Információ
Praktikus forma és modern dizájnNincs is jobb mint a frissen őrölt fűszer illata, aromája. Az ételek is sokkal finomabbak, ha Te magad őrlöd hozzá a fűszereket.
Szerencsére a konyhában segítségedre lehet ez a két termék, melyek egyikében sót, míg a másikban a borsot őrölheted, mindezt mozsár nélkül, hiszen elektromos eszközökről beszélünk.
A termék előnyei:
- A nagyobb stabilitás érdekében az alján egy műanyag talp található, ami csúszásgátlóként funkcionál
- elektromos
- rozsdamentes acélból készült
- foltmentes felület
Egyéb technikai jellemzők:
- Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél
- 4 db AAA elemmel működik
Csomag tartalma:
- 1 db sóőrlő (elemes), 4.7 x 19 cm
- 1 db borsőrlő (elemes), 4.7 x 19 cm
A rozsdamentes acél ellenállóbb az oxidációval, foltosodással szemben, mint a közönséges acél. A 18/10 jelzésű ötvözet főként fokozott rozsdaállóságáról ismert. Tipikusan 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz, gyakran alkalmazzák sebészeti eszközök, evőeszközök és minőségi edények esetén.
Tipp: Időnként tisztítsd meg az elektromos só- és borsőrlő kerámia szerkezetét egy kis méretű kefével.
Recept tipp: Joghurtos grillnyárs
Hozzávalók:
- 40 dkg csirkemell
- 1 ek. grill fűszerkeverék
- 4 ek. olaj
- 1 csipet morzsolt kakukkfű
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 1 db sárga paprika
- 1 db cukkini
- 10 dkg gomba
- frissen őrölt fekete bors
- só
A szószhoz:
- 15 dkg uborka
- 1,5 dl natúr joghurt
- 1 ek. felaprított snidling
- 2 ek. olívaolaj
Elkészítés:
A húst megmossuk és nagyobb kockákra vágjuk. Összekeverjük az olajat a grillfűszerrel, némi sóval, borssal és a kakukkfűvel. Ebben a páclében megforgatjuk a felkockázott húst, és 60 percig pácoljuk.
Az uborkát meghámozzuk, és felszeleteljük. Hozzákeverjük a joghurtot, a snidlinget, az olajat, majd ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk. Az így elkészült dresszinget lehűtjük.
A megtisztított hagymát, a gombát és a paprikát a húskockákkal megegyező nagyságú darabokra vágjuk. A cukkinit ujjnyi vastagságúra felkarikázzuk. Váltakozva a grilltűre tűzzük a húst, a gombát, a cukkinit, a paprikákat és a hagymát, majd a maradék páclével megkenjük a nyársat.
Végül forró grillen, forgatva 10-15 percig sütjük. A joghurtos dresszinggel és kenyérrel kínáljuk.
Jó étvágyat!
A rendelésnél kérjük, vedd figyelembe, a szállítás 5 munkanapot is igénybe vehet.