Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
TÁJÉKOZTATÁSMindenUtazásÉlményÉtteremEgészségSzépségTanfolyamPraktikus

Körutazások.com

1115 vásárló értékelte a(z) Körutazások.com összes ajánlatát
4.2/5

Jó kis program volt, és még szebb lett volna, ha a délutáni időjárás is hozzá járult volna.- Istvan, 1 éve

Aktuális ajánlatok

Velencei karnevál: buszos utazás 1 éj szállással 1 főnekÚJ
4 400 Ft
Egész évben felhasználható
4,2/5 Körutazások.com - Olaszország, Adria, Velence
Utazz egy varázslatos világba a Karnevál idején busszal
2 100 Ft
Egész évben felhasználható
4,2/5 Körutazások.com - Olaszország, Adria, Velence
Utazz a 2020-as Velencei Karneválra busszal 1 főnek
5 490 Ft
Egész évben felhasználható
4,2/5 Körutazások.com - Olaszország, Velence
Téli kirándulás élményvasúttal Semmeringen
1 350 Ft
Egész évben felhasználható
4,2/5 Körutazások.com - Ausztria, Semmering
Körutazások.com értékelések
4.2 (1115 vásárlói értékelés)
Csak ellenőrzött értékelésekMinden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást
5616
4300
398
257
144
Körutazások.com1.0
1 éve
Rossz idegenvezető, szervezetlen túra, mizérikus buszsofőr, igénytelen szállás, a buszon nagyon ment a klíma(levegőkeringető), ami miatt sokan megbetegedtek.
Ajánlat: Velencei karnevál: buszos utazás 1 éj szállással 1 főnek
Körutazások.com1.0
1 éve
Karácsocsi vásárt hirdettek ehez képest sok mindent láttunk,a vásérban ugy jó másfél órát tudtunk tölteni. Sajnos ez szinte semmire nem volt elég azon kívül hogy végig rohantunk részben rajta mert az egészre nem jutott idő. Ezért én többet nem megyek az általuk szervezett útra. A pénzemért azt szeretem kapni amit meghirdetnek.
Ajánlat: Adventi városnézés Zágrábban: buszos utazás egy fő részére
Körutazások.com1.0
2 éve
Március 1-jén utaztunk a velencei karneválra. Kb. 600 km, ami nagyjából 10 órát jelentett. A busz, amivel mentünk, nem igazán volt alkalmas egy ilyen hosszú, éjjeli útra. Kevés volt a lábaknál a hely, az előttem ülőnek rossz volt a háttámlája (nem volt fixálva a támla, és ha hátradőlt, kb. az ölembe feküdt), és neki kellett megcsinálnia. A karfa a lépcsőnél le volt törve. WC volt a buszon, azonban arra kértek minket, hogy azt ne használjuk. Ezt még mind valahogy el is tudtam fogadni. Az alvást viszont teljesen ellehetetlenítette és pokollá tette az, hogy egész éjjel ránk engedték a hideg klímát. Az utastársammal minimum háromszor mentünk oda szólni, hogy a busz háromnegyede kabátban ül és iszonyatosan fázik, majd az előttem ülő is odament szólni. A kérésünkre először annyit mondtak, hogy elől valakinek melege van, majd azt, hogy "jó-jó, mindjárt". Az egész odaút alatt egy pillanatot nem tudtunk aludni a rettenetes hideg miatt. A visszaúton ez nem volt probléma, ugyanis úgy fűtöttek, mintha nem lenne holnap, ami azt eredményezte, hogy majd megsültünk, és szinte elviselhetetlen volt a hőség, azonban nem mertünk szólni, mert féltünk, hogy akkor megint bekapcsolják a klímát és jön a jégkorszak. A hazaút során egy olyan szakasz is volt, ahol egyszerre ment a fűtés és a hideg levegő. A maradék komfortérzetünket is elvették azzal, hogy nem tudtak biztosítani egy optimális hőmérsékletet, és a két véglet között ingáztak, eredményezve a nem alvást és a kabátok folyamatos le-felvételét.
Az idegenvezető sem volt a helyzet magaslatán, ugyanis bármi miatt álltunk is meg az utunk során, nem tájékoztatott minket semmiről. A Punta Sabbioniból Velencébe történő áthajózás előtt az idegenvezető otthagyta a 3/4 csoportot a busznál, és nekünk kellett őt megtalálni. A csoportból többen hívták ekkor telefonon, amit nem vett fel. A találkozási idővel és hellyel folyton variált, először 18.30 volt a kikötőnél, aztán a Szent Márk tér, majd átváltott 19.30-ra és ismét a kikötőre, majd 19.40 lett a végleges. Annyira elbizonytalanított minket, hogy inkább egy órával előbb odamentünk, és vártunk a csoportra biztos, ami biztos alapon. Egy másik magyar csoporttal hajóztunk vissza Punta Sabbioniba, és a másik idegenvezető megkérdezte a miénket, hogy megvan-e nálunk mindenki. Erre az idegenvezetőnk azt felelte: "Hát én most nem tudom ezt megszámolni." Rendkívül felkészületlen és határozatlan volt.
Sajnálom, hogy ilyen tapasztalataim voltak az utazási irodával.
Ajánlat: Utazz egy varázslatos világba a Karnevál idején
Körutazások.com1.0
2 éve
Lemondva.
Ajánlat: Adventi kirándulás Bécsbe és a Seegrotte tavasbarlanghoz
Körutazások.com1.0
2 éve
A vasutas kirándulás borzalmas volt.
Elsőnek az idegen vezető azt közölte, hogy el marad aztán mégis volt. Több száz embert fel zsúfoltak a vonatra. Az egy dolog, hogy nem volt ülő hely az emberek egymás nyakába lihegtek. Ezáltal nem volt semmilyen kilátás amiért ezt az utat választottam. Ezt mind 10 euróért. Ja arról nem is beszélve, hogy a vasút jegy 6 embere volt 6 euró 40 cent.
Ajánlat: Téli élménykirándulás Ausztriába: Semmering és Mariazell

Körutazások.com utolsó ajánlatához hasonló ajánlatok

Adventi városnézés Bécsben: 1 napos buszos utazás 1 főnek
800 Ft
December végéig felhasználható
4,3/5 Adutours Utazási Iroda - Ausztria, Bécs
Bejelentkezés