Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraTermék és élelmiszerPraktikus Ajándék

Madárszemmel a világ: tandem siklóernyős élményrepülés, ajándék full HD emlékvideóval 1 vagy 2 fő részére

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
sikloernyozz.hu - Tandem siklóernyőzés  
Ajándék Full HD emlékvideó
Jó, ha tudod
  • A siklóernyős tandemrepülés különleges élmény, ez a repülés legközvetlenebb módja, mivel az utas elöl helyezkedik el a kilátása teljesen zavartalan
  • Az arcán érzi a levegő áramlását és a levegőben lógó lábai alatt látja a tájat, mintha csak egy fotelben ülne, több száz méter magasan
  • Ez a csomag egy úgynevezett szoktató csörlős repülés, amely időjárástól, testsúlytól és manőverektől függően kb. 10 perc repülést jelent
  • Csőrlés segítségével emelkedtek a magasba majd befejeztével a kötelet leoldva (500-600 méteres magasságban), szabadrepüléssel visszasiklotok a kiindulópontra
  • A tiszta repülési idő alatt FullHD minőségű felvétel készül, így később bárkivel megoszthatod az élményt (memóriakártyádat ne felejtsd otthon)
  • A helyszínek, időjárás függvényében Budapest vonzáskörzetében: Gödöllő, Tura, Kartal környéki csörlőpályák
  • Tiszta időben helyszíntől függően látszik a Mátra, a Magas-Tátra, a Dunakanyar, Vác, Jászság, M3-as autópálya, Budapest
Beváltható
2023.11.15 - 2024.09.30.
Fontos

Vásárlás után bónuszodat minél előbb váltsd voucherre e-mailben: hartmann.tandem@gmail.com, adataid és bónuszkódod elküldésével legkésőbb 2024.09.30-ig, amely a későbbi időpont foglaláshoz szükséges. A kapott voucher 2024.10.31-ig használható fel. Vásárlásod után mihamarabb jelentkezz be, hogy értesülj az aktuális lehetőségekről/szabad időpontokról. Páros repülés esetén egymás utáni felszállással tudjátok igénybe venni a szolgáltatást. További információ telefonon: +36 30 477 9380. Ajánlott: 10 és 65 év között (18 éves kor alatt szülői jelenlét vagy írásos beleegyezés szükséges), testsúlyod nem haladja meg a 120 kg-ot és nem szenvedsz semmilyen krónikus betegségben, illetve a fel-és leszálláshoz szükséges 5-10 lépéses futás megtétele ne jelentsen problémát. Esetenként egyéb Budapest környéki helyek is szóba jöhetnek időjárás függvényében.A kamera felvételhez memóriakártyát vigyél magaddal (class 10-es, minimum 8, maximum 64 GB-os micro SD memóriakártya szükséges), így a leszállás után egyből kézhez is kapod a videót. Minden fontos információt (pontos helyszín, repülés menete, öltözék, stb) a konkrét időpont egyeztetés előtt küldenek el.Álmodtad már, hogy repülsz, mint a madarak? Csak a szelet hallgatva vitorlázni motorzaj nélkül, a hétköznap gondjait lent hagyva. Itt átélheted, milyen is a valódi szabadság, milyen az, mikor semmi másra nem gondolsz, csak a pillanatra, ami éppen történik!


Szeretnéd feldobni a szürke hétköznapokat egy különleges élménnyel? Mindig is szeretted volna kipróbálni, milyen lehet madártávlatból szemlélni a tájat?

 

 

Több száz méter magasba emelkedtek és festői tájak felett percekig repültök majd. Az repülésről ajándék full HD videó felvétel is készül GoPro kamerával, hogy később visszanézhesd ezt a fantasztikus élményt!

 

Madárszemmel a világ: tandem siklóernyős élményrepülés, ajándék full HD videófelvétellel

 

A siklóernyős tandemrepülés (vagyis kétszemélyes repülés) különleges élményt nyújt az utasnak. Ez a repülés legközvetlenebb módja, és mivel az utas elöl helyezkedik el (a pilóta pedig mögötte), az utas kilátása teljesen zavartalan. Az arcán érzi a levegő áramlását, és a levegőben lógó lábai alatt látja a tájat, mintha csak egy fotelben ülne, több száz méter magasan.

 

Madárszemmel a világ: Tandem siklóernyőzés ajándék full HD videófelvétellel motor nélküli repülés

 

Madárszemmel a világ: tandem siklóernyős élményrepülés, ajándék full HD videófelvétellelA helyszínek, időjárás függvényében Budapest vonzáskörzetében: Gödöllő, Tura, Kartal környéki csörlőpályák, ahonnan tiszta időben helyszíntől függően látszik a Mátra, Magas-Tátra, Dunakanyar, Vác,  Jászság, M3-as autópálya, Budapest.

 

Madárszemmel a világ: tandem siklóernyős élményrepülés, ajándék full HD videófelvétellel


Ez a csomag egy úgynevezett szoktató csörlős repülés, amely időjárástól, testsúlytól és manőverektől függően kb. 10 perc repülést jelent. Csőrlésnél ez egy iskolakör, ami úgy néz ki, hogy a csőrlés befejeztével a kötelet leoldva (500-600 méteres magasságban), szabadrepüléssel visszasiklunk a kiindulópontra. Az ár tartalmazza a teljes felszerelést, a csőrlést, az ajándék full HD videófelvételt és igény esetén különleges manőverek bemutatását, siklóernyő irányítását.

 

Madárszemmel a világ: tandem siklóernyős élményrepülés, ajándék full HD videófelvétellel

 

Madárszemmel a világ: tandem siklóernyős élményrepülés, ajándék full HD videófelvétellel


Az utasrepülésen résztvevő tandempilóták több évtizedes repülési gyakorlattal rendelkeznek, akiknek jogosultságuk van a tandemrepülésre, és folyamatosan repülési gyakorlatban vannak. Tandemrepülést csak erre kiképzett, jogosítással rendelkező pilóta végezhet, aki hatósági vizsgával rendelkezik.

 

Madárszemmel a világ: tandem siklóernyős élményrepülés, ajándék full HD videófelvétellel

 

Madárszemmel a világ: tandem siklóernyős élményrepülés, ajándék full HD videófelvétellel

 

Előfordulhat, hogy az időjárás miatt várakoznunk kell a starthelyen (túl erős/gyenge szél, nem optimális szélirány), ezért kérjük azzal is számolni, hogy a várakozási idő hosszabb is lehet (nem jellemző, de akár 1-2 óra), sőt szélsőséges esetben a repülést le kell mondani aznapra, hiszen első a biztonság.

 

Madárszemmel a világ: tandem siklóernyős élményrepülés, ajándék full HD videófelvétellel

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Nyári wellness Borhotelben-27 %
59 990 Ft
3,4/5 Nagypince Borhotel Wine & Spa - Balaton, Böhönye Félpanziós ellátás
Gyulladáscsökkentő arckezelés-57 %
12 490 Ft
4,6/5 Török Éva kozmetikus, Budapest - XI. kerület
Abhyanga olajos testmasszázs-20 %
7 990 Ft
4,6/5 Ayur Mantra Ayurvéda Masszázs Szalon
Páros napijegy a Gamerlandbe-33 %
7 990 Ft
Egyedülálló géppark és látvány
Retro Élményközpont belépő
4 500 Ft
Rengeteg élmény, 3 szinten!
4,9/5 Budapest Retro Élményközpont
60 darabos prémium sushi tál-22 %
13 990 Ft
Vásárlóink kedvence
4,6/5 Little Geisha Can Cook
Hot dog menü üdítővel-22 %
3 190 Ft
8 féle egyedi ízvilág!
5/5 Blue Monkey Hot Dog
Páros olajos thai masszázs-27 %
10 990 Ft
Vásárlóink kedvence
4,9/5 Rak Nani Thai Massage, Budapest - X. kerület
Társasjáték 2 vagy 4 főre-44 %
790 Ft
Több, mint 400 társasjáték!
4,3/5 Barcraft Nyugati
Kulináris kalandok Szentendrén-20 %
15 990 Ft
Vásárlóink kedvence
Sajttorta kávéval 2 fő részéreSajttorta kávéval 2 fő részére-21 %
1 490 Ft
4,7/5 MSTR1 Cafe & Lounge, Budapest - IX. kerület
Bejelentkezés