Kell egy hely. Kell egy vacsora. De hol? És mi? A B-terv nekünk elsőként jut eszünkbe, ha ez a kérdés felmerül, mert bármi legyen is az alkalom, tudnak olyat mondani, amitől már kötjük is a nyakunkba a partedlit, mert beindult a nyálelválasztás, és tombolni kezd az étvágy.
Bónuszunkkal a steak vacsorából két személyes, romantikus program is lehet, de a család, a barátok vagy éppen az üzletfelek is kenyérre kenhetőek lesznek egy-egy prémium pálinka után – főleg, hogy a bónuszban fejenként három is van, a steak pedig meggyőz mindenkit, hogy veled aztán érdemes leülni enni, mert csakis a legjobbat kapják.
Az Irsai Olivér, a Piros körte és a házi szilva pálinkák kellemesen bizsergetik az ízlelőbimbókat, amik így aztán kellően felajzva várják a választott steak – T-bone vagy Budapest bélszín kacsamájjal – érkezését. A lágy, zamatos hús kellemesen füstös íze szinte az egész nyelvedet beteríti, az agyadból pedig egyetlen üzenet érkezik az egész testednek: MÉG!
Szerencsére a kiadós steakeket emberes feladat lesz legyűrni, bármilyen finomak is, így minden szempontból elégedetten távoztok. Te pedig, aki a bónuszt vetted, nem csak elégedetten simogathatod a hasadat, de még azt is élvezheted, ahogy a többiek veregetik a válladat: ez igazán jó döntés volt!