Az osztrákok híres, diszkréten édes, egyszerűségében zseniális cukrászsüteménye, a Sacher-torta immár bő másfél évszázada hódítja az ínyencek szívét és desszerttányérját. Szinte lehetetlen nem belefutni, hiszen mára a cukrászdák, sőt, a hipermarketek süteményes pultjai is „alapelemként” tartják készleten az összetéveszthetetlen, csokoládébevonatos tortát.
Így hát úton-útfélen felmerül a lehetőség, hogy megkívánj egy ízletes, Sacher-féle kalóriabombát – csakhogy vegánként az eredeti receptúra alapján készült sütiket sajnos mellőzni kényszerülsz. Még jó, hogy van nekünk egy Vegan Street cukrászműhelyünk, ahol a mesterek a legfinomabb desszerteket alkotják újra a klasszikustól a modernig, természetesen kizárólag növényi hozzávalók felhasználásával.
A bónuszunkkal rendelhető 10 szeletes vegán Sacher-torta még csak távolról sem látott tojást vagy vajat; sőt, a bűntudatmentes nassolás jegyében még a cukrot és a glutént is száműzi kedvedért a Vegan Street az alapanyagok listájáról (500-500 Ft felár mellett).
A küllemében is műalkotásra hajazó desszert mennyeien kakaós tésztájába ínycsiklandó gyümölcsös töltelék kerül: az eredeti barack mellett választhatsz azonban áfonya-, eper- vagy málnalekvárt is. Végül a védjeggyé váló étcsokoládé-bevonat kerül a torta tetejére, díszítésként pedig némi gyümölcs – és már kész is az állati eredetű összetevőktől mentes Sacher-torta, mely legalább olyan finom, mint az eredeti.