Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenBlack FridayUtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekekPraktikus
Pénteken indul a Black Friday, ne maradj le! Kerülj fel a VIP listára és férj hozzá az ajánlatokhoz korábban, mint mások.

Az arany középutadért: 4 alkalmas taiji bérlet

Belső Ösvény Taiji Iskola Budapest - XI. kerület
Először a Brigádon
Kosárba  6 490 Ft  8 000 Ft Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
6 vásárló 
Helyszín
Belső Ösvény Taiji Iskola 1117 Budapest, Váli utca 1
Az ajánlatot ellenőrizte és szerkesztette:
Norbert
Szolgáltatás szerkesztő - igazi filmrajongó, továbbá az autóverseny és a sebesség megszállottja
Jó, ha tudod
  • Csányi Zita, az iskola vezetője 7 éve tanít taijiquant (tajcsicsuan, taichi) és qigongot (csikung), buddhista tanítóként pedig olyan meditációba bevezető technikákat, melyek lecsendesítenek, képessé teszek a koncentrációra, a jó összpontosításra.
  • Nála a taiji edzések során ez a három, egymást kiegészítő elem folyamatosan jelen van, hogy ezt a gyönyörű, belső erős harcművészetet, annak filozófiai teljességében és a meditációs technikák gyakorlásával együtt sajátítsd el
  • A bónusz 4 alkalomra szól, 16 éves kor felett vehető igénybe
  • Az edzések várható időtartama kb 1.5 óra
Beváltható
2019.10.22 - 12.31.
Fontos

Előzetes bejelentkezés telefonon a +36 70 372 2960-as számon. Bónuszodat váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!Bár Horatius valószínűleg nem tajcsizott és bizonyára a csikungot sem ismerte, de a természet törvényei a világon mindenhol ugyanazok. A szélsőségek között megtalálnod a középutat ezzel a bónusszal tudod – 4 alkalmas taiji bérletet és harmóniát nyersz a Belső Ösvény Taiji Iskolában.

 

Az arany középutadért: 4 alkalmas taiji bérlet

 

Amikor futsz, rohansz a hétköznapokban, lassulni szeretnél, amikor lassan vánszorogsz át egy napodon, akkor gyorsulni vágysz – egyfolytában türelmetlen vagy önmagaddal. Ismerős? Változtass! Találd meg a belső békéd, csendesedj le tökéletes éberséggel és nyugodt belátással!

 

„Amituofo!”, azaz üdvözlet számodra a Shaolin hagyományban leggyakrabban használt köszönéssel. Üdvözlünk egy új, harmonikusabb létben ezzel a bónusszal. A vonal, amelyet a Belső Ösvény Taiji Iskola képvisel a mesterükön, Duan Zhi Chaon keresztül, erősen kötődik a Shaolin tradíciókhoz.

 

Az arany középutadért: 4 alkalmas taiji bérlet

 

Csányi Zita, az iskola vezetője 7 éve tanít taijiquant (tajcsicsuan, taichi) és qigongot (csikung), buddhista tanítóként pedig olyan meditációba bevezető technikákat, melyek lecsendesítenek, képessé teszek a koncentrációra, a jó összpontosításra. Nála a taiji edzések során ez a három, egymást kiegészítő elem folyamatosan jelen van, hogy ezt a gyönyörű, belső erős harcművészetet, annak filozófiai teljességében és a meditációs technikák gyakorlásával együtt sajátítsd el.

 

Ha változtatni szeretnél az életeden, a mindennapjaidon, ha keresed a belső békéd, a testi és lelki harmóniád, akkor ez a te bónuszod. A változás lehetősége mindenkiben megvan – tedd meg az első lépést ezzel a bónusszal!

 

Az arany középutadért: 4 alkalmas taiji bérlet

 

A taijiquan belső erős harcművészet sok gyakorlást, kiművelést, azaz kung-fut kíván ahhoz, hogy végül elérd a tökéletességet. Éveken át, lassan, türelemmel gyakorlod, odafigyelve önmagadra, megismerve a tested és a lelked sajátosságait. Ez a bónusz a Yang és Chen stílusú taijit tartalmazza, amely pusztakezes és fegyveres formákat sorakoztat fel, és a 4 alkalmas bérlettel megadja a lehetőséget arra, hogy kipróbáld.

 

Az arany középutadért: 4 alkalmas taiji bérlet

 

A qigong tanulásával kezedbe veheted az életed irányítását. Amikor azt veszed észre, hogy nem te irányítasz, hanem az események irányítják az életed, akkor ezzel az tanulással megértheted, hogyan működik a tested, a testérzeteid hogyan befolyásolják az érzelmeid és a gondolataid. A 8 brokát tekercs csikung formában (baduanjin), amelyet most megismerhetsz a taiji tanárodtól, úgy követik egymást a mozdulatok, hogy a legjobb érzéseket adják, és a legeredményesebb legyen az elsajátításuk.

 

Az arany középutadért: 4 alkalmas taiji bérlet

 

A meditáció a taijiquan és qigong utáni méltó befejezése az edzésnek, amely során képessé válsz különbségeket felfedezni, majd egyensúlyt teremteni a gondolataidban, érzelmeidben, önmagadban és környezetedben, hogy szeretettel és elfogadóan bánj saját magaddal. A lecsendesedés (szamatha), az éberség (szatipatthána) és a belátás képességének (vipasszaná) a meditációba bevezető, régi tanításokon alapuló, hagyományos, ülő, álló és mozgásos gyakorlatainak az elsajátítása megtanít téged jelen lenni ott és akkor, ahol és amikor éppen vagy.

 

Az arany középutadért: 4 alkalmas taiji bérlet

 

Edzés időpontok

 
  • Szerda 17-19 óráig: József Attila Gimnázium, 1117 Budapest, Váli utca 1.
  • Csütörtök 18:30-20:00 Erkel Ferenc Általános Iskola 1068 Budapest, Felsőerdősor utca 20.  
  • Péntek 18:30-20:00 Móricz Zsigmond Gimnázium 1025 Budapest, Törökvész út 48-54. 
 
Leld meg horatiusi közeped és élj boldogan – tajcsizva!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Adventi shoppingolás Bécsben
5 990 Ft
4/5 Budavár Tours - Ausztria, Bécs
2x2 dl választható forralt bor
840 Ft
4,3/5 Levendula Kézműves Fagylaltozó Erzsébet tér, Budapest - V. kerület
Sushi válogatások
3 790 Ft
4,4/5 Buddha Original
Brunch és wellness
9 990 Ft
4,6/5 Hotel Silvanus**** Visegrád
Bejelentkezés