Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
Minden Ezüst hétvége Ajándék UtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekek

Gyógyír a nyugtalanságra: babamasszázs-képzés szülőknek

4,9/5  Bessimeon Központ Budapest - I. kerület
Kosárba  7 490 Ft  25 000 Ft Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
10 vásárló 
Helyszín
Bessimeon Központ 1016 Budapest, Derék utca 10.
Bessimeon Központ Értékelése 221 vásárló értékelés
4,9/5
5 195
4 22
3 3
2 1
1 0
Az ajánlatot ellenőrizte és szerkesztette:
Alexandra
Szolgáltatás szerkesztő - "Találd meg, ami boldoggá tesz, és indulj el a felé vezető úton"
Jó, ha tudod
 • A babamasszázzsal a kisbabád egészséges, harmonikus testi-lelki fejlődését alapozhatod meg, valamint segítheted a kicsi mozgásfejlődését, tökéletesítheted a testtudatának kialakulását
 • A babamasszázs mellékhatásoktól mentes gyógyír lehet a nyugtalanságra, az álmatlan éjszakákra és a rettegett hasfájásra is
 • A tanfolyamon elsajátított tudást saját gyermeked masszírozására használhatod, a képzés szakmai végzettséget nem ad
 • A könnyen elsajátítható elméletet távoktatásban, a gyakorlatot pedig 5 tanórás gyakorlat keretében tanulhatod meg
Beváltható
2019.11.15 - 2020.02.29.
Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: bessimeon@gmail.com. Az időpontokról érdeklődj online: a weboldalon vagy telefonon: +36 70 225 1745. Jelentkezés feltétele a 18. életév betöltése és általános iskolai bizonyítvány bemutatása. Bónuszodat egyszerűen beválthatod mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!Akár a pocakodban van még, akár már kint él veletek a nagyvilágban, a babamasszázs mindenképpen hasznotokra válik. Nem csak fizikai problémákat, tipikus baba gondokat old meg, de közelebb is hoz Benneteket egymáshoz a picivel. Élj ezzel a bónusszal a Bessimeon Központban, hogy még boldogabban, teljesebben éljetek babáddal!

 

 

Ha a babamasszázs tanfolyamot szemed fényének világra jövetele előtt végzed el, segít a felkészülésben, könnyebben fogsz boldogulni már az első pillanattól kezdve, hiszen tudni fogod, mi miért történik, és mit kell tenned. Ha már megérkezett a kis trónörökös, akkor sem késő orvosolni a mindennapi baba bajokat, amelyek esetleg megnehezítik – ahogy a legtöbb szülő életét – a Ti életeteket is. A babamasszázs mellékhatásoktól mentes gyógyír lehet a nyugtalanságra, az álmatlan éjszakákra és a rettegett hasfájásra is.

 

Minden keleti és nyugati társadalmi kultúra rendelkezik saját babamasszírozó technikával. A világon talán legnépszerűbb babamasszázs technika Indiából származik, ahol ősi hagyománya van a csecsemőmasszázsnak.

 

A babamasszázs alapja maga az érintés, hiszen az érintés rendkívüli jelentőséggel bír mindannyiunk életében, folyamatosan átszövi emberi kapcsolatainkat, és a babáknak szükségük van az ölelésre, ringatásra és szeretetteljes érintésre. Többet nyújt a puszta fizikai örömnél, a pozitív testi hatásoknál, amelyekkel jár – segít megőrizni az egészséget és a testi-lelki jólétet egyaránt. A testi folyamatok tekintetében erősíti az immunrendszert, a vérkeringést.

 

Lelki szempontból egyrészt a szülő számára egészséges önbizalmat ad, és anyai vagy apai érzéseket. Az apák a babamasszázzsal külön lehetőséget kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek gyermekükhöz, hogy mélyítsék a köztük kialakuló kötődést. A babamasszázs elképesztően erős és varázslatos kapocs, aktív együttlét a gyermek és szülei között. Általa jobban megismerik egymás személyiségét, igényeit, és ez mindkettőjüket meghitt pillanatokkal ajándékozza meg. A gyermek érzelmi fejlődését is pozitívan befolyásolja, ha rendszeres fizikai kontaktusba kerül szüleivel, ezáltal is érzi, hogy szeretik, óvják őt.

 

 

A baba pszichéjét illetően pedig tény, hogy a masszírozott kisgyermekek nyugodtabbak, kevesebbet sírnak, nyitottabbak és barátságosabbak is.

 

A babamasszázzsal a kisbabád egészséges, harmonikus testi-lelki fejlődését alapozhatod meg, valamint segítheted a kicsi mozgásfejlődését, tökéletesítheted a testtudatának kialakulását.

 

A babamasszázs jótékony hatásai tehát:

 

 • Segíti a baba izomzatának fejlődését
 • Segíti a mozgáskoordináció kialakulását
 • Segít a napi ritmus kialakításában
 • Segíti az étvágy fokozását
 • Enyhíti a hasfájást
 • Szorosabbá teszi a baba-szülő kapcsolatot
 • Erősíti a baba biztonságérzetét, lelki stabilitását

 

 

Babamasszázs újszülött kortól (a köldökcsonk leesését követően) végezhető akár napi rendszerességgel. A tanfolyamon tanult masszázstechnikát a gyermek 7 éves koráig változatlan formában lehet használni, alkalmazni.

 

A tanfolyam elméleti részét távoktatásban kapod meg, melynek javasolt felkészülési ideje körülbelül 10 óra. A gyakorlatot, a mozdulatokat, a fogásokat pedig 5 darab 60 perces tanórán sajátíthatod el.

 

A masszázstechnika ötvözi a thai babamasszázs, az indiai ayurvédikus babamasszázs, a svédmasszázs fogásait és a nyugati mozgáskoordinációs elemeket.

 

 

A babamasszázsnál alkalmazott fogásokat élethű játékbabákon tanulhatod meg. Ha játékbabán szeretnél gyakorolni, akkor csak egy kényelmes papucsot hozz magaddal, ha pedig a saját gyermekeden, ne felejts otthon semmit, amire szüksége lehet: kedvenc játék, cumi, takaró, inni- és ennivaló, pelenka, stb. A cél, hogy otthon a saját gyermekedet vagy akár más egészséges gyermekét szakszerűen tudd masszírozni. A tanfolyam szakmai képzettséget nem ad.

 

A képzést ajánljuk várandós kismamáknak, kisgyermeküket nevelő anyukáknak és apukáknak, nagyszülőknek, családtagoknak, szülőket segítő szakembereknek (például védőnőknek, konduktoroknak, gyermekorvosoknak), már végzett masszőröknek.

 

A képzési díj tartalmazza az elméleti és a gyakorlati oktatás díját, a gyakorlati oktatás kellékeit, illetve a tanúsítványt is.

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Családi üdülés Salzburgban
33 990 Ft
A&O Hotel Hauptbanhof Salzburg - Ausztria, Salzburg
85 lövés 3 fegyverrel
9 990 Ft
4,7/5 Pontlövész Sportegyesület
Japán főzőkurzus
9 780 Ft
4,2/5 EASE Therapy, Budapest - I. kerület
Wellness Hajdúszoboszlón
29 900 Ft
4,3/5 Hotel Aqua Blue - Alföld, Hajdúszoboszló
Bejelentkezés