Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
Minden Bronz hétvége Ajándék UtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekek

Hozd felszínre kreatív éned: Intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyam, festőművész vezetésével akár saját fotó alapján

Vásárlóink kedvence
Kosárba  9 990 Ft  18 990 Ft Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
46 vásárló 
Helyszín
Holler Art stúdió 1202 Budapest, Nagysándor József utca 207
Az ajánlatot ellenőrizte és szerkesztette:
Norbert
Szolgáltatás szerkesztő - igazi filmrajongó, továbbá az autóverseny és a sebesség megszállottja
Jó, ha tudod
  • A 2x8 órás, kiscsoportos tanfolyamon mindenki külön-külön kap instrukciót és segítséget,hogy minden résztvevő könnyebben el tudja sajátítani a rajzoláshoz szükséges látásmódot
  • A tanfolyamot Holler Erika Zója festőművész tartja, aki 26 évig Olaszországban élt, ahol elvégezte a LABA Szépművészeti Akadémiát Festő szakon, majd dolgozott mint festőművész ezzel egyidőben rajz és festő tanfolyamokat tartott gyermekeknek és felnőtteknek több, mint 10 éven keresztül
  • A tanfolyam során minden szükséges eszközt biztosítanak számodra, mindemellett kávéval és teával várnak, hogy a szombaton és vasárnap 10:00-tól 18:00-ig tartó foglalkozásokon a legjobban érezhesd magad
  • A Bónuszt ajándékba is adhatod szeretteidnek, sőt neked, vagy ajándékozottadnak lehetőségetek van arra is, hogy egy általatok választott, saját fotóról készítsétek el a rajzotokat.
Beváltható
2019.11.21 - 2020.02.29.
Fontos

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 70 272 4443. A rajz tanfolyamok minden hétvégén megrendezésre kerülnek, a legjobb időpontokért foglalj időben! A tanfolyam 12 éves kortól ajánlott. Bónuszodat váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!Ha jó ideje kacérkodsz a gondolattal, hogy rajzolj vagy fess, de valami kis gonosz kobold ott sugdossa a füledbe, hogy úgyse menne, akkor most pöcköld el a hamis, önbizalom-romboló gondolatokat, és egyszerűen csak próbáld ki magad! Mondanánk, hogy ha nem megy, legalább megpróbáltad, de menni fog. Ennek a tanfolyamnak éppen az a lényege, hogy nem tud nem menni. Érted ezt?

 

Hozd felszínre kreatív éned: Intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyam, festőművész vezetésével akár saját fotó alapján

 

A rajzolás tanulható képesség, csakúgy, mint a kézírás. A kreatív tevékenységek pedig növelik az önbizalmad, feltöltenek pozitív energiával, belső nyugalmat adnak, fejlesztik a képzelőerőd és a látásmódod. A Holler Art Stúdió intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyamán olyan egyszerű és könnyen követhető technikákat fogtok alkalmazni, aminek a segítségével te is képes leszel élethű rajzokat készíteni. Ráadásul akár saját fotót is hozhatsz.

 

A jobb agyféltekés-fotorealisztikus tanfolyam lényege az, hogy megtanulj valósághűen ábrázolni, hogy megtanuld látni a valóságot és a valóság leképezésének technikáit, valamint azt, hogy hogyan lehet a fény-árnyék-perspektíva alkalmazásával fotóminőségű képeket alkotni.

 

Hozd felszínre kreatív éned: Intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyam, festőművész vezetésével akár saját fotó alapján

 

A tanfolyamon megtanulod:

 

  • hogyan lesz arányos a rajzod,
  • hogyan tudod jól érzékeltetni a tereket, valósághűen visszaadni a perspektívát,
  • az árnyékolás egyszerű és látványos technikáját,
  • a trükköket, amelyekkel élethűen tudsz lerajzolni emberi arcokat, tárgyakat és bármilyen más témát,

 

A jobb agyféltekés rajz-festés tanfolyamot Holler Erika Zója, festőművész fogja tartani, aki 26 évig élt Olaszországban, ahol elvégezte a LABA Szépművészeti Akadémiát festő szakon, majd festőművészként dolgozott és ezzel egy időben, több mint 10 évig rajz és festő tanfolyamokat tartott gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. 3 éve költözött vissza Magyarországra, Budapestre, ahol a privát stúdiójában tart rajz és festő tanfolyamokat kis létszámmal. A kiscsoportos foglalkozás nagy előnye, hogy mindenki külön-külön kap instrukciót és segítséget, hogy minden résztvevő könnyebben el tudja sajátítani a rajzoláshoz szükséges látásmódot.

 

Hozd felszínre kreatív éned: Intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyam, festőművész vezetésével akár saját fotó alapján

 

A tanfolyamra 12 éves kortól 100 éves korig bárki elmehet, aki szeretne megtanulni rajzolni, de a 102 éveseket is örömmel fogadják. Ebédet és jókedvet mindenképpen vigyél magaddal! A tanfolyamok hétvégenként szombaton és vasárnap 10 órától 18 óráig tartanak. A bónusszal meglepheted anyut és aput is, vagy vehetsz a legjobb barátnőddel karöltve egyet-egyet magatoknak, hogy együtt töltsétek a hétvégét egy felejthetetlen közös és kreatív élményben.

 

Hozd felszínre kreatív éned: Intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyam, festőművész vezetésével akár saját fotó alapján

 

Mit kapsz a tanfolyamon a tudáson túl? Minden rajzeszközt, ami a tanuláshoz kell (természetesen ezeket nem lehet hazavinni), kávét és teát korlátlan mennyiségben, 100%-os elégedettségi garanciát és a tanfolyam végeztével további online segítséget.

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Lisszaboni városnézés 2 főnek
159 990 Ft
4/5 Budavár Tours - Portugália, Lisszabon
Luxus wellness Herceghalmon
54 900 Ft
4,5/5 Abacus Business & Wellness Hotel**** - Budapest és környéke, Herceghalom
Romantikus wellness Gyulán
42 990 Ft
4,9/5 Elizabeth Hotel**** Gyula - Alföld, Gyula
Wellness Siófokon két főnek
22 900 Ft
4,2/5 CE Plaza Hotel**** - Balaton, Siófok
Bejelentkezés