Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár

Partner GYIK

Mennyibe kerül az, hogy cégünk rákerüljön a Brigád oldalára?

 

Semmibe. A rendszer óriási előnye, hogy a partnereknek egy fillér előzetes költségbe sem kerül a hirdetés. Ezért is létérdeke a Brigádnak, hogy jól végezzük a munkánkat, azaz összejöjjön a minimum számú vásárló, különben mi bukjuk el a befektetett időt és energiát.

 

 

Miért éri meg nekem, hogy a Brigádnak nagy kedvezményt adjak?

 

Ellentétben az újságban, tévében, interneten meghirdetett más ajánlatokkal és kedvezményekkel, mi az árengedményért cserébe garantálunk egy minimum számú vásárlót. Az is különbözővé tesz bennünket más médiumoktól, hogy a te hirdetésed önállóan jelenik meg egy egész oldalon, cikk formájában, amit hivatásos újságírók írnak. Mi több, míg a más felületen megjelenő hirdetések hatásfokát gyakorlatilag lehetetlen felmérni, nálunk követhető, hányan látják a hirdetést és hányan veszik meg a bónuszt. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a vásárló előre fizet készpénzben egy olyan szolgáltatásért, amit napokkal vagy akár hónapokkal később vesz majd igénybe.

 

 

Ki határozza meg, hogy hány vásárló szükséges a kedveymény

érvényességéhez?

 

Közösen határozzuk ezt meg, hiszen mindkettőnk érdeke, hogy a minimum vásárlók száma illetve a meghirdetett kedvezmény mértéke optimális legyen, és minél többen vásároljanak.

 

 

Mi van, ha nem jön össze kellő számú vásárló?

 

A vevő számlájáról addig nem vonjuk le a bónusz árát, amig el nem érjük a minimumot. Sikertelen kedvezmény esetén egyedül a Brigád vállal kockázatot, ugyanis ha nem jön össze a kellő számú vásárló, a hirdetésed akkor is elér sok ezer embert, míg a Brigád a munkájáért semmilyen kompenzációt nem kap.

 

 

Mi a vásárlás és a beváltás menete?

 

A vevő a Brigádnál megvásárolja a bónuszt, amiért cserébe e-mailben kap egy linket, ami egy olyan oldalra vezet, ahol azt kinyomtathatja. Ezt a bónuszt a vásárláskor az elfogadóhelyen átadja.

 

A kedvezmény lejártakor elküldjük a megvásárolt bónuszkód-listát emailben. A bónuszokat online kell beváltani (nem kell eljuttatni hozzánk a kinyomtatott bónuszokat), minél hamarabb a vásárlást követően, hogy elkerüljük ugyanannak a kódnak a többszöri beváltását. A bónuszok beváltásáról, számlázásról részletes tájékoztatót küldünk partnereinknek.

 

A Bónusz Brigád okostelefonokra is készített alkalmazást (iPhone-ra és Androidos készülékekre), ami lehetővé teszi a telefonon történő vásárlást és bónuszbeváltást is. Ha valaki okostelefonjával akarja a bónuszt beváltani, akkor nem kell neki a bónuszt papírformában bemutatni, elég, ha a partner az alkalmazásban rákattint a „Felhasználom” gombra, ezzel más tennivaló nincs. 

 

 

Mikor kerülhetünk rá a Brigád oldalára?

 

Kérjük, mielőtt érintkezésbe lépsz velünk, nézz jól körül az oldalon. Látogass el a Brigád Partnerközpont oldalára, tekintsd át az együttműködés szintjeit és feltételeit és regisztrálj. Munkatársunk egy napon belül érintkezésbe lépnek Veled.

Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Pont
Címünk:
Corvin Plaza, 1082 Budapest, Futó utca 37-45. 1. emelet, Posta melletti öböl.

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek:
10:00-20:00
Szombat-Vasárnap:
10:00-16:00
-46% Wellness Siófokon két főnek
39.900 Ft 64 vásárló
-63% CEWE FOTÓKÖNYV
13.490 Ft 159 vásárló
-31% Komplex nőgyógyászati szűrés
10.990 Ft
Piactéri ajánlatok
-50%
Professzionális weboldal
-57%
Géllakkozás kézre,lábra,mini manikűrrel
-58%
Gél lakk lábra, mini manikűrrel, talpmasszázzsal
-73%
Ismerje meg szervezete gyenge pontjait
-25%
Pedikűr tartós gél lakkozással
Segít a brigád UNICEF jótékonyság
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM

OLDAL TETEJÉRE