Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraTermék és élelmiszerPraktikus Ajándék

Fedezd fel a Balaton legszebb táját két keréken: Balatonfüredről induló 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra 2 robogóval, programmal és részletes túratérképpel 2 fő részére

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
VespaTura.hu  
Vásárlóink kedvence
Kosárba  29 890 Ft  Ajándékba veszem  Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
Teljes felszereléssel
Az ajánlat lejárt
8 vásárló
ma már 1 db élmény bónuszt vásároltak
Helyszín
VespaTura.hu 8230 Balatonfüred, Vitorlás tér
Vitorláskikötő
Jó, ha tudod
  • Kellemes, 2 órás program kezdőknek is, akik belekóstolnának a Vespázásba és megcsodálnák Tihany legszebb látnivalóit
  • Kb. 30 km-es motorozás a Tihanyi-félsziget körül, egyedi, olasz trikolor színekben tündöklő Vespa LX50-el
  • A túrára 9:00, 13:00 és 16.00 órakor lehet elindulni Balatonfüredről, maga az út robogóval körülbelül 50 perc alatt bejárható oda-vissza
  • A fennmaradó időben meglátogathatjátok a Tihanyi Apátságot, Gombóc Artúrt, titkos piknik pontokat, a Levendula Házat, a Belső Tavat, kiülős kávézókat, piacozhattok vagy fürödhettek is egyet valamelyik szabadstrandon
  • A bónusz tartalma: 2 üveg hideg olasz üdítő, vagy ásványvíz az útra, részletes túratérkép a látnivalókkal, elegendő üzemanyag és olaj, amit nem kell pótolni, megfelelő méretű bukósisak + hozzá egyszer használatos sapka, motoros kesztyű, láthatósági mellény, telefontartó és lezáró lánc
Beváltható
2024.05.01 - 09.30.
Fontos

A bónusz a 2024-as szezonban használható fel, május-szeptember között. Bejelentkezés telefonon: +36 70 226 9272 vagy e-mailben: ciao@vespatura.hu. A bónusz 1 fő részére szól, autós "B" kategóriás jogosítvánnyal is igénybe vehető (nem kell hozzá motoros vezetői engedély). A bérlés megkezdése előtt 50 000 Ft kaució fizetendő, mely a robogó sértetlen visszaadásakor azonnal visszajár. A megrendeléssel elfogadod az ÁSZF-et amit itt olvashatsz el: https://vespatura.hu/aszf.html. Az indulás előtt a még tapasztalatlan vezetők lehetőséget kapnak a motorok kipróbálására. Ha nem érzitek biztonságosnak a robogózást és nem szeretnétek igénybe venni a szolgáltatást, akkor  motoronként 2 900 Ft kiállási díj fizetendő. Kinyomtatott bónuszodat vidd magaddal vagy váltsd be mobilodon a szolgáltatónál!Nincs is annál jobb mint egy meleg nyári napon motorral bejárni gyönyörű tájakat! Azt  nem is magyarázzuk, miért pont Vespa? Aki ült már egyen biztosan beleszeretett a formájába, az acél karosszéria stabilitásába, az ülés kényelmébe és abba az életérzésbe, ahogy egy Vespa-val suhanhat.

 

Bónuszunkkal kb. 25 km-es motorozás vár rátok a Tihanyi-félsziget körül, egyedi olasz trikolor színekben tündöklő Vespa LX50-el!

 

Fedezd fel a Balaton legszebb táját két keréken: 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra

 

A Vespa LX50 nem versenygép, de pont ideális arra, hogy kényelmesen motorozzunk, körül öleljen a finom, meleg nyári szél, rácsodálkozhassunk a mindig szép balaton-felvidéki tájra, érezzük az illatát! Ha kellően óvatosak vagyunk, "B" kategóriás jogosítvánnyal is biztonsággal vezethető, nem kell hozzá "motoros jogsi". Hát ezért a kedvencünk Giulia és Giorgio, akik alig várják, hogy valaki elvigye őket a Balaton körül, a magyar Toscanába!

 

Kalandos kikapcsolódás festői környezetben: 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra

 

A Balatonba mélyen benyúló félsziget régebben a visszhangjáról volt híres. Ma már Tihany levendulaültetvényei is vonzzák a látogatókat. Az egykor fontos átkelőhely ma forgalmas turista központ.

 

Ajándékozz élményt és fedezd fel a Balaton legszebb táját két keréken: 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra

 

Tökéletes, két órás program kezdőknek, akik csak belekóstolnának a Vespázásba, szeretik Tihanyt és belefér egy kis kilátó-mászás, piacozás, vagy fürdőzés.

 

Ajándékozz élményt és fedezd fel a Balaton legszebb táját két keréken: 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra

 

Fedezd fel a Balaton legszebb táját két keréken: 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra

 

Mit kaptok az induláskor?

 

A legnagyobb biztonság érdekében: bukósisak, egyszer használatos sapka, motoros kesztyű és láthatósági mellény. Ezeket kérik is viselni a túra során! A telefontartó és lezáró lánc is tartozék, valamint a túrára elegendő üzemanyag és olaj, amit nem kell pótolni.

  

Ajándékozz élményt és fedezd fel a Balaton legszebb táját két keréken: 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra

 

Ajándékozz élményt és fedezd fel a Balaton legszebb táját két keréken: 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra

 

Időtartam:

 

A túrára reggel 9.00, 13.00 és 16.00 órakor lehet indulni Balatonfüredről. Maga az út robogóval körülbelül 50 perc alatt bejárható oda-vissza. A fennmaradó időben javasoljuk megmászni a Tihany, Apáti-hegyi kilátót, meglátogatni Gombóc Artúr szobrát, de belefér még egy rövid séta az Apátság és a Belső tó körül, a titkos piknik pontok valamelyike, szombatonként a kézműves piac bebarangolása, vagy egy hűsítő fürdés az egyik szabad strandon. Balatonfüredre a bérlés megkezdésétől számított 2 órán belül kell visszaérni.  

 

Fedezd fel a Balaton legszebb táját két keréken: 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra

 

Útvonal, látnivalók:

 

A következők a lehetséges látnivalók, a két órás túrába nem fog mindegyik beleférni, ezért javasolják a számotokra legérdekesebbeket válasszátok ki, vagy meghosszabbítani a túra idejét, amire szintén van lehetőség. Balatonfüredről a 71-es úton indulhattok Tihany felé. Az út elég széles, a forgalom tempóját fel tudjátok venni, de érdemes vigyázni az autóforgalommal. A visszapillantót folyamatosan figyelni kell, ha előzésünkbe kezdtek.

 

A Tihany balra táblánál lassan forduljatok le, és közvetlenül jobbra találjátok az Őrtorony kilátó parkolóját. Zárjátok le a motorokat szilárd tárgyhoz, fához és a jelzések mentén körülbelül félórányi sétára, az Apáti-hegynek felfelé találjátok a kilátót, ahonnan a félszigetet körbe lehet látni egészen Badacsonyig. Csodálatos, mint egy élő térkép!

 

Fedezd fel a Balaton legszebb táját két keréken: 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra

 

Ha visszatértek a motorokhoz, induljatok Tihany felé, amit pár perc alatt el is értek. Vespáik parkolása a Visszahang dombon ingyenes, de ne legyenek útban és itt se feledkezzetek meg a lezárásukról, hogy legyen ami hazavisz benneteket. Következhet egy kellemes séta egészen a Tihanyi Apátságig, de közben nézzétek meg, milyen Balaton szeletet fog aznap Gombóc Artúr!

 

A séta és a kötelező fotók elkészítése után a túratérképet követve motorozzatok le és vessetek egy pillantást a Tihanyi Belső-tóra! Az apátságra visszanézve képeslapra illő látványban lesz részetek.

 

Vissza kényelmes ülésekbe, de csak rövid időre, mert az Akasztó dombon a fa pavilonok között induló rövid ösvény egy szép kilátóhoz visz, amit kár lenne kihagyni. Ugyanez a látvány tárul elétek, ha kicsit tovább mentek és a Karolina Fűszerkertje táblát követve fordultok el balra a vékony kanyargós utcára. Ennek végén szakadék és csodás kilátás fogad a szép Balatonra!

 

Fedezd fel a Balaton legszebb táját két keréken: 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra

 

Ezután irány a Tihanyi rév! Itt szombatonként Piac Placcot tartanak mindenféle kézműves termékekkel, antik tárgyakkal, érdemes időt szánni rá, ha ezen a napon jártok erre.

 

Folytassátok utatokat a parton Balatonfüred felé és csodálkozzatok rá a kanyar mögül hirtelen előbukkanó apátság hihetetlen szépségére! A vissza úton két, a Somosi és a Gödrös szabadstrand is csábít egy gyors fürdésre a Tihanyi félszigeten, hogy aztán indulásotok után 2 órával fájó szívvel visszaadjátok a Vespákat, mert könnyen lehet, hogy már mások szeretnének a nyergükbe pattanni!

 

Ajándékozz élményt és fedezd fel a Balaton legszebb táját két keréken: 2 órás Tihany-kerülő Vespa túra

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Prémium minőségű fotókönyv-23 %
3 890 Ft
Tökéletes ajándékötlet!
Prémium minőségű fotónaptár-66 %
1 890 Ft
Egyedi, személyes ajándékötlet
Abhyanga olajos testmasszázs-20 %
7 990 Ft
Augusztusig felhasználható
4,6/5 Ayur Mantra Ayurvéda Masszázs Szalon
Páros napijegy a Gamerlandbe-33 %
7 990 Ft
Egyedülálló géppark és látvány
Retro Élményközpont belépő
4 500 Ft
Rengeteg élmény, 3 szinten!
4,9/5 Budapest Retro Élményközpont
Prémium asztali fotónaptárPrémium asztali fotónaptár-27 %
2 890 Ft
Egyedi, személyes ajándékötlet
Hot dog menü üdítővel-22 %
3 190 Ft
8 féle egyedi ízvilág!
5/5 Blue Monkey Hot Dog
Prémium négyzetes fotókönyv-44 %
5 490 Ft
Prémium minőség, többféle stílus
60 darabos prémium sushi tál-22 %
13 990 Ft
Vásárlóink kedvence
4,6/5 Little Geisha Can Cook
Páros olajos thai masszázs-27 %
10 990 Ft
Vásárlóink kedvence
4,8/5 Rak Nani Thai Massage, Budapest - X. kerület
Társasjáték 2 vagy 4 főre-44 %
790 Ft
Több, mint 400 társasjáték!
4,3/5 Barcraft Nyugati
Kulináris kalandok Szentendrén-20 %
15 990 Ft
Vásárlóink kedvence
Bejelentkezés