A kávéért rajongani sokféleképpen lehet. Van, aki egyszerűen csak függő, és a tablettás, az automatás, az instant és a kicsit megégett egyaránt jöhet, csak koffein legyen benne. És olyan is van, aki képes lenne a fél városon átutazni egy igazán jó kávéért, értékeli az ízeket, zamatokat és azt a rengeteg munkát, amit a tökéletes kávé elkészítésébe tesznek a szüreteléstől a pörkölésen át a lefőzésig.
Ha te is utóbbi csoportba tartozol, ha csak szereted a jó kávét, de szívesen tudnál meg róla többet, ha van valaki, akiről tudod, hogy örülne egy különleges kávékóstolásnak, vagy csak már attól is dobogni kezd a szíved, ha arra gondolsz, hogy valaki tökéletes minőségben elkészített kávékat pakol eléd, akkor ez a te bónuszod!
Hogyan lesz a zöld nyerskávéból finom illatú pörkölt kávé? Ezen a kóstoláson lépésről-lépésre megismerheted a folyamatot, valódi szakértő tárja fel előtted a kávé minden titkát. A fizikai- és kémiai átalakulás követése mellett kiderül az is, hogyan változik a kávé íze a pörkölés hatására.
A kóstolás csak fejlett ízérzékeléssel rendelkezőknek ajánlott, akik valóban értékelni tudják a sokszor apró, de annál lényegesebb különbségeket! A program során 8 féle kávét kóstoltok a világ minden tájáról, különleges bonbon párosítással.
Ha kíváncsi vagy, mi a különbség a bécsi, francia, olasz pörkölésű kávé íze között, vagy hogy milyen egy ugandai, egy jávai, egy kolumbiai kávé, akkor itt a helyed! Ettől a bónusztól garantáltan felébred a benned rejlő ínyenc is!