Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenBlack FridayUtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekekPraktikus
Ne maradj le a Black Fridayról! Kerülj fel a VIP listára és férj hozzá az ajánlatokhoz korábban, mint mások.

Egy csipetnyi kreativitás: intenzív, egész hétvégés kezdő akvarell tanfolyam

4,3/5  Szép Műhely  Budapest - VI. kerület
Kosárba  15 990 Ft  Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
11 vásárló 
Helyszín
Szép Műhely 1066 Budapest, Desseffy utca 53
fölszint
Szép Műhely Értékelése 40 vásárló értékelés
4,3/5
5 27
4 7
3 2
2 0
1 4
Az ajánlatot ellenőrizte és szerkesztette:
Alexandra
Szolgáltatás szerkesztő - "Találd meg, ami boldoggá tesz, és indulj el a felé vezető úton"
Jó, ha tudod
  • Tanulj Szarka Hajnalka elismert aktív festőművész és művésztanártól, aki rendszeres kiállító, illetve tagja a Magyar Vízfestők Társaságának is
  • Minden alkalommal 10:00-18:00 óráig tart a kurzus, a maximális létszám 12 fő/alkalom
  • Következő tanfolyam: 2019. október 12-13., december 7-8.
Beváltható
2019.08.16 - 12.07.
Fontos

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 593 6116. A bónusz az anyagköltséget nem tartalmazza, ami +3 000 Ft és a helyszínen fizetendő. A kurzus minimum 5 fő jelentkezése esetén indul el. A kinyomtatott bónuszodat vidd magaddal, vagy váltsd be a mobilodon a szolgáltatónál!Ha ismered és kedveled a festőművészetet, akkor talán csak a nagy elődök iránti tisztelet tart vissza attól, hogy te magad is ecsetet ragadj. Ki tudja, könnyen lehet, hogy ha belevágnál, rövidesen a te képeiddel lennének tele a galériák és a gyűjtők falai. Ha kicsit is érzed magadban a késztetést arra, hogy megtanulj akvarelleket festeni, itt a remek alkalom. Mostani bónuszunkkal a Szép Műhelyben tanulhatod egy egész hétvégén keresztül a legfontosabb fogásokat kezdő vagy haladó szinten.

 

 

Élményteli, önismeret, kreativitás fejlesztése, és festőtechnikák tanítása. Online ingyen segítség a továbbiakban biztosított. Jó kezdés a festővé váláshoz!

Akiben megvan a szépérzék és akad benne még egy csipetnyi kreativitás is, illetve érez hozzá motivációt, most könnyedén válhat kezdő művésszé! Egy egész hétvégés tájképfestő akvarell tanfolyamon bárki megtanulhatja az alkotás fortélyait, technikáit és a szükséges szabályokat! Itt bátran előhozhatod a benned rejlő kreatív oldalad!

 

 

Meditatív, lírai légkörben zajlik a tanfolyam. Megvalósíthatod álmaid tájait. Transzcendens felfedezéseket tehetsz. Készíthetsz vers- és gyerekkönyv-illusztrációt is. Mivel hozzád hasonló érdeklődésű résztvevőkre számíthatsz, könnyen lehet, hogy új barátságokat is köthetsz.

 

 

A haladó tanfolyamon színrendszeri és színkeverési ismereteket gyakoroltok. Nagy mesterek alkotásait másoljátok, ezeken keresitek a megfelelő színhasználatot. Nonfiguratív és figuratív alkotásokon gyakorolhatsz, ezenkívül a napszakok, évszakok helyes színbeli ábrázolása is előtérbe kerül. Választott témán keresztül végigveszitek a festés stílusát az impresszionizmustól az absztrakcióig, így a továbbiakban már nem csak érzésből és tehetségből, de frissen szerzett tudásból táplálkozva is élet telibbé, varázslatosabbá teheted a képeidet.

 

 

Tanulj meg rajzolni és festeni Szarka Hajnalka elismert aktív festőművész és művésztanártól, aki rendszeres kiállító, illetve tagja a Magyar Vízfestők Társaságának is! A tanfolyamon egy képzett művész segítségével megtanulhatod a tökéletes vonalvezetés titkát, az élethű ábrázolást, közben pedig megtapasztalhatod saját alkotási stílusod tulajdonságait is! Kiderítheted, hogy melyik technika áll hozzád a legközelebb és mihez van nagyobb tehetséged!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

99 lövéses élménylövészet
27 990 Ft
Hazai ízvariációk a Dunán
9 990 Ft
4,6/5 Vogue Boat Café & Restaurant, Budapest - XIII. kerület
Lillafüredi kikapcsolódás
17 990 Ft
4,5/5 Hotel Szeleta - Észak-Magyarország, Lillafüred
Wellness napok Sárváron
29 900 Ft
Hotel Aqua Sárvár - Nyugat-Dunántúl, Sárvár
Bejelentkezés