Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamTermék és élelmiszerPraktikus Ajándék
Egynapos utak  Hegyvidék  Aktív pihenés 

Utazz az osztrák Grand Canyonhoz: autóbuszos utazás 1 főnek az Ötscher-Tormauer Nemzeti Parkba, az Ötschergräben-szurdokhoz

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
4,3/5   Adutours Utazási Iroda  
Magyar csoportkísérővel
Jó, ha tudod
 • Az 2 690 Ft-os bónuszodért cserébe 14 800 Ft-ért vehetsz részt az utazáson partnerünknél (az összeget az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással jelentkezéskor egyösszegben)
 • A program fix időpontja: 2024.06.15., 09.28., 10.26. (1 nap, 0 éj). Indulás reggel 5:00-kor Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpályától (vidéki felszállást foglaláskor jelezd)
 • Az Ötschergräben - szurdok az Ötscher-Tormauer Nemzeti parkban található és a Staussee tó partján végigsétálva érhető el. A nap csúcspontja a szurdok nagy vízesése a Myrafälle vízesés, mely 80 méter magas
 • A túra időtartama kb. 6 óra, táv kb 12.5 km, szintkülönbség 720 méter. A túra átlagos állóképességgel teljesíthető
Beváltható
2024.04.16 - 10.26.
Fontos

Foglalás a bonusz@adutours.hu e-mail címen a vásárlást követő 48 órán belül neved, bónuszkódod, telefonszámod, lakcímed, a választott időpont és a kívánt felszállási hely megadásával. Több bónusz vásárlása esetén minden utas nevére és bónuszkódjára szükség van a foglalás véglegesítéséhez. A bónusz megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2 000 Ft/fő (irodában fizetendő). A belépők árát a bónusz nem tartalmazza: szurdokbelépő: kb 10 EUR/fő. BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig), BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett). 35 fő alatti létszám esetén 2 000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a bónusz egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni, bővebb információ: ITT. Más kedvezménnyel nem összevonható. 



Alsó-Ausztria természeti különlegességei nagyszerű túrákat kínálnak. Hangulatos fahidak, szurdokok és kilátópontok, sebes folyású patakok, kisebb zuhatagok - a Myrafälle vízesés és az Ötschergräben-szurdok pompás kirándulást ígér.

 

 

Indulás reggel 5:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérik, foglaláskor jelezzétek! Folyamatos buszos utazás az Ötschergräben-szurdok felé rövid pihenőkkel. Érkezés Wienerbruckba a délelőtti órákban.

 

 

A szurdok az Ötscher-Tormauer Nemzeti Parkban található, amelyet a Stausee-tó partján végigsétálva értek el. A szurdokvölgy bejáratánál már láthatjátok a Lassing patakot, amely sokáig elkísér majd titeket utatokon. A túra során számos pallón, hídon, sziklafalba vájt alagúton haladtok át, miközben csodálhatjátok a kristálytiszta vizű patakokat, kisebb és nagyobb vízeséseket. A nap csúcspontja azonban csak ez után következik, az Ötschergräben-szurdok nagyvízesése, a Myrafall vízesés, amely 80 méter magas.

 

 

Pihenőt tartotok az Ötscherhias menedékháznál, majd folytatjátok utatokat egy másik túraútvonalon, a Mühlbach patak mentén. A mélykék vizű Erlaufstausee partján haladva ámulhattok a fölé magasodó, havas hegycsúcsú Ötscheren (1893 m). Végighaladva a tó partján elértek a túrátok befejező pontjához, Mitterbach településére.

 

Indulás haza a délutáni órákban. Visszaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

 

Táv: kb. 12,5 km, szintkülönbség: 720 m

Túra időtartama: kb. 6 óra (a csoport tempójától függően)

Átlagos állóképességgel teljesíthető

Az útra javasolt felszerelés: szendvics, víz, esőkabát, kényelmes, vízhatlan túracipő.

 

   

 

A túrán való részvétel csak saját felelősségre történik! Bármely szív-, és mozgásszervi betegségben szenvedők számára nem ajánlott! Visszafordulási lehetőség nincs, mert a kiindulópont nem egyezik az érkezési ponttal. A program az időjárástól függetlenül indul.

 

  

 

A bónusz tartalmazza:

 

 

 • az utazást busszal
 • a szervezést
 • a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

 


A bónusz nem tartalmazza: 

 

 • a belépők árát
 • a biztosítást
 • az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, étkezést
 • a turista buszok parkolási díját helyszíni fizetéssel.

 

35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

 

Pénzügy:

 

 • Szurdokbelépő: 10 EUR/fő ( A belépő ára változtatásának jogát fenntartjuk.)
 • Külön fizetendő a turistabuszok utáni parkolási díj: 5 EUR /fő, melyet kötelezően az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.
 • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig)
 • BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)

 

20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor! Az utazáshoz szükséges a túranyilatkozat kitöltése, melyet ezen az oldalon érhetnek el. Kérjük a kitöltött nyilatkozatot hozzák magukkal az utazáshoz. A kitöltött nyilatkozat hiányában nem vehetnek részt az utazáson.

 

A pihenőhelyek mosdóiban fizetni kell, ezért jó ha van kéznél aprópénz.

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az utazási iroda fenntartja. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).

 

További fontos tudnivalók:

 

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetünk vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

 

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

 

 

UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást). Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

 

 

Felszállási lehetőségek:

 

 • Budapest, Budapest,14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)

 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
 • M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, MOL benzinkút, 28-as km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-es autópálya Tatabánya (Vértesszőlős) - MC Donald’s 61 km kő (Sztráda Áruház mellett)
 • M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya, Tata -Concói Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

 

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választjátok, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját a visszaigazoláskor küldik).

 

Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza. Az ülőhelyek beosztása a jelentkezés sorrendjében történik. Együtt jelentkezőket minden esetben egymás melletti, mögötti helyekre ültetik.

 

A bónusz felhasználásával elfogadod az utazási iroda Általános Utazási Feltételeit.

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Romantika privát borbirtokon-25 %
29 990 Ft
Jakuzzival & Szaunával
4,5/5 Kispince Wellness Borbirtok - Balaton, Böhönye
2 órás vitorlázás a Balatonon-29 %
49 990 Ft
Bármely napon és napszakban
Fotózás és vászonkép készítésÚJ-10 %
29 990 Ft
Decemberig felhasználható
4,6/5 Széchenyi photo és Széchenyi nyomda
Páros thai masszázs-15 %
23 790 Ft
Különleges randi program
4,7/5 Goldfingers Thai Masszázs
Jobb agyféltekés rajztanfolyam-17 %
14 990 Ft
Vásárlóink kedvence
4,7/5 Leonardo Műhely
Ultrahangos fogkőeltávolításUltrahangos fogkőeltávolítás-52 %
11 990 Ft
Ajándék Curaprox fogkefe
4,7/5 Sárközy Brothers Dent
Romantikus vacsora 2 főnek-17 %
9 990 Ft
A Gozsdu udvar mellett
4,9/5 Color Bar Budapest
Retro Élményközpont belépő
4 500 Ft
Rengeteg élmény, 3 szinten!
4,9/5 Budapest Retro Élményközpont
90 perces Anti-toxin csomag-54 %
11 990 Ft
4,2/5 Avatar Szépség és Egészség Center, Budapest - XI. kerület
Balta dobálás UV-fényben-18 %
3 290 Ft
Extrém randi tipp
4,6/5 Balta Dobálás
Nyirokmasszázs -38 %
9 890 Ft
Hello Beauty Szépségszalon, Budapest - VII. kerület
Bejelentkezés