Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraTermék és élelmiszerPraktikus Ajándék
Sajnáljuk, de ez az ajánlat már lejárt. Lejjebb megnézheted az ajánlat részleteit.

Magyar hagyomány szerint: egylépcsős pálinkafőző mesterkurzus

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
4,7/5   Pálinkafőzés.com - Budapest - XVI. kerület

Hasonló ajánlatok

Kalandozás két keréken: Tihany-kerülő Vespa túra 2 főnek
29 890 Ft
Vásárlóink kedvence
Mediterrán ízek a Dunán 2 fő részére a VOGUE állóhajón
18 990 Ft
Dunai, gyönyörű panoráma
Dolce Vita olasz főzőkurzus és vacsora program
12 990 Ft
Vásárlóink kedvence
2 személyes Tapas válogatás Budapest szívében, a Bontxoban
14 990 Ft
Vásárlóink kedvence
A borok varázslatos világa: ízelítő borkurzus 2 fő részére
11 790 Ft
Különleges ajándékötlet
Gamerland Silver Ticket páros élménybelépő, 2 fő részére
8 490 Ft
Először a Brigádon
Pálinka Múzeum belépőjegy tárlatvezetéssel és kóstolással
3 190 Ft
Interaktív tárlatvezetéssel
Páratlan sushi élmény: 21 db-os sushi válogatás
4 990 Ft
Vásárlóink kedvence
90 lövéses csomag 10 különleges fegyverrel, 1 fő részére
22 990 Ft
Egyedülálló fegyverarzenál
Epres vagy csokoládés sajttorta választható kávéval
1 490 Ft
Először a Brigádon
4,6/5 MSTR1 Cafe & Lounge, Budapest - IX. kerület
2 személyes Vagon tál a ház pálinkájával és egy üveg borral
13 690 Ft
Vásárlóink kedvence
Örök emlék: kemény borítós, prémium minőségű fotókönyv
3 890 Ft
Tökéletes ajándékötlet!
Saját fotóból készült, prémium minőségű fali fotónaptár
1 890 Ft
Egyedi, személyes ajándékötlet
70 lövéses csomag 8 különleges fegyverrel, 1 főnek
16 590 Ft
Egyedülálló fegyverarzenál
Sushi megamix: 60 db-os sushi válogatás a Sushi Gardenben
13 990 Ft
Először a Brigádon
Lejárt
Az ajánlat lejárt
6 vásárló
★★★★★
★★★★★
42 értékelés
Helyszín
Pálinkafőzés.com 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143
Oktatási helyszín
Pálinkafőzés.com Értékelése
★★★★

"Minden rendben korrektül lezajlott, elégedett voltam."

P. Tamás (Budapest XII. ker.)

További értékelések
Jó, ha tudod
  • A lefőzés során közös mintavételekkel segítenek megérteni a párlatfrakciók tökéletes elválasztását, a lepárlás végén megkóstolható az elkészült pálinka
  • Azoknak, akik már ismerik és használják a hagyományos kisüsti rendszert, de szeretnének továbblépni a prémium pálinkák világába
  • És azoknak is, akik megtanulnák a minőségi pálinkakészítés esszenciáját
  • A képzés időpontjairól érdeklődj a szolgáltatónál
Beváltható
2020.01.16 - 06.30.
Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: info@palinkafozes.com, a neved, címed, telefonszámod és az e-mail címed megadásával. Bónuszodat váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!  



A magyar hagyomány szerint olyan nincs, hogy valamiből ne lehetne pálinkát főzni, és persze mindenki hallotta a családi legendát a nagybácsiról, aki tejeskannából meg locsolócsőből eszkábált házi kisüstöt, de szerencsére manapság ezen a téren is fontosabb lesz a minőség a mennyiségnél, bár az előbbi nem feltétlenül jelenti az utóbbi beáldozását… Ha pálinkát főzni már tudsz, akkor itt az ideje, hogy elsajátítsd a jó pálinkafőzés módját is!

 

 

Egylépcsős, egy utas, egy fázisú, egyszeres, egykörös, oszlopos, tornyos, rektifikációs, töltetes, tányéros stb… Elnevezésében már bő a választék, de még mindig nagyon sokan nem ismerik a jelen és a jövő pálinkafőzési technológiáját.

 

Ebben segít a Pálinkafőzés.com - egylépcsős ”mesterkurzusa” keretein belül - azoknak, akik már ismerik és használják a hagyományos kisüsti rendszert, de szeretnének továbblépni a prémium pálinkák világába. Ajánlott ugyanakkor azok számára is, akik most szándékoznak megtanulni a minőségi pálinkakészítés esszenciáját.

 

A szisztéma gyors, gazdaságos, könnyen kezelhető és kizárólag előnyei vannak a hagyományos lepárlással szemben. Ezek közül a legfontosabb három:

 

  • magasabb aroma kihozatal,
  • magasabb mennyiségi kihozatal,
  • rendkívül pontos elő és utópárlat leválasztás, ennek megfelelően tökéletes káros anyag kivonás.

 

 

A kurzus kóstoltatással indul azok számára, akik tömegközlekedéssel illetve sofőrrel érkeztek. A lefőzés során közös mintavételekkel segítenek megérteni a párlatfrakciók tökéletes elválasztását. A lepárlás végén megkóstolható az elkészült pálinka.

 

Prezentálják a készülék felépítését, részegységeit, működését, beállításait, a teljes főzési folyamatot, a végtermék mérését, fogyasztási szeszfokra beállítását, utókezelését. Amennyiben az oktatás időtartamába belefér, úgy kérés esetén érintitek a gyümölcskezelés, cefrekészítés, kisüsti technológia és a törvényi szabályozás/üzemi rendszerek témaköreit is. Kiemelten ismertetik a hagyományos kisüsti és az egylépcsős rendszerek közötti különbségeket.

 

A 9 990 forintos oktatási díj visszajár azoknak, akik a Pálinka Mester termékcsaládból vásárolnak pálinkafőző berendezést.

Bejelentkezés