Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
Minden Ajándék UtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekek

Az öreg mester utolsó alkotása: logikai szabadulószoba 2-5 főig

Smartroom Escape Game Budapest - VI. kerület
Először a Brigádon
Az ajánlatot ellenőrizte és szerkesztette:
Alexandra
Szolgáltatás szerkesztő - "Találd meg, ami boldoggá tesz, és indulj el a felé vezető úton"
Jó, ha tudod
  • Egy elismert művész posztumusz alkotását kell megtalálnotok – ám az idő szorít
  • Feladatotok, hogy megtaláljátok a szokatlan mű minden darabját, és össze is tudjátok illeszteni azokat
  • Nem szokványos szabadulószoba vár benneteket: letisztult pályán, logikai feladatokon keresztül vezet az út a megoldásig
Beváltható
2019.11.14 - 2020.02.29.
Fontos

Előzetes foglalás a weboldalon vagy telefonon: +36 20 265 7985. Foglaláskor a készpénzes fizetést válaszd, a bónuszkódod nem kell megadnod foglaláskor. Bónuszodat egyszerűen beválthatod mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!A kisváros mindenki által ismert faragó művésze a napokban hunyt el. Halála előtt még sikerült befejeznie az utolsó művét. A számára nagy becsben tartott alkotást el is rejtette a műtermében. Nincs információ arról, hogy mit takar a mű. Ti, mint kultúr-detektívek azzal a küldetéssel léptek be művész hajlékába, hogy kiderítsétek, min dolgozott az öreg mester. Kósza hírek arról szólnak, hogy egy összeszerelhető műtárgyról van szó, így nem mindennapi kihívást jelent számotokra ez a küldetés.

 

Az öreg mester utolsó alkotása: logikai szabadulószoba 2-5 főig

 

Nem árt azonban sietni! Az öreg mester a városka kitüntetett díszpolgára volt, hiszen a korábbi műveit nem egy kiállításon több díjjal jutalmazták. A műtárgy benevezéséig az új kiállításra 1 óra van még hátra, így rajtatok múlik, hogy sikerül-e feltárni a mester műhely titkát. Vajon az első közönsége lesztek-e a Posztumusznak és dicsőséget szereztek az elhunyt mesternek, vagy marad mindörökre feltáratlan titok a mű?

 

Az öreg mester utolsó alkotása: logikai szabadulószoba 2-5 főig

 

A Posztumusz játék egy hagyományos logikai menekülő szobás játék, ahol a játékosok különböző kódokat kell, hogy megfejtsenek a továbblépéshez. Többnyire lakatokról van szó, de széles választékban egy sor nem szokványos zárszerkezettel is találkozhattok a játék során. Igazi kihívást jelenthet azoknak, akik szeretik a nagyobb megmérettetést.

 

Több angol nyelvű, hosszabb, írásos szövegmelléklet szerepel a játékban. Nem kell aggódni! A hosszabb szövegek a másik oldalon autentikus fordításban olvashatóak magyarul is. Minden esetben segítséget kap a csapat, ha valami nem világos.

 

Az öreg mester utolsó alkotása: logikai szabadulószoba 2-5 főig

 

A Posztumusz játék kiváló agyi erőpróba a rövid és hosszútávú memória tesztelésére, a kombinációs készségek fejlesztésére. Egy nem egyenes vonalú játékfolyamot biztosít a résztvevőknek, ahol a megtalált tárgyak, információk egy adott helyzethez kötődnek. A dolgok megtalálása nem feltétlenül jelenti a lehetőségét azok automatikus felhasználhatóságára!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Páros választható masszázs
11 990 Ft
4,6/5 Central Harmony Massage Studio, Budapest - XIII. kerület
Wellness és vacsora 2 főnek
14 990 Ft
4,4/5 The Aquincum Hotel Budapest, Budapest - III. kerület
Luxus wellness Herceghalmon
54 900 Ft
4,5/5 Abacus Business & Wellness Hotel**** - Budapest és környéke, Herceghalom
Kikapcsolódás Bikácson
29 900 Ft
4,9/5 Zichy Park Hotel - Dél-Dunántúl, Bikács
Bejelentkezés