Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenUtazásBalatonTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekekPraktikus

Pontlövész Sportegyesület

1386 vásárló értékelte a(z) Pontlövész Sportegyesület összes ajánlatát
4.7/5

Remek szórakozás, maradandó élmény!- Sándor, 1 napja

Pontlövész Sportegyesület


1112 Budapest, Repülőtéri út 6

Ma: zárva

Aktuális ajánlatok

Célozzátok meg: párbajlövészet 150 db lövéssel, 2 fő részére
17 990 Ft
Kipróbáltuk!
Igazi klasszikusokkal lőhetsz: 85 lövés 3 fegyverrel
9 990 Ft
Kipróbáltuk!
Pontlövész Sportegyesület értékelések
4.7 (1386 vásárlói értékelés)
Csak ellenőrzött értékelésekMinden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást
51083
4206
353
226
118
Pontlövész Sportegyesület2.0
1 hónapja
Születésnapi ajándéknak vettem! Mivel a páromnak tetszett így, hogy életében először lőtt ezért kap 2 csillagot! Egyébként meg, pár dolog az
amit azért érdemes tudni:
1.) Nem,hogy Glock vagy Smith&Wesson de még választási lehetőség sincs a leírtakkal ellentétben!!! 5 fegyver már ki volt készítve mondván "ez van a csomagban"
2.) Tisztában vagyok vele, hogy 85 lövés nem sok, de nem gondoltam, hogy itt is a mennyiségre mennek a minőség helyett! Pár képet még csinálhattunk de "siessünk mert jön a következő csoport" nem tudom pontosan mennyi de még 3 üres lőállás biztosan volt!
3.) Ha már így megvan hirdetve élményként hát gondoltam csinálnak is belőle élményt! A helyszínen két fiatal talán tanuló fogadott szegények lehet jobban izgultak mint a párom! Hozzáteszem kedvesek,aranyosak voltak! Mégis elvártam volna, hogy egy megfelelő tapasztalattal rendelkező lőkiképző, lévén élménylövészetről van szó azért néhány szóban elmondja a fegyverek működését, akár szét össze szerelését megmutatja, mesél a biztonsági szabályokról, ne adj Isten kicsit szárazgyakorolnak lövések előtt... Ehelyett a falon lévő papírról megmutatta a srác hogy kell kinézni a célzókának, nyújtsa ki a kezét és kb ennyi volt az oktatás aztán még a csőretöltés élményét sem adta meg, csőretöltve kapta a párom kézbe a fegyvereket és lőtt...
Tehát ha már ezt így beharangozták és leírták minimum annyit elvártam volna, hogy ha többet nem is de min. 1 órát foglalkozzon egy komoly, hozzáértő kiképző az emberrel!
Így max 15 perc alatt ledaráltak minket és még a fotózkodást is megsürgették! A páromnak mint mondtam tetszett de gyanítom, hogy csak a lövés élménye miatt nem a szolgáltatás miatt! Ha tehetném vissza kérném a pénzt de már mindegy... Csalódás főleg a leírás miatt bosszantó, mert megtévesztő!
Ajánlat: Igazi klasszikusokkal lőhetsz: 85 lövés 3 fegyverrel
Pontlövész Sportegyesület2.0
fél éve
Az iroda büzlött a cigaretta szagától, amikor beléptem azt hittem azonnal tüdőrákot kapok. Egy tahó volt az instrukror, rendkívül bunkón és lenézően viselkedett . Visszautasította a bemutatkozást és rögtön ezután azzal érvelt hogy ha meghalok nem kell majd elfelejtenie a nevemet. Ezen kívül a pasimnak tetszett a lövöldözés, csak ezért kap két csillagot.
Ajánlat: Célozzátok meg: párbajlövészet 150 db lövéssel, 2 fő részére
Pontlövész Sportegyesület2.0
1 éve
Bejelentett időpontra érkeztem a barátnőmmel. A lőtér és az iroda külön van. Kopogtatok az iroda ajtaján, majd belépek. Köszönök. Nem igazán hallottam (barátnőm sem), hogy vissza köszönnének, de lehet nem vettük észre. Egy idősebb úriember megkérdezi, hogy miért jöttünk, mondom Bónusz brigád , óra egészre. Megkeres minket az úr, majd 4 perc síri csend, senki nem szól hozzánk egy szót sem. Üljetek le, menjetek ki ,bármit. Kb. az az érzésem volt, hogy minek vagyunk ott..... (A háttérben megy az élet, mintha ott se lennénk.) 4 perc után megint egy kis papírozás, majd megint kb. 4 perc síri csend. Kerítenek egy lövészet vezetőt nekünk. Közben mellettünk beszélnek rólunk: Figyelj .... viszed őket? Én biztos nem ,kenyérét megyek kisboltba.... Nem szeretek azért fizetni, hogy tehernek érezzem a jelenlétemet...... Szóval előkerül a lövészet vezetőnk, aki "kihajt" minket a lőtér felé. Szó szerint folyamatosan sürget minket. A rövid út alatt sikerült "kiépítenie" a bizalmat annyira, hogy mindketten letagadtuk, hogy jártunk már lőtéren..... :-) Különben végig a lövészet alatt presszionálva éreztünk magunkat, pedig időre érkeztünk és nem tököltünk. Becsületére legyen mondva a hozzáértésével nem volt gond, a stílusa nekünk nem jött be, habár a végére sikerült kicsit közelíteni az álláspontokat... :-) Szóval ha azt kérdezed, hogy lőttem-e 85-öt egy profi lövészet vezető mellett, a válaszom igen. Ha azt, hogy ez egy olyan élmény volt amiért megint fizetnék, akkor NAGYON nem. Mindenkinek van rossz napja, nekem is. Lehet egy ilyet fogtunk ki. Ha az elején csak annyi elhangzik, hogy üljetek le, mindjárt kerítünk egy lövészet vezetőt, és nem vagyunk hajtva végig a lövészet alatt, akkor simán menne az 5 csillag, de így.....
Ajánlat: Igazi klasszikusokkal lőhetsz: 85 lövés fegyverekkel
Pontlövész Sportegyesület2.0
1 éve
Az igért fegyverek fele, nem volt elérhető, vagy nem működött vagy a lövest levezénylő srác tojt az előkészítésére. Reklamálás után sikerült kompenzálást kicsikarni.
Ajánlat: Élménylövészet: 60 lövés 3 ismert fegyvermárkával
Pontlövész Sportegyesület2.0
2 éve
A Pontlövész Sportegyesület személyzete még köszönni sem köszönt mikor megjelentünk az előre egyeztetett időpontban. Arról nem is beszélve, hogy egyeztetni sem volt egyszerű, hiszen sokáig nem is válaszoltak e-mailünkre, hívásainkra.
A humán erőforrástól eltekintve, maga a szolgáltatás átlagos volt.

Későbbiekben biztosan nem ezt a helyet választjuk a társaságunkkal.

A Bónusz Brigádnak köszönjük a segítséget, rajtuk semmi sem múlt.
Ajánlat: Élménylövészet - 60 lövés négy ismert fegyvermárkával

Pontlövész Sportegyesület utolsó ajánlatához hasonló ajánlatok

Nagy-kaliberű lövészeti csomag hidegháborús fegyverekkel
10 390 Ft
Vásárlóink kedvence
A lasertag új dimenziója: 1 vagy 2 órás Laserpark belépőjegy
1 490 Ft
Először a Brigádon
Indulhat a bevetés: exkluzív airsoft csapatépítő program
8 625 Ft
Először a Brigádon
Kedvezményes mozijegyek a CINEMApink 2D vetítéseire
1 700 Ft
Exkluzív környezet
Brunch és wellness 1 főnek a visegrádi Hotel Silvanusban****
9 990 Ft
Gyönyörű panoráma
Győzd le a gravitációt: Superfly trambulinpark belépőjegyek
3 300 Ft
Már 3 éves kortól
4,8/5 Superfly Air Sports Budapest, Budapest - XIII. kerület
All inclusive Atlantika Vizividámpark belépő
1 290 Ft
Korlátlan csúszda használat
Nem kell Picassónak lenned: élményfestés választható témában
6 990 Ft
Vásárlóink kedvence

Bejelentkezés