2020.07.27-én módosultak az oldal általános szerződési feltételei, az új ÁSZF-et itt éred el. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
TÁJÉKOZTATÁSMindenUtazásÉlményÉtteremEgészségSzépségTanfolyamPraktikus

Vezetésre fel: KRESZ elmélet és 10 óra kedvezményes gyakorlati oktatás, választható helyszínen

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
4,5/5   Topi Autósiskola  
27 év tapasztalat, kitűnő oktatók
Helyszín:
XI. Budapest, Villányi út 5. XI. Budapest, Villányi út 5. XIX. , Simonyi Zsigmond u. (KÖKI metró) 33. IX. Budapest, Lónyai utca 4. (Kálvin téri metrónál) 4. Kosárba  3 990 Ft  Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
Választható képzési helyszínek
Az ajánlat lejárt
27 vásárló
★★★★★
★★★★★
156 értékelés
Helyszín
Topi Autósiskola XI. Budapest, Villányi út 5.
Topi Autósiskola Értékelése
★★★★★

"Hasznos tudást adott a tréning és élvezetes is volt. Csak ajánlani tudom."

Szabolcs

További értékelések
Jó, ha tudod
  • Bónuszosoknak ajándék: 10 óra kedvezmény a gyakorlati oktatásból, melyet akár több részletben is fizethetsz
  • Választható képzési helyszínek, Elmélet: KÖKI metrómegálló, Kálvin tér, Villányi út; Gyakorlat: Kispest, Újpest, Zugló, Budaörs, Csepel
  • Rugalmas képzések a neked megfelelő időpontokban, 27 év tapasztalat, kitűnő oktatók, több ezer sikeres vizsgázó
  • Az autósiskolának fizetendő egyszeri regisztrációs díj: 5 400 Ft (a bónusz nem tartalmazza a vizsgadíjakat: elméleti vizsga: 4 600 Ft, forgalmi vizsga: 11 000 Ft, egészségügyi tanfolyam+vizsga: 17 900 Ft, orvosi alkalmassági: 7 200 Ft)
Beváltható
2020.08.12 - 11.15.
Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: brunczvikmiklos@gmail.com, bónuszkódod megadásával. 1 személy 1 bónuszt használhat fel saját részére. A bónusz "B" kategóriára és az elméleti oktatásra (tantermi foglalkozásra) vonatkozik. Külön fizetendő egyszeri regisztrációs díj: 5 400 Ft. A bónusz nem tartalmazza a vizsgadíjakat: elméleti vizsga: 4 600 Ft, forgalmi vizsga: 11 000 Ft, egészségügyi tanfolyam+vizsga: 17 900 Ft, orvosi alkalmassági: 7 200 Ft. A bónuszt jogosítvánnyal rendelkezők nem vehetik igénybe. További információkról és az aktuális árakról online a weboldalon tájékozódhatsz. Akár öt-hat óra alatt leruccanni Isztriára, röpke másfél órás vezetés után csobbanni egyet Szabadi-Sóstón, vállszaggató szatyorcipelés helyett kényelmes bevásárlás, súlykorlát nélkül... nos, vitathatatlanul kellemes velejárói annak, ha az ember fia/lánya tud autót vezetni. Ráadásul egy jogsi a munkaerőpiacon is mind nagyobb jelentőséggel bír. Tedd meg a legfontosabb kezdő lépéseket a megszerzéséhez, e bónusszal.

 

 

Az autóvezetés adta mobilitás előnyein túl ma már számos állás elnyerésénél - gyakran alacsonyabb beosztásoknál is - nagy előnyt jelent az autóvezetői engedély megléte. Néhol majdnem annyit nyom a latban, mint a nyelvtudás, ezért sem érdemes halogatni a jogosítvány megszerzését. A meggyőző múlttal (bő 27 év) és komoly tapasztalattal bíró Topi Autósiskolában Brigád áron végezheted el az elméleti tanfolyamot. Képzett, barátságos oktatók, segédanyagokkal jól felszerelt termekben tanítanak meg a közlekedési szabályokon túl a jármű vezetésének elméleti alapjaira, a legfontosabb szerkezeti és üzemeltetési tudnivalókra. 

 

 

És mert az elmélet is fontos, de persze nem minden, ezért a bónuszt még további kedvezményekkel egészítettük ki: kedvezményesen végezheted el vele a felelősségteljes közlekedéshez, és persze a jogosítvány megszerzéséhez elengedhetetlen elsősegély tanfolyamot, vagy volán mögé ülve kedvezményes áron vezetheted le az első 10 órát, hogy ne csak fejben ismerd a közlekedés szabályait, de megtanuld a gyakorlatban is alkalmazni őket. Elvégre nem csak az a cél, hogy papírod legyen a tudásról, hanem hogy valóban kényelmesen, biztonságban tudj részt venni a közlekedésben.

 

A képzési helyek választhatók, mind az elmélet (Pesten a KÖKI metrómegállónál, illetve a Kálvin tér közelében, Budán a Villányi úton), mind a gyakorlat (Kispest, Újpest, Zugló, Budaörs, Csepel) esetében. A kurzusok folyamatosan indulnak.

 

Az bónusz nem tartalmazza a vizsgadíjakat:

 

  • Elméleti vizsga: 4 600 Ft
  • Forgalmi vizsga: 11 000 Ft
  • Egészségügyi tanfolyam + vizsga: 17 900 Ft

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Tesla élményvezetés
9 000 Ft
760 lóerő!
5/5 Tesla Élményvezetés
Motoros sárkányrepülés
2 300 Ft
Emlékvideó lehetőség
4,9/5 Ultrakönnyű Repülésért Egyesület
Virtuális valóság csapatjáték
3 000 Ft
Egész évben felhasználható
Őszi bőrmegújító csomag
2 490 Ft
Vásárlóink kedvence
4,5/5 Clara Szalon , Budapest - XIV. kerület
30 perces hátmasszázs
1 100 Ft
december végéig felhasználható
4,8/5 TM Massage
Alakformáló LPG kezelés
990 Ft
100%-ban természetes
4,8/5 LPG Stúdió, Budapest - XV. kerület
CINEMApink mozijegyek
250 Ft
Brigád kedvenc
4,6/5 CINEMApink MOM Park
90 lövés 7 fegyverrel
3 200 Ft
Brigád kedvenc
Bunker Shooting, Budapest - VIII. kerület
75 lövés 6 fegyverrel
2 400 Ft
Brigád kedvenc
Bunker Shooting, Budapest - VIII. kerület
Miskolctapolca csak rád vár
6 000 Ft
Brigád kedvenc
3,9/5 Park Hotel *** - Észak-Magyarország, Miskolctapolca
Várnegyedi nyomozós játék
1 090 Ft
Brigád kedvenc
3,9/5 Krimibázis, Budapest - I. kerület
Ultrahangos fogkő-eltávolítás
1 900 Ft
Vásárlóink kedvence
Bejelentkezés