Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenTermék és élelmiszerÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraVigyázunk Rád!Praktikus Ajándék

KingRay Egészség és Oktató Központ

230 vásárló értékelte a(z) KingRay Egészség és Oktató Központ összes ajánlatát
3.9/5

Vegre meg tudtam hogy mi az ami évek óta betegséget okoz bennem, egyik orvos se tudott rájönni eddig. Akkor is ha nincs semmi tüneted érdemes elmenni meg vizsgálni a vered! - Eliett, 4 hónapja

KingRay Egészség és Oktató Központ


1081 Budapest, Szilágyi utca 1

Ma: 10:00 - 18:00

Aktuális ajánlatok

Denevérpados nyújtás masszázsfotel kezeléssel
6 490 Ft
3,9/5 KingRay Egészség és Oktató Központ, Budapest - VIII. kerület
Komplex véranalízis 3 alkalom lézerterápiával
5 390 Ft
3,9/5 KingRay Egészség és Oktató Központ, Budapest - VIII. kerület
Komplex szív- és agyi-érrendszeri felmérés
9 490 Ft
3,9/5 KingRay Egészség és Oktató Központ, Budapest - VIII. kerület
Teljes emésztőrendszeri szűrés, glutén- és candidaméréssel
9 790 Ft
3,9/5 KingRay Egészség és Oktató Központ, Budapest - VIII. kerület
KingRay Egészség és Oktató Központ értékelések
3.9 (230 vásárlói értékelés)
Csak ellenőrzött értékelésekMinden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást
5101
464
334
212
119
KingRay Egészség és Oktató Központ2.0
8 éve
Hol is kezdjem? A "szalon" vagy nem is tudom mi, egy borzasztó lepukkant környék borzasztó lepukkant házában található. Ettől még, gondoltam, belülről jól nézhet ki. Hát nem. A rendelőt vagy szalont, ha egy szóval kellene jellemeznem, az a kupleráj lenne. Egészségügyi szolgáltatást végző, magukat ha jól tudom (mivel be sem mutatkoztak, így nem tudom biztosan) orvosnak tituláló személyekkel szemben az embernek vannak alapvető elvárásai, amelyek közül itt nagyon kevés teljesült. Amelyek nem: 1. rendetlenség mindenhol, az asztal koszos, poros, a doboz, amiből a tűket kivették, szintén. Az asztalon, ahol elvileg dolgoznak, a vezetékektől elkezdve minden szanaszéjjel hajigálva. Az orvosok nem viselnek fehér köpenyt, és egyáltalán nem úgy néznek, mint akik olyan nagyon egészségesek lennének, holott az általuk reklámozott termékek ezt a hatást váltják ki állítólag az emberekből. A szöveg, amit lökött az úr, nagyon tudományosnak hangzott, gondolom, már jó régóta csinálhatja, de a körülmények miatt az egész dolog számomra rendkívül hiteltelennek tűnt. Elvárások, amelyek többé-kevésbé teljesültek: nem tudom eldönteni, hogy amit mondtak, mutattak a monitoron, szakmailag helytálló-e, akár még egy része az is lehet, mert volt eleje, közepe és vége a mondanivalójának. Persze a végén jött az ilyenkor szokásos "mindenre van valami természetes orvosság" tukmáló duma, vegyem meg ezt, vegyem meg azt, de erre azért nagyjából számítottam is. A végén valami pytodynamic nevű szert mutatott be, ami gyakorlatilag minden betegségre jó, daganatokat tüntet el, rákosokat gyógyít meg, csak akkor azt nem értem, hogy erről miért nem hallottam még, és miért nem adják mindenkinek, valamint miért étrendkiegészítőként forgalmazzák, mikor a leírás alapján minimum csodaszernek kéne lennie.
Ami miatt ezt a bónuszt megvettem, arra nem kaptam választ, de ezt az úr meg is mondta az elején, hogy ez a vizsgálat erre valószínűleg nem jó, így ezért csak magamat hibáztathatom. Meg azért is, amiért nem voltam körültekintőbb a vásárlás előtt, nem néztem meg a környéket, de itt azt gondolom, Ti is ludasok vagytok, mert valószínűleg Ti sem jártatok még ezen a helyen, mert ezt jóérzésű ember nem ajánlja. Kicsit olyan érzésem volt, mintha az Astro-show kellős közepébe csöppentem volna, és mintha meg is próbáltak volna hülyére venni. Lenne még két kezelés, de aligha fogok visszamenni. A másik két cég ajánlata közül az egyiket kellett volna megvennem, azt hiszem, három cég is hirdetett nálatok vércsepp-analízist egy időben.
Ajánlat: Egy csepp is elég - Komplex vér-vitalitás mérés
KingRay Egészség és Oktató Központ2.0
8 éve
Ez egy 15 perces vizsgálat mögé bújtatott 60 perces termékbemutató volt.

A "vér-vitalitás" mérés megnevezés erős túlzás. A vért valóban elemezték, de mérni nem mértek benne semmit. Általános kijelentések hangzottak el, mint pl. "a vörösvértestek közül sok egymásra tapad"... stb. Az egzaktságot, pl. a mért értékek ajánlott, vagy standard mércéhez való viszonyítását, és ebből következtetések (ez az érték túl magas, az túl alacsony) levonását a "vizsgálat" szinte teljes mértékben mellőzte.

A "vizsgáló" a vérképre való mikroszkópos "ránézés" után rögtön rátért az általuk méregdrágán forgalmazott termékek (pl. bélradírként funkcionáló tea-kapszula-csomag 23.500,- Ft-ért és hasonlók) jótékony hatásaira, amit jó háromnegyed órán keresztül sorolt.

Az már csak hab volt a tortán, hogy a vizsgálat a telefonon előzetesen egyeztetett időpontnál jóval később kezdődött csak; hogy egy helyiségben egyszerre több vizsgálat is zajlott elég bizalmas, egészségügyi információk elemzése mellett; illetve hogy a vizsgálatot a vizsgáló mobiltelefonos hívásai miatt többször is megszakította.

Egyszerűen hihetetlenül amatőr volt a "vizsgálat", az ilyeneket a későbbi termékeladás reményében különböző egészségügyi kiállításokon ingyen szokták végezni. Sajnálom, hogy ennyi pénzt kifizettem ezért a bónuszért, professzionálisabb szolgáltatást vártam volna.
Ajánlat: Egy csepp is elég - Komplex vér-vitalitás mérés
KingRay Egészség és Oktató Központ2.0
8 éve
Kicsit erőszakosak voltak és drága termékeket akartak rám beszélni. ...
A kiértékelés pedig ki tudja mennyire igaz.
Ajánlat: Endokrin rendszer teljes felmérése kiértékeléssel
KingRay Egészség és Oktató Központ2.0
9 éve
Lányomnak vettem ezt a bónuszt, de nagyon csalódtunk. Vidékről utazott Budapestre - ezt az egyeztetéskor jelezte is - ennek ellenére 30 perc késéssel hívták be a vizsgálatra. A vizsgálat nem volt meggyőző (olyan hormon tökéletes szintjét jelezte, amiről bizonyítottan tudjuk - vérvizsgálat+ tünetek alapján - , hogy messze nem megfelelő a mennyisége. A gyógyítás helyett elsősorban egy MLM rendszer tagjának, vagy minimum fogyasztójának akarták beszervezni. Az ajánlott termékeket ők forgalmazzák, igen borsos áron.
Ajánlat: Endokrin rendszer teljes felmérése kiértékeléssel
KingRay Egészség és Oktató Központ2.0
9 éve
A Dr. Kósnai vércseppanalíziséhez képest itt töredék infót lehetett kapni. Jóval kisebb felbontású mikroszkóppal dolgoznak. Továbbá a valóságban egy lézeres készüléket szeretnének eladni a pacienseknek, nem az elemzés a lényeg (nekik...). A "rendelő" csupa por volt, ilyet még semmilyen magánklinikán nem láttam. Továbbá két beteget közvetlenül egymás mellett ültetve kérdezik ki az embereket a személyes adataikról, betegségeikről, eü. állapotukról.
Ajánlat: Egy csepp is elég - Komplex vércseppanalízis

KingRay Egészség és Oktató Központ utolsó ajánlatához hasonló ajánlatok

Magabiztos mosoly: ultrahangos fogkő-eltávolítás
6 490 Ft
Vásárlóink kedvence
Professzionális fogkő-eltávolítás és Airflow polírozás
12 490 Ft
Először a Brigádon
Merülj el a varázslatos dallamokban: 60 perces hangfürdő
5 490 Ft
Vásárlóink kedvence
Ultrahangos fogkő-eltávolítás fehérítő hatású polírozással
6 990 Ft
Vásárlóink kedvence
Vakítóan fehér fogak: LED lámpás fogfehérítés
15 990 Ft
Vásárlóink kedvence
Frissítsd fel a mosolyod: Air flow fogtisztítás
9 790 Ft
Vásárlóink kedvence
30 vagy 60 perces sótér használat a belvárosban
1 790 Ft
24 tonna parajdi só
Gócpontok felfedezése: intraoral kamerás fogászati szűrés
2 990 Ft
Extra kedvezmény, korlátozott ideig
Bejelentkezés