Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
Minden Ajándék UtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekek

Merülj el a búvárkodás rejtelmeiben: kezdő búvártanfolyam az alapoktól

4,8/5  Scubafriends Hungary Budapest - IV. kerület
Kosárba  29 900 Ft  80 000 Ft Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
2 vásárló 
Helyszín
Scubafriends Hungary 1044 Budapest, Ives út 16.
Scubafriends Hungary Értékelése 9 vásárló értékelés
4,8/5
5 8
4 0
3 1
2 0
1 0
Az ajánlatot ellenőrizte és szerkesztette:
Kriszta
Szolgáltatás szerkesztő - „Számomra fontos a harmónia, és a testi-lelki szépség megteremtése”
Jó, ha tudod
  • Minden elméleti tudást, búvár készséget megtanítanak neked, amire szükséged lesz ahhoz, hogy a tengerekben, óceánokban, tavakban biztonsággal merülhess
  • Az Aquaworldben sajátíthatod el az alapokat, a bónusz az uszodai belépő árát nem tartalmazza
  • A tanfolyam elvégzése után Open Water Diver leszel
Beváltható
2019.10.01 - 2020.02.29.
Fontos

Előzetes bejelentkezés telefonon Vincze Anikónál: +36 70 335 0101. A bónusz nem tartalmazza a következőket: uszodai belépő árát (2x3 900 Ft), a felszerelést (2x4 000 Ft), a PADI kártyadíjat (50 €) és a nyílt vízi vizsga díját (kb. 20 000 Ft). Az időpontokról érdeklődj telefonon. Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben az alkalom felhasználtnak minősül. A megbeszélt időpontara pontosan érkezz! A kinyomtatott bónuszodat vidd magaddal vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál!A búvárkodást hajlamosak vagyunk valamilyen nagyon szokatlan, nagyon különleges és éppen ezért nagyon extrém sportnak is gondolni. Az igaz, hogy minden sport közül az egyik legkivételesebb élményt a merülés adja, de ez még nem jelenti azt, hogy veszélyes hobbiról lenne szó: valójában a búvárkodás az egyik legbiztonságosabb sport, alapjait pedig egy 10 éves gyerek is megtanulhatja.

 

Igen, búvártanfolyamra járni 10 éves kortól lehet, szóval akkor csak nem lehet ez olyan nehéz, igaz? A kérdés most már csak az: téged mi tart vissza attól, hogy most megszerezd a tudást, ami a következő nyaraláson egy egészen új, turistáktól nem hemzsegő, de annál lenyűgözőbb terepet nyit meg előtted?

 

 

A búvártanfolyamon minden elméleti tudást, búvár készséget megtanítanak neked, amire szükséged lesz ahhoz, hogy a tengerekben, óceánokban, tavakban biztonsággal merülhess.

 

 

A búvárkodás elmélete könnyen megtanulható, a mindennapi életünkben is fellelhető, alapszintű fizikából áll, ésszerű törvényeket kell magabiztosan tudni.

 

Az elméleti tudást a tankönyvből és oktatói előadás/konzultáció segítségével adják majd át neked. A búvártanfolyam elméleti részét egy tudás áttekintő teszt zárja le.

 

 

Fizikai követelmények:

 

Biztonsági okból minden hallgató kitölt egy rövid kérdőívet, mely olyan egészségügyi állapotokról érdeklődik, amik búvárkodásnál problémát jelenthetnek. Ha nálad egyik sem áll fenn, csak alá kell írnod a kérdőívet, és máris kezdhetsz. Ha valamelyik fennáll nálad, elővigyázatosságból orvosodnak kell értékelni ezt az állapotot a búvárkodás szempontjából, és alá kell írnia egy egészségügyi űrlapot, mely igazolja, hogy alkalmas vagy a búvárkodásra.

 

 

Gyakorlati búvárkészségek:

 

A búvártanfolyam keretében megtanítják a légzőkészülékes búvárkodás alapjául szolgáló búvárfelszerelések használatát.

 

Felkészítenek a búvárfelszerelés helyes használatára, valamint arra, hogyan kezeld a vészhelyzeteket. Mivel vészhelyzetek ritkán fordulnak elő és az esetek 99,9%-ban te is meg fogod tudni oldani őket, éppen ezért a búvártanfolyam része, hogy a kockázatokat felismerd és helyes megoldásokat alkalmazva azokat kivédd. A búvártanfolyam gyakorlati készségeit „védett vízben” (uszodában), 2 méteres medencében gyakoroljátok, egészen addig, amíg magabiztosan el nem sajátítottátok.

 

 

Vizsgamerülések:

 

A gyakorlati búvár elemek megtanulása és elegendő gyakorlása után már megfelelő vízbiztonsággal fogsz rendelkezni ahhoz, hogy vizsgamerüléseken részt vehess. A vizsgamerülések alkalmával oktatód és segítői felügyeletében nem kell egyebet tenned, mint bemutatni azokat a gyakorlati elemeket, amelyeket a védett vízben tanultál. A búvártanfolyam akkor ér véget számodra, ha a vizsgamerülések során helyesen bemutattad a korábban elsajátított búvár készségeket. Ezután már PADI (Open Water Diver) búvár leszel.

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Luxus wellness Herceghalmon
54 900 Ft
4,5/5 Abacus Business & Wellness Hotel**** - Budapest és környéke, Herceghalom
Wellness és vacsora 2 főnek
14 990 Ft
4,4/5 The Aquincum Hotel Budapest, Budapest - III. kerület
Kikapcsolódás Harkányban
29 900 Ft
4,4/5 Korona Hotel Harkány - Dél-Dunántúl, Harkány
Téli luxus Balatonfüreden
47 900 Ft
4,2/5 Hotel Silverine Lake Resort****superior Balatonfüred - Balaton, Balatonfüred
Bejelentkezés