Hogy lehet valami egyszerre finom, egészséges és még környezettudatos is? A Filo Bárban megtudhatod. A helyben gyúrt tészta és a házi készítésű szósz már csak hab a tortán, illetve a top a pizzán, amit többféle ízben és egy hamisítatlan zöld étteremben tudsz megenni másodmagaddal ezért a bónuszért.
A belvárosi bulinegyed legzöldebb éttermében már a kialakításkor odafigyeltek arra, hogy újrafelhasználható anyagokat, energia- és víztakarékos berendezéseket használjanak, illetve a működésük közben is mindent megtesznek azért, hogy a lehető legkisebb legyen az ökolábnyomuk.
A pizzák élvezeti értékéből azonban mindez semmit sem von le, a ropogós tészta ugyanolyan finom, ha nem jobb mint máshol, a helyben gyúrt, friss, teljes kiőrlésű tönkölybúzából készült tésztalapra finom, fűszeres házi szósz kerül, az eredeti olasz import hozzávalókból készült feltétekről pedig te döntesz, attól függően épp mihez van kedved.
Választható pizzák:
- Prosciutto - pármai sonka, mozzarella, házi paradicsomszósz
- Pepperoni - fűszeres szalámi, mozzarella, házi paradicsomszósz
- Margherita - mozzarella, bazsalikom, házi paradicsomszósz
- Tonno - tonhal, mozzarella, házi paradicsomszósz
- Meatlover - pármai sonka, fűszeres szalámi, mozzarella, házi paradicsomszósz
- Pollo - pirított csirkemell, mozzarella, házi paradicsomszósz
- 3+1 Formaggi - mozzarella, brie, parmezán, cheddar szósz
- Vegetariano - szárított paradicsom, rukkola, oliva, mozzarella, házi paradicsomszósz
A pizzák mellett focaccia szendvicsek (Meatlover, Cheeselover, Fishlover), pitával ehető házi mártogatósok (salsa szósz, cheddar szósz, zöldfűszeres krémsajt, padlizsánkrém, hummus, tonhalkrém), sőt helyben készült nagyon csokis Filo Brownie is megtalálható az étlapon.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!