Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
Minden Ajándék UtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekek
Használd bejelentkezve fizetésnél a NORBI kedvezménykódot és egyszeri 5%-ot levonunk a következő fitness vagy éttermi bónusz vásárlásod árából. Tedd amit szeretnél! #erezdjolmagad #loveyourbody

Online metamorf masszázs képzés, mely bármikor bárhonnan elérhető

Zöldsziget masszázs stúdió 
Kosárba  17 990 Ft  25 000 Ft Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
2 vásárló 
Helyszín
Zöldsziget masszázs stúdió
Jó, ha tudod
  • A világ bármely pontján élhetsz, akkor is hozzá jutsz a minőségi oktatáshoz
  • Biztonságos, zárt online felületen sajátítod el a tudást
  • Az elméleti és gyakorlati tudást is megkapod
  • Kényelmesen az otthonodból tanulhatsz
Beváltható
2020.01.31 - 02.29.
Fontos
Előzetes bejelentkezés online a weboldalon az űrlap kitöltésével, valamint a bónuszkód megadásával és a Küldés gombra kattintással: https://metamorfmasszazs.com/bonusz-brigad-kupon. A bónusz 1 fő részére használható fel! A bónusz beváltása után maximum 1-2 munkanappal jogosultságot kapsz egy zárt felülethez, ahol megkapod a strukturáltan felépített teljes képzési anyagot.

Mi is a metamorf masszázs?

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely a gerinc reflexpontjait célozza meg. A főszerep a lágy finom érintéseken van, mely a kézfejen, lábfejen és az arcon lévő gerinc reflexpontjait érinti, ezeken keresztül stimuláljuk a tudatalattiban lévő blokkokat. A megfelelő pontok finom érintése által keletkező energia-hullámok kilökik az itt lehorgonyzott gátakat, amik megnehezítik az életedet.

A képzés célja, és feladata, hogy a résztvevő képes legyen önállóan, magabiztosan alkalmazni a metamorf technikát mind a családja, mind a páciensei körében és hogy pontosan tudja milyen változásokat tud beindítani bennük a tudatalatti blokkoldás segítségével.

A világ bármely pontján élhetsz, akkor is hozzá jutsz a minőségi oktatáshoz,
biztonságos, zárt online felületen sajátítod el a tudást, szemléletes videóoktatásban részesülsz, az elméleti és gyakorlati tudást is megkapod, kényelmesen az otthonodból tanulhatsz, nem vesz el plusz időt és költséget az utazás az életedből,
igazodik az időbeosztásodhoz, lépésről lépésre, a saját tempódban haladhatsz,
élvezheted a támogató, zárt csoport erejét, ahol leírhatod a tapasztalataidat, megismerkedhetsz hozzád hasonló gondolkodású emberekkel, bármikor felteheted kérdéseidet, bárhol élsz, kapcsolódni tudsz a támogatói csoporthoz, nem igényel számítástechnikai tudást.

Kinek ajánlják az online képzést?
Azoknak, akik szeretnének a családtagjainak segíteni a lelki terhek feloldásában,
azoknak, akik bővíteni szeretnék a szolgáltatásaikat egy gyengéd, de hatékony módszerrel, akik holisztikusan is gondolkoznak, akik elhívást éreznek a segítő szakma iránt, a fájdalommentes megoldásokban is hisznek, akik tudják, hogy a lélek nyelve a megértés és a szeretet, szakembereknek is és hétköznapi embereknek is, akik tenni akarnak a családtagjaik lelki egészségéért és boldogságukért!

A metamorf masszázs képzés nincs életkorhoz vagy előzetes képzettséghez, szakirányú végzettséghez kötve. Ugyanakkor fontos, hogy aki e területtel szeretne hivatalosan foglalkozni – nem csak családja körében -, nyitott legyen az emberek iránt, magas fokú ön- és emberismerettel rendelkezzen és/vagy képezze magát ezen a területen.

Mikor indul az online képzés?
Nincs fix időponthoz kötve a képzés, pont ez a lényege, hogy akkor tanulsz, amikor te szeretnél, amikor neked van időd, energiád rá.

A bónusz beváltása után maximum 1-2 munkanappal jogosultságot kapsz egy zárt felülethez, ahol megkapod a strukturáltan felépített teljes képzési anyagot.
Annyiszor olvashatod újra, hallgathatod újra, nézheted újra a képzés anyagát, ahányszor szeretnéd, amíg magabiztossá nem válsz.

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Romantikus napok Egerben
42 980 Ft
4,5/5 Hotel Szent István*** Eger - Észak-Magyarország, Eger
À la carte indiai fogások
5 990 Ft
4,6/5 Rajkot Palace Indiai Étterem, Budapest - V. kerület
Siófoki wellness pihenés
21 980 Ft
4,7/5 Club218 Siófok - Balaton, Siófok
Manager kényeztető csomag
13 490 Ft
4,1/5 Relax Spa Stúdió, Budapest - II. kerület
Bejelentkezés