Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenBlack Friday Ajándék UtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekek

Művészi élmények kicsiknek: 2 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek

Kosárba  9 990 Ft  20 000 Ft Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
10 vásárló 
Helyszín
Bozsó Zsuzsa - Jobb agyféltekés rajztanfolyam 2000 Szentendre, Egres út 35/b
Az ajánlatot ellenőrizte és szerkesztette:
Norbert
Szolgáltatás szerkesztő - igazi filmrajongó, továbbá az autóverseny és a sebesség megszállottja
Jó, ha tudod
 • A tanfolyam 9-12 éves kor között ajánlott
 • Festői környezetben, Szentendrén tanulhatnak a gyerekek Bozsó Zsuzsa festő-grafikustól, aki évtizedek óta nagy szeretettel és lelkesedéssel tanítja a gyerekeket a művészet szépségeire
 • A jobb agyféltekés rajzolás fejleszti az önbizalmat, az önkifejezést, a koncentrációs készséget, így a tanulásban és a stressz levezetésében is segít
Beváltható
2019.10.01 - 12.13.
Fontos

Jelentkezés e-mailben: bozsografika@gmail.com (pontos térkép és közlekedési információk, válaszlevélen keresztül). Bónuszodat kinyomtatva vidd magaddal, vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál!Szülőként a legjobbat szeretnéd a gyerekednek. Szeretnéd fejleszteni abban, amiben tehetséges, szeretnéd elmélyíteni a képességeit, megtanítani, hogyan használja ki a benne rejlő lehetőségeket és eszközt adni a kezébe, amivel hatékonyabb lesz a problémamegoldásban. De mindemellett elsősorban és leginkább azt szeretnéd, hogy boldog és egészséges legyen, hogy képessé váljon megbirkózni a mindennapi stresszel, amely elkerülhetetlenül éri, és képes legyen kifejezni önmagát, megélni az érzelmeit. A rajzolás mindezekben nagyon sokat segíthet.

 

 

Az biztosan számodra sem újdonság, hogy rajzolni minden gyerek szeret, de talán meglepődsz, ha azt mondjuk: minden gyerek tud, vagy tudhat is. Hiszen a rajzolás tanulható, ráadásul erre most egy igazán kivételes, mesebeli helyszínen, egy valódi művésztől lesz lehetősége a gyerkőcnek. Ez a hétvége egy életre szóló élmény lesz!

 

 

Bozsó Zsuzsa festő-grafikus Szentendrén él és dolgozik. Több évtizede foglalkozik gyermekekkel. Három gyermek édesanyjaként nagy empátiával és szakmai tudással művészeti iskolákban, rajztáborokban, képzőművészeti alkotótáborokban tanítja a rajzolást, festést, fejleszti a lurkók esztétikai érzékét, művészi látásmódjukat.

 

A 9-12 éves korig ajánlott tanfolyamon az ismert jobb agyféltekés technikákat egészíti ki a hagyományos rajztanítási módszerekkel.

 

A tanfolyamon mozgásos gyakorlatokkal bemelegítik a kezeket és játékos feladatokkal teszi könnyebbé az agyféltekék összehangolását. A tanfolyam végén néhány perces „szülői értekezletet” tart, amelyben tájékoztatja a szülőket a tanfolyam tapasztalatairól és megbeszélhetitek a felmerülő kérdéseket, ill. tanácsot is ad a későbbiekre vonatkozóan.

 

A tanfolyam nem csak azért hasznos, mert minden gyerek szeret rajzolni: önbizalom építő hatása van, emellett erősíti a koncentrációs készséget. Fejleszti a megfigyelőképességet és az arányérzéket, ezzel nem csak a tanulásban segíthet, hanem az élet minden területén nagyobb magabiztosságot nyújt. Az alkotás örömforrás, így oldja a stresszt, a feszültséget, a rajzolás fokozza a kreativitást, ami elősegíti a hatékonyabb önkifejezést. Intenzitása ellenére hasznos kikapcsolódás, értékes időtöltés.

 

 

A tanfolyamon biztosítják a rajzeszközöket.

 

Étkezés önellátóan történik, konyha, mikró van.

 

Választható időpontok:

 

 • október 5-6
 • október 12-13
 • október 19-20
 • október 26-27
 • november 2-3
 • november 9-10
 • november 16-17
 • november 23-24
 • november 30-december 1
 • december 7-8
 • december 14-15

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Luxusüdülés Dubaiban
259 900 Ft
4,5/5 Challenge Hungary Utazási Iroda - Egyesült Arab Emírségek, Dubai
Páros pihenés Toszkánában
82 990 Ft
Hotel Villa Rita - Olaszország, Toszkána, Montecatani Terme
Miskolctapolca csak rád vár
24 900 Ft
3,9/5 Park Hotel *** - Észak-Magyarország, Miskolctapolca
Luxus a Szépasszonyvölgyben
49 490 Ft
4,4/5 Hotel Villa Völgy**** - Észak-Magyarország, Eger
Bejelentkezés