvicei tavakhoz: autóbuszos kirándulás 1 főnek, 2 nap 1 éjszaka, szállással, reggelivel választható időpontban


Az út minden korosztály számára ajánlott.

 

További fontos tudnivalók:

  

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 4.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

 

 

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/bosznia-hercegovina

 

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással.  Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást).


Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!


Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

 

Felszállási lehetőségek:

 

 • Budapest, Budapest,14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M1/M7 Autópálya, Budaörsi Pihenőhely,Mc Donald’s parkoló,10-es km kő
 • M7 Autópálya,Tárnoki Pihenőhely, LUKOI 26-os km kő
 • M7 Autópálya,Velencei Pihenőhely, MOL 45-ös km kő
 • M7 Autópálya,Fehérvári Pihenőhely, Shell 60-as km kő
 • M7 Autópálya,Lepsényi Pihenőhely, MOL 83-as km kő
 • M7 Autópálya,Sóstói Pihenőhely, MOL 95-ös km kő
 • M7 Autópálya,Balatonlellei Pihenőhely, MOL 138-as km
 • M7 Autópálya,Keresztúri Pihenőhely, Shell 167-es km kő
 • M7 Autópálya,Zalakomári Pihenőhely, INA 194-es km kő

 

A bónusz felhasználásával elfogadod az utazási iroda Általános Utazási Feltétele

 

Utazz el a Plitvicei tavakhoz: 2 napos autóbuszos kirándulás 1 éjszaka, szállással, reggelivel, hajózással, kisvonatozással, magyar csoportkísérővel, választható időpontokban 1 fő részére

 

* VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 700 Ft/fő előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Romantika privát borbirtokon-25 %
29 990 Ft
Jakuzzival & Szaunával
4,5/5 Kispince Wellness Borbirtok - Balaton, Böhönye
2 órás vitorlázás a Balatonon-29 %
49 990 Ft
Bármely napon és napszakban
Fotózás és vászonkép készítésÚJ-10 %
29 990 Ft
Decemberig felhasználható
4,6/5 Széchenyi photo és Széchenyi nyomda
Páros thai masszázs-15 %
23 790 Ft
Különleges randi program
4,7/5 Goldfingers Thai Masszázs
Jobb agyféltekés rajztanfolyam-17 %
14 990 Ft
Vásárlóink kedvence
4,7/5 Leonardo Műhely
Ultrahangos fogkőeltávolításUltrahangos fogkőeltávolítás-52 %
11 990 Ft
Ajándék Curaprox fogkefe
4,7/5 Sárközy Brothers Dent
Romantikus vacsora 2 főnek-17 %
9 990 Ft
A Gozsdu udvar mellett
4,9/5 Color Bar Budapest
Retro Élményközpont belépő
4 500 Ft
Rengeteg élmény, 3 szinten!
4,9/5 Budapest Retro Élményközpont
90 perces Anti-toxin csomag-54 %
11 990 Ft
4,2/5 Avatar Szépség és Egészség Center, Budapest - XI. kerület
Balta dobálás UV-fényben-18 %
3 290 Ft
Extrém randi tipp
4,6/5 Balta Dobálás
Nyirokmasszázs -38 %
9 890 Ft
Hello Beauty Szépségszalon, Budapest - VII. kerület
Bejelentkezés