Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlelmiszer és termékEgészségÉtteremTanfolyamUtazásSzépségÉlmény Ajándék Család és gyerekekPraktikus
Sajnáljuk, de ez az ajánlat már lejárt. Lejjebb megnézheted az ajánlat részleteit.

Áldozathibáztatás helyett áldozatsegítés: Támogasd a Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesületet, hogy segíthessék a bűncselekmények vétlen áldozatait és hozzátartozóikat!

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület  

Hasonló ajánlatok

Ételintolerancia-teszt saját otthonodban tanácsadással
29 990 Ft
Otthonod kényelméből!
Nagy Eszter Anna Holisztikus Dietetikus
Gyulai wellness félpanzióval a Corso Boutique Hotelben
39 900 Ft
December végéig felhasználható
4,4/5 Corso Boutique Hotel Gyula - Alföld, Gyula
3 nap 2 főnek Esztergomban, kedvezményes fürdőbelépővel
31 990 Ft
December végéig felhasználható
4,7/5 Átrium Panzió Esztergom - Budapest és környéke, Esztergom
Kisházak a Fertó-tónál, tandem kerékpározással 2 főnek
24 900 Ft
Szeptember végéig felhasználható
Szent András Fogadó - Fertő-tó, Hidegség
2 éjszaka Tokajban reggelivel, 3 fogásos borvacsorával
49 900 Ft
Szeptember végéig felhasználható
LaBor Bistro Koszt és Kvártély - Észak-Magyarország, Tokaj
Miskolctapolca csak rád vár: 3 vagy 4 nap két főnek
29 900 Ft
December végéig felhasználható
3,9/5 Park Hotel *** - Észak-Magyarország, Miskolctapolca
Négycsillagos wellness élmények Zalakaroson félpanzióval
43 990 Ft
4,5/5 Hotel Vital - Nyugat-Dunántúl, Zalakaros
Ízelítő borkurzus 2 fő részére 2 palack borral és ajándékkal
7 990 Ft
Október végéig felhasználható
Pihenés a hévízi Kristály Apartmanban 2 főnek reggelivel
14 990 Ft
December végéig felhasználható
4,2/5 Kristály Apartman Hévíz - Nyugat-Dunántúl, Hévíz
Söpörd ki a mérgeket: stresszoldó masszázs köpölyözéssel
5 490 Ft
Október végéig felhasználható
4,6/5 Molnár Márk csontkovács, Budapest - XI. kerület
Romantikus balatoni vitorlázás 2 órára 2 fő részére
9 990 Ft
2021.06.30-ig felhasználható
Bekasztlizva: Prison Break szabadulószoba 2-6 fő részére
8 990 Ft
Először a Brigádon
À la carte ételfogyasztás belvárosi indiai étteremben 2 főre
5 990 Ft
Exkluzív környezet
4,6/5 Rajkot Palace Indiai Étterem, Budapest - V. kerület
Harkányi pihenés: 3 nap 2 főnek fürdőbelépővel
29 900 Ft
Egész évben felhasználható
4,7/5 Komfort Hotel Platán - Dél-Dunántúl, Harkány
Kikapcsolódás Egerben 2 főnek önellátással
11 980 Ft
December végéig felhasználható
3,7/5 Csillagtúra Panzió - Észak-Magyarország, Eger
Választható kozmetikai arckezelések Solain termékekkel
1 490 Ft
Augusztus végéig felhasználható
4,6/5 Nóri Kozmetika, Budapest - XIII. kerület
4 tételes kézműves sörkóstoló csirkeszárnyakkal a BrewDogban
1 900 Ft
Először a Brigádon
Lejárt
Az ajánlat lejárt
324 hozzájárulás
Helyszín
Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület 1055 Budapest, Szent István Krt. 1.
Jó, ha tudod
  • A Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület immár 28 éve segíti Magyarországon a bűncselekmények áldozatait és hozzátartozóit, hogy a bűncselekmények okozta krízishelyzetüket enyhítse
  • Konkrét és közvetlen támogatást ad, valamint segítséget nyújt a bűncselekmények – főleg a szociális helyzetük miatt rászoruló – áldozatainak és hozzátartozóiknak, anyagi, jogi, lelki és egyéb formában, továbbá kiáll és fellép a sértettek érdekeinek védelmében
Beváltható
2017.11.05 - 12.02.
Fontos

FONTOS: A bónuszt nem kell kinyomtatnod, mert az csak jelképes. A jótékonysági akció során összegyűlt összeget és a Brigád által felajánlott 100.000 forintot teljes egészében, minden levonás nélkül utaljuk az Alapítványnak.Rosszkor lenni rossz helyen. Rossz helyre születni, vagy tehetetlenül nézni, ahogy sok, apró körülmény olyan irányba sodor, ahol semmi jóra nem számíthatunk – bűncselekmény áldozatává bárki, bármikor válhat, és az áldozatok nem csak a sérelem elkövetésének idején, de azt követően, a hosszas jogi procedúrák, a lelki feldolgozás, az életük újbóli felépítése alatt is rendkívül sebezhetőek.

 

 

Legyen szó kisebb bűnesetekről vagy akár súlyos fizikai bántalmazásról, aki áldozattá válik, segítségre szorul, nem csak jogi értelemben, hanem a trauma feldolgozása miatt is. De kihez forduljon az, aki talán éppen minden bizodalmát elveszítette az emberekben?

 

A Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület immár 28 éve segíti Magyarországon a bűncselekmények áldozatait és hozzátartozóit, hogy a bűncselekmények okozta krízishelyzetüket enyhítse.

 

A több mint negyedévszázados működés alatt a segítségnyújtás módjai egyre inkább bővültek, a szervezet a társadalomban bekövetkezett változásokra és az azokból fakadó krízishelyzetekre mindig is érzékenyen reagált. Az eredeti, klasszikus áldozatsegítő tevékenység mellett ma már az egyesület munkatársai számos „kiegészítő” feladatot látnak el, ezzel is erősítve a bűnmegelőzést.

 

 

A Fehér Gyűrű országos illetőséggel (22 vidéki és egy fővárosi irodával) az érdekképviselet mellett, a rászoruló áldozatoknak – valamennyi bűncselekmény típus esetén – segítséget nyújt, mely sem tagsághoz, sem egyéb kötelezettséghez nem kötődik. A magyar áldozatvédő szervezet a nyugat-európai áldozatvédő szervezetek mintájára, Európában ötödikként 1989 decemberében alakult és 1992 óta tagja az Európai Áldozatvédő Szervezetnek (VSE). Elsőnek alakult a kelet-európai országok közül és elsőként kapott meghívást az európai szervezetbe.

 

Az Egyesület eddig több mint 52 000 áldozattá vált személynek nyújtott jogi, lelki, vagy éppen anyagi segítséget. Más civil és állami szervezettel együttműködve (Állami Áldozatsegítő Szolgálat, Rendőrség, NBT, BM, IM, önkormányzatok, védett házak, gyermekotthonok, családsegítő és gyermekjóléti központok, Vöröskereszt, nevelési és oktatási intézmények) számos tapasztalattal rendelkeznek a bűnmegelőzés és áldozatsegítés területén, munkájukat pedig komplex feladatvégzés jellemzi: mentális támogatás, lakhatási problémák megoldása, bántalmazott családok segítése, gyermekjóléti problémák kezelése, jogi tanácsadás – ezek folyamatos kihívást, megoldásra váró feladatot jelentenek az egyesület szakmai életében.

 

 

Az ellopott pénztárca, a családon belüli erőszak okozta krízishelyzet, a folyamatos zaklatás, a gyerekeket ért szexuális bűncselekményből származó trauma: ezek az emberi sorsokat meghatározó és befolyásoló történések adják a napi tevékenységünk legjavát. Az áldozattá válás módja és körülményei, illetve az ebből fakadó körülmények ugyan eltérőek, de egy szempontból mégis azonosságot mutatnak: a lelki és sokszor fizikai kiszolgáltatottságba került klienseink segítségre szorulnak. A Fehér Gyűrű pedig nem hibáztat, nem vádol, nem kér számon, csak segít akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá – egy olyan élethelyzetben, ami akár egyik pillanatról a másikra bekövetkezhet, bárkivel megtörténhet, és az összetett segítség, támogatás nélkül sokak számára lehetetlenné tenné a továbblépést.

 

Bónuszunk megvásárlásával te is segítő kezet nyújtasz valakinek, aki éppen a legrosszabbat tapasztalta meg egy másik embertársától. Az egyesület támogatásával így nem csak az áldozatok rehabilitációját, a normális, nyugodt életbe való visszatérését segítheted, de közvetett módon visszaadhatod az emberiségbe vetett reményt is.

 

Bejelentkezés