2022.03.08-án módosultak az oldal általános szerződési feltételei, az új ÁSZF-et itt éred el. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenTermék és élelmiszerÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraVigyázunk Rád!Praktikus Ajándék
Romantika  Tavak/Édes víz  Városlátogatás  Aktív pihenés 

Sorrento, Pompei és a Vezúv 6 nap alatt: buszos kalandozás Olaszországban, szállással, reggelivel, idegenvezetéssel és fakultatív kirándulási lehetőséggel Nápolyba és Caprira, választható időpontban

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
4,3/5   Adutours Utazási Iroda  
Októberig felhasználható
Jó, ha tudod
 • A 18 890 Ft-os bónuszodért cserébe 105 100 Ft-ért vehetsz részt az utazáson (az összeget az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással jelentkezéskor)
 • Fedezd fel Itália mesés tájait 6 nap alatt! Választható időpontok: 2022.07.23-28., 10.22-27. (6 nap, 5 éj), indulás reggel 5:00-kor Budapest, 11. kerület, Műegyetem rakpartról (vidéki felászállást foglaláskor jelezd)
 • Vulkántúra a Vezúvon, Pompei romjainak felfedezése, látogatás a Bourbon királyi palotában Casertában, rövid városnézés Ferrarában a program része
 • Fakultatív programlehetőség Nápolyba, és Capriba a 3. és 4. napon. Részleteket a leírásban találsz
Beváltható
2022.05.05 - 10.14.
Fontos

Foglalás e-mailben a bonusz@adutours.hu e-mail címen neved, bónuszkódod, telefonszámod, lakcímed és a felszállási hely megadásával. Ha többen utaztok az összes bónuszkód, és az utasok nevének megadásával. A bónusz megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 1 500 Ft/fő (irodának fizetendő). Városbelépési díj: felnőtteknek 50 EUR/fő, gyermekeknek 40 EUR/fő (helyszínen fizetendő). Idegenforgalmi adó: 2 EUR/fő/éj (helyszínen fizetendő). Belépők hozzávetőleges árai kb. 60 EUR/fő. Fakultatív kirándulások: 3. nap: 45 EUR/fő, 4. nap: 30 EUR/fő + komp, helyi kisbusz költség). Vacsora felár: 18 000 Ft/fő (3 vacsora). Egyágyas felár: 26 000 Ft/fő. 35 fő alatti létszám esetén 12 000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. VOX készülék használati díja: 3 300 Ft /fő/ 6 nap. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a bónusz egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni, bővebb információ: ITT. Más kedvezménnyel nem összevonható.Sorrento, Nápoly, Capri - Olaszország legjava. Egyedi hangulat, lenyűgöző természeti környezet, bámulatos történelmi emlékek, kihagyhatatlan látnivalók - az olasz csizmát taposva feledhetetlen élményeket és örök emléket kínálunk ezzel a bónusszal.

 

 

Program:

 

Indulás reggel 5:00-kor Budapest, 11. kerület, Műegyetem rakpartról (vidéki felszállást foglaláskor jelezd) Folyamatos utazás rövid szünetekkel. Este a szállások elfoglalása Róma környékén. 

 

2. nap: Reggeli után tovább utazás. Vulkántúra a Vezúvon, mely az európai kontinens legnagyobb működő vulkánja; ahonnan páratlan kilátás nyílik a nápolyi öbölre és sorrentói félszigetre. Kirándulásunkat az elfeledett városban Pompeiben zárjuk, mely egykor a Római Birodalom leggazdagabb városa volt az időszámítás előtti időkben. A Vezúv 79-es kitörése során elpusztult város romjai ma a Világörökség részét képezik. Este a szállások elfoglalása a Sorrentói-félszigeten.

 

 

3. nap: Egész napos szabadprogram. Fakultatív kirándulási lehetőség: egész napos kirándulás Nápolyba az urlatórék hazájába, Olaszország harmadik legnagyobb városába. Fantasztikus látványt nyújt megérkezéskor a Possilipo-hegyről a Nápolyi-öböl. Láthatjátok többek között Capri, Ischia szigetét is. Nápolyt gyalogosan fedezitek fel: Dóm, San Gennaro ereklyéivel, királyi palota épülete, San Carlo Színház, Galleria Umberto, a város páratlan főtere, majd megcsodáljátok a Piazza Gesu Nuovo, és a Santa Chiara kolostorok narancs-, és citromfáival tűzdelt kiskertjét, nyitott oszlopcsarnokát, melyet színes freskók, és ülőkék díszítenek. A városnézés után jöhet a hűsölés, a város egyik homokos strandján csobbantok, majd este visszatérés a szállásra. A fakultatív program ára: 45 EUR/fő + belépők

 

 

4. nap: Egész napos szabadprogram, vagy fakultatív kirándulási lehetőség Anacapriba és Capriba. A Sorrentói-félszigetről Capri szigetére hajóztok át. Minibusszal Anacapriba kirándultok, ahol kóstolót kaptok a környék jellegzetes citromlikőrjéből, a helyi Limoncellóból. A város hangulatos sétálóutcáján végighaladva megnézitek a „szirének fészkét” az ókori kapunál. Ezt követően Capri települését fedezitek fel, melyet a „Világ szalonjának” neveznek; a Szerelmesek útján sétáltok Augustus kertjébe, mediterrán növények illatárjában. Este visszahajózás Sorrentóba, majd visszatérés a szállásra. A fakultatív program ára: 30 EUR/fő (+ komp, helyi kisbusz költség)

 

 

5. nap: Reggel indulás vissza észak felé. Útközben megálló Casertában, látogatás a Bourbon királyi palotába, és a palota kertjébe. Este a tranzitszállás elfoglalása Ferrara környékén.

 

 

6. nap:  Reggeli után rövid városnézés Ferrarában, majd utazás hazafelé. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

  

  

A csomag tartalma:

 

 • Utazás
 • Szállás 5 éjszakára
 • Reggelis ellátás
 • Idegenvezetés

 

 

További költségek:

 

 • Adminisztrációs díj: 1 500 Ft/fő (az irodának kötelezően fizetendő)
 • Vacsora felár: 18 000 Ft/fő (3 vacsora, 2-4. estéig)
 • Egyágyas felár: 26 000 Ft
 • A helyi behajtási illeték a városokra: a felnőtteknek 50 EUR / fő, a gyerekeknek csak 40 EUR / fő összesen
 • Helyi idegenforgalmi adó: 2 EUR/fő/éj (helyszínen fizetendő!)
 • Belépők hozzávetőleges árai kb: 60 EUR/fő A belépődíjak 2021 évi árak, a változtatás jogát fenntartják.
 • BBP biztosítás (70 éves korig): 3 300 Ft/fő, BBP biztosítás (70 éves kortól): 6 600 Ft/fő (Ha szeretnél biztosítást kötni, azt e-mailben jelezd, és add meg az utasok pontos születési dátumát!)
 • *Vox készülék : 3 300 Ft/fő/6 nap* (Kötelezően fizetendő)
 • 35 fő alatti létszám esetén 12 000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

 

Az árak tájékoztató jellegűek.

 

 

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

 

 • Budapest, 14. kerület, Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkoló
 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, Mc Donald’s parkoló, 10-es km kő
 • M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő
 • M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkúz, 60-as km kő
 • M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL benzinkút 83-as km kő
 • M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL benzinkút, 95-ös km kő
 • M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km
 • M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő
 • M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő

 

Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3.000 Ft/fõ felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6.000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza. Az ülőhelyek beosztása a jelentkezés sorrendjében történik. Együtt jelentkezőket minden esetben egymás melletti, mögötti helyekre ültetik, amennyiben ezt előre jelzitek.

   

* VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 EUR+ áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

 

További fontos tudnivalók:

 

 • A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik.
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Az iroda a változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőknél a mosdók használatáért fizetni kell, jó ha rendelkezik apró pénzzel.
 • Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb…)

 

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.


https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?olaszorszag

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Nyomozós játék a Budai Várban
3 490 Ft
Izgalom, kutatás, fejtörők
4,4/5 Game of City, Budapest
Margitszigeti nyomozás
3 490 Ft
Izgalom, kutatás, fejtörők
4,4/5 Game of City, Budapest
A Városliget rejtélye
3 490 Ft
Izgalom, kutatás, fejtörők
4,4/5 Game of City, Budapest
2 bubi gofri a Margitszigeten
2 790 Ft
A Margitszigeti gasztrosétányon
4,8/5 Island Bistro Margitsziget, Budapest - XIII. kerület
Nyomozós túra a Várban
1 990 Ft
Animátorral vezetett játék
4,9/5 Crazy Pub Tour, Budapest - VII. kerület
Luxus bőrfiatalító arckezelés
11 990 Ft
Exkluzív környezet
Spandora Esztétikai Központ, Budapest - III. kerület
Páros thai masszázs
7 690 Ft
Szakképzett, thai masszőrtől
5/5 Rak Nani Thai Massage, Budapest - X. kerület
Édes kettes sushi menü
9 990 Ft
Vásárlóink kedvence
4,6/5 Little Geisha Can Cook, Budapest - VIII. kerület
Választható szemöldöktetoválás
29 990 Ft
Geisha Beauty SPA szépségszalon, Budapest - VII. kerület
Géllak, szemöldökszedéssel
2 990 Ft
4,6/5 Jutasi Andrea Kozmetikus, Budapest - VII. kerület
24 karátos arany arckezelés
11 990 Ft
Exkluzív környezet
Spandora Esztétikai Központ, Budapest - III. kerület
Hajfestés mosással, vágással
6 990 Ft
Nsz Női -férfi gyermek fodrasz, Budapest
Bejelentkezés