Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2017. július 12-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár

Partner GYIK

Mennyibe kerül az, hogy cégünk rákerüljön a Brigád oldalára?

 

Semmibe. A rendszer óriási előnye, hogy a partnereknek egy fillér előzetes költségbe sem kerül a hirdetés. Ezért is létérdeke a Brigádnak, hogy jól végezzük a munkánkat, azaz összejöjjön a minimum számú vásárló, különben mi bukjuk el a befektetett időt és energiát.

 

 

Miért éri meg nekem, hogy a Brigádnak nagy kedvezményt adjak?

 

Ellentétben az újságban, tévében, interneten meghirdetett más ajánlatokkal és kedvezményekkel, mi az árengedményért cserébe garantálunk egy minimum számú vásárlót. Az is különbözővé tesz bennünket más médiumoktól, hogy a te hirdetésed önállóan jelenik meg egy egész oldalon, cikk formájában, amit hivatásos újságírók írnak. Mi több, míg a más felületen megjelenő hirdetések hatásfokát gyakorlatilag lehetetlen felmérni, nálunk követhető, hányan látják a hirdetést és hányan veszik meg a bónuszt. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a vásárló előre fizet készpénzben egy olyan szolgáltatásért, amit napokkal vagy akár hónapokkal később vesz majd igénybe.

 

 

Ki határozza meg, hogy hány vásárló szükséges a kedvezmény

érvényességéhez?

 

Közösen határozzuk ezt meg, hiszen mindkettőnk érdeke, hogy a minimum vásárlók száma illetve a meghirdetett kedvezmény mértéke optimális legyen, és minél többen vásároljanak.

 

 

Mi van, ha nem jön össze kellő számú vásárló?

 

A vevő számlájáról addig nem vonjuk le a bónusz árát, amig el nem érjük a minimumot. Sikertelen kedvezmény esetén egyedül a Brigád vállal kockázatot, ugyanis ha nem jön össze a kellő számú vásárló, a hirdetésed akkor is elér sok ezer embert, míg a Brigád a munkájáért semmilyen kompenzációt nem kap.

 

 

Mi a vásárlás és a beváltás menete?

 

A vevő a Brigádnál megvásárolja a bónuszt, amiért cserébe e-mailben kap egy linket, ami egy olyan oldalra vezet, ahol azt kinyomtathatja. Ezt a bónuszt a vásárláskor az elfogadóhelyen átadja.

 

A kedvezmény lejártakor elküldjük a megvásárolt bónuszkód-listát emailben. A bónuszokat online kell beváltani (nem kell eljuttatni hozzánk a kinyomtatott bónuszokat), minél hamarabb a vásárlást követően, hogy elkerüljük ugyanannak a kódnak a többszöri beváltását. A bónuszok beváltásáról, számlázásról részletes tájékoztatót küldünk partnereinknek.

 

A Bónusz Brigád okostelefonokra is készített alkalmazást (iPhone-ra és Androidos készülékekre), ami lehetővé teszi a telefonon történő vásárlást és bónuszbeváltást is. Ha valaki okostelefonjával akarja a bónuszt beváltani, akkor nem kell neki a bónuszt papírformában bemutatni, elég, ha a partner az alkalmazásban rákattint a „Felhasználom” gombra, ezzel más tennivaló nincs. 

 

 

Mikor kerülhetünk rá a Brigád oldalára?

 

Kérjük, mielőtt érintkezésbe lépsz velünk, nézz jól körül az oldalon. Látogass el a Brigád Partnerközpont oldalára, tekintsd át az együttműködés szintjeit és feltételeit és regisztrálj. Munkatársunk egy napon belül érintkezésbe lépnek Veled.

Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Bolt
Címünk:
Duna Pláza, 1138 Budapest Váci út 178. 1. emelet (bal oldali mozgólépcsőnél balra)

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek:
10:00-20:00
Szombat-Vasárnap:
10:00-16:00

Szlovákiai prémium wellness
82.990 Ft
2 éj a Kehida Family Resortban
25.900 Ft
45 lövés 3 fegyverrel
6.990 Ft
Piactéri ajánlatok
Tavaszi megújulás a frizurádnak
Különleges francia desszerttorta
Zselés műköröm építés
Kijelző védő üvegfólia az iCornernél
Hatféle masszázs a Viking Masszázs-szalonban
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
29.531.768.526 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Mobil verzió