Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenBlack FridayUtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekekPraktikus
Ne maradj le a Black Fridayról! Kerülj fel a VIP listára és férj hozzá az ajánlatokhoz korábban, mint mások.

Alkotásra hangolódva: kétnapos jobb agyféltekés rajztanfolyam szentendrei képzőművészek vezetésével

Vásárlóink kedvence
Kosárba  9 990 Ft  20 000 Ft Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
41 vásárló 
Helyszín
Végvári Tamás - Jobb agyféltekés rajztanfolyam 2000 Szentendre, Egres út 35/b
Végvári Tamás - Jobb agyféltekés rajztanfolyam Értékelése 39 vásárló értékelés
4,9/5
5 36
4 2
3 1
2 0
1 0
Az ajánlatot ellenőrizte és szerkesztette:
Evelin
Szolgáltatás szerkesztő - Igazi öko-harcos, lelkes állatvédő és nagy krumpli rajongó
Jó, ha tudod
 • A tanfolyam kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott
 • Választhatsz, hogy a reneszánsz kor legnagyobb rajzművészei munkássága alapján vagy a modern kori rajztechnikákkal akarsz megtanulni rajzolni, illetve fejleszteni meglévő tudásodat
 • Oktatók: Végvári Tamás grafikus művész, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének tagja és felesége Bozsó Zsuzsa festőművész a Szentendrei IKON Csoport Szépművészeti Egyesület alapító tagja
 • A választható időpontok: október 5-6, 12-13, 19-20, 26-27, november 2-3, 9-10, 16-17, 23-24, november 30-december 1, december 7-8, 14-15
Beváltható
2019.09.27 - 12.13.
Fontos

Bejelentkezés e-mailben: rajzoldmeg@gmail.com név, telefonszám, a választott időpont és a bónuszkódod megadásával. A válaszlevélben kapsz visszaigazolást a jelentkezés elfogadásáról. Időpont lemondása legkésőbb a tanfolyam előtti napon lehetséges, a többiekre való tekintettel. A tanfolyam elvégzése 14 éves kortól ajánlott, felső korhatár nélkül. A tanfolyamhoz a rajzeszközök biztosítottak.Mivel ad többet ez a tanfolyam, mint más jobb agyféltekés kurzus? A tanfolyam érinti a művészettörténelem fontosabb állomásait, melyek összefüggnek, az aktuális rajzi feladatokkal.

 

A jelentkezőket megtanítja a művészi tónusozás mesterségére a Leonardo által felfedezett levegő perspektíva és sfumato technikájával. Felhívja a figyelmet a visszavert (reflex) fények észlelésére, amivel még plasztikusabbá tehetjük rajzainkat.

 

 

A különböző árnyékolási technikák elsősorban a hagyományos rajzoktatáshoz tartozó ceruzával vagy a grafikához közelálló, látványos módszerrel a grafit elkenésével történnek. Természetesen egy jó rajzról a blikkfangok sem hiányozhatnak.

 

Fejlesztheti ábrázolási és kifejezési képességed, művészi látásmódodat, térlátásodat. A tréning hozzájárul, hogy jobban lásd és értsd a világot önmagad körül.

 

Miért érdemes eljönni a tanfolyamra?

 

A környezet: A rajztanfolyam a festők városában, Szentendrén, Bozsó Zsuzsa és Végvári Tamás műtermében zajlik, a művészek rajzai és festményei között. Az alkotói környezetet fokozza még Végvári Gyula Munkácsy-díjas keramikus műveivel körülvett kettős kupola, amit 1983-ban Makovecz Imre Kossuth-díjas építész tervezett.

 

 

Az oktatók: A rajztudást két olyan aktív alkotótól lehet elsajátítani, akik közel 30 éve hivatásszerűen űzik mesterségüket. Zsuzsa rávilágít Betty Edwards módszerével a vonalak egymáshoz való viszonyára, a kontúrok észlelésére, a pozitív és negatív terek érzékelésére. Tamás a hagyományos rajziskolákban alkalmazott perspektivikus rövidülésre, a fejrajzolás illetve az emberábrázolás alapvető követelményeire, az árnyékolásra és a különböző rajztechnikákra hívja fel a figyelmet. Ezért a két oktató olyan tanulókat is szívesen vár, akik már végeztek jobb agyféltekés tanfolyamot és lenne kedvük kiegészíteni vagy tovább fejleszteni a tudásukat.

 

A rendkívül sikeres jobb agyféltekés rajzolás módszerei mellett, a művészeti iskolákban tanított és jól bevált hagyományos rajzoktatással bővített 2 napos kurzuson, választhat a résztvevő, hogy a Reneszánsz kor legnagyobb rajzművészei munkássága alapján, vagy a modern kori grafika mesterei által használt rajztechnikákkal akar megtanulni rajzolni, illetve fejleszteni meglévő tudását. Az alkotásban és ráhangolódásban segít VÉGVÁRI TAMÁS grafikus művész, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének tagja és felesége Bozsó Zsuzsa festőművész a Szentendrei IKON Csoport Szépművészeti Egyesület alapító tagja.

 

 

A tanfolyam idejére biztosítanak ingyenes rajzeszközöket. A tanfolyam során használt eszközök nem vihetőek haza, de lehetőség van a helyszínen új rajzeszközök megvásárlására.

 

A grafit könnyen összepiszkolhatja a ruházatot ezért rajzoláshoz válassz megfelelő öltözéket. A tanfolyam elvégzését 14 éves kortól ajánljuk, felső korhatár nélkül. 

 

A választható időpontok: 

 

 • október 5-6.
 • október 12-13.
 • október 19-20.
 • október 26-27.
 • november 2-3.
 • november 9-10.
 • november 16-17.
 • november 23-24.
 • november 30-december 1.
 • december 7-8.
 • december 14-15. 
 

Megközelítés: Szentendre, Egres út 35/b (pontos térkép és közlekedési információk, válaszlevélen keresztül). Étkezési lehetőség: önellátó, (konyha, mikró, hűtő rendelkezésre áll).

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

99 lövéses élménylövészet
27 990 Ft
Lillafüredi kikapcsolódás
17 990 Ft
4,5/5 Hotel Szeleta - Észak-Magyarország, Lillafüred
Wellness napok Sárváron
29 900 Ft
Hotel Aqua Sárvár - Nyugat-Dunántúl, Sárvár
Advent: Bécs + Schönbrunn
5 990 Ft
4,3/5 Körutazások.com - Ausztria, Bécs
Bejelentkezés