A macaron, ez az apró finom színes és nagyon édes kis sütemény Franciaországból indult hódító útjára és ma már szinte mindenhol a világon lehet kapni. A különleges édesség tojásfehérjéből, mandulalisztből és cukorból készül, no meg sok-sok fantáziából.
A változatos töltelékkel és különböző színekben pompázó kis édesség készítése nem egyszerű feladat, de a jó recept ismeretében bátran nekifoghatsz! A workshop alatt új modern, inspiráló környezetben megismerheted a macaron készítés alapjait és megtanulhatsz gyönyörű, színes, egyedi macaronokat készíteni!
A macaron tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A töltelékek íze végtelen lehet, melynek egyedül a fantáziád szab határt.
A helyszínen minden szükséges alapanyagokról gondoskodnak és az elkészült desszerteket pedig mindenki hazaviheti.
- A workshop időtartama kb. 3 óra (17:00-20:00-ig tart)
- A workshop alatt kb. 15-20 db macaront fogsz elkészíteni
- A macaronokat önállóan fogod elkészíteni, amit természetesen betöltve (igény szerint akár díszítve), szép csomagolásban haza tudsz vinni
Választható időpontok:
- május 10. (szerda)
- május 18. (csütörtök)
- június 1. (csütörtök)
- június 8. (csütörtök)
Oktatód lépésről lépésre avat be a macaronkészítés fortélyaiba, és együtt készítheted el vele a finomságokat, természetesen kiváló alapanyagokból.
A tanfolyamon kiváló alapanyagokkal dolgozhatsz. A végeredmény pedig garantáltan nemcsak finom, de szép is lesz. Olyan tudásra tehetsz szert, amivel otthon is bátran nekiállhatsz, és újra megsütheted kedvenc macaronjaidat. Dobd fel vele az ünnepi asztalt, vagy add ajándékba, a falatnyi édességgel biztos sikerre számíthatsz!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek!