Aki volt már vidéki lagziban, vagy egyáltalán vendégül látták már vidéken, az tudja, hogy milyen mesteri fokon főznek a falusi asszonyok. A Michelin-csillag számukra csak olcsó bizsu, hiszen a legeslegszigorúbb kritikusoknak, az éhes férfiaknak kell megfelelniük, akik ráadásul mind-mind édesanyjuk főztjét tartják a legjobbnak.
Hozzájuk képest egy inkognitóban utazó étteremkritikus különítmény csak szende kis koalamackók leszedált gyülekezete. Szóval egy ilyen sütő-főző mesterszakács asszony leánya volt Marcsa néni, aki maga is megörökölte, nemcsak a főzőasszony munkakört, de a tehetséget és a jó ízlést is.
A történetnek távolról sincs vége, ugyanis Marcsa néni leánya is tovább lépkedett a családi hagyomány szaftos húsokkal és gazdag levesekkel szegélyezett útján, vendéglőt nyitott, amelyet édesanyjáról nevezett el, és minden vendéget szeretettel és nagy traktákkal vár, akiknek persze nem is kell kétszer mondani, hogy jöjjenek.
Mai ajánlatunkkal 2 személyes Marcsa Néni Tálat lakomázhatsz – erre most valóban a lakoma szó a legmegfelelőbb. Ha nagy kapacitással rendelkezel és bevállalós vagy, akkor akár egyedül is felhasználhatod a bónuszt és neki gyűrkőzhetsz a termetes adagnak.
A 2 személyes Marcsa bőségtál leírása: „A fokhagymás flekkeneket, sajttal és sonkával töltött sertéskarajt, baconba tekert csirkecsíkokat, rántott sajtokat megfelelően nagy tálra teszünk. Grill zöldségekkel, rizzsel, Marcsa néni burgonyájával, sült debrecenivel, kakastaréjjal és lapcsánkával körítjük.”
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!