A hal finom, egészséges és tápláló, de hogyan kerül halvacsora az asztalra? Először is kell hozzá egy csali, egy damil… Na jó, csak viccelünk, a halat szerencsére ma már szinte bármelyik áruházban is megveheted, de ha azt továbbra sem tudod, hogy otthon mit csinálj vele, akkor figyelj, mert ez a bónusz neked szól!
Bónuszunkkal már nem csak a hal jön hozzád a folyóból a városba, de egy profi szakács is becsönget nálad, hogy otthon, a saját konyhádban mutassa meg a tökéletes, omlós halételek minden titkát. Egyszóval ez egy olyan egyedi, (külföldön egyébként nagyon elterjedt) lehetőség, hogy házhoz megy a workshop, ki sem kell mozdulnod otthonról, és a saját, jól ismert eszközeidet használhatod, ráadásul így utána könnyebb a reprodukció is.
A kurzuson szó lesz róla, hogyan is lehet változatos módon elkészíteni a halhúst, illetve egy-két különlegesebb halfajtával is találkozhatsz, hiszen kétféle tengeri hal vagy tengeri herkentyű kerül górcső alá.
A workshopon a maximum résztvevők száma 5 fő, de a bónusz 1 főre szól, vagyis a kurzust akkor is megtartják, ha csak egyedül vagy otthon, vagy egyedül laksz, frissen szerzett tudásoddal pedig utána lenyűgözheted a családot és a barátokat.
Akaszd horogra ezt a bónuszt, és kerüljön gyakrabban finom, friss hal az asztalotokra!
Jobban éreznéd magad, ha egy semleges helyszínen, és nem a saját konyhádban zajlana az oktatás? Annak sincs akadálya – az AL-BA Cook Főző és Cukrász Iskolának Székesfehérváron már saját, fix helyszíne is van, ahol szívesen látnak, és feltárják előtted a titkot!