Amikor az egészséges életmódról van szó, és azt hallod, hogy több halat kellene ennünk, elhiheted, hogy nem a paprikás lisztbe forgatott, olajban kisütött busára, de nem is a „balatoni” hekkre vagy a gyufatésztás bajai halászlére gondolnak.
Nem mintha ezeknek nem lenne helye a konyhában, mert hát lássuk be – elég finomak. Létezik azonban egy sokkal különlegesebb, sokkal egészségesebb alapanyag, amelynek rózsaszín húsa nem csak értékes omega zsírsavakban gazdag, hanem fantasztikus ízekben és illatokban is.
A lazac egyet jelent az eleganciával, egy kis luxussal, amit megengedhetsz magadnak. Szerencsére beszerzése ma már korántsem olyan nehézkes, mint akár csak néhány éve volt, ellenben sokan nem tudják, mihez kezdjenek a különleges alapanyaggal.
Ezzel a bónusszal profiktól tanulhatod meg a lazac steak és a hozzá illő köret, vagy egy illatos lazacos pite elkészítésének fortélyait – ha szeretnéd, akár a saját konyhádban is!
Vegyél részt otthonod kényelmében az egy személyes kurzuson, vagy beszélj össze a barátaiddal, vegyenek ők is bónuszt és várjátok együtt a házibuliba az oktatót – na meg a halakat!
Ha szeretnéd, akkor természetesen külső helyszínen is részt vehetsz a workshopon, így még mosogatni sem neked kell, a tudást viszont mindenképpen magaddal viheted, hogy ezentúl ízletes, egészséges, különleges fogásokkal lephesd meg a vendégeidet – és megértsd, mitől olyan különleges a rózsaszín húsú lazac!