Márton napja még messze van, de mi lenne, ha egy kicsit előrehoznánk és csapnánk egy jó kis szárnyas lakomát? A bulira nemcsak a liba lenne hivatalos, a kacsa és a csirke nemesebb részei is. Benne vagy?
Marcsa Néni Vendéglőjében most 2 személyes Ludas Mátyás tállal garantáltan finomabb falatokat ehetsz, mint amiről Döbrögi valaha is álmodott.
Kacsák ropogósra sütött combjait, sajttal és sonkával töltött csirkemellet, továbbá baconba tekert fűszeres csirkecsíkokat, és nem utolsó sorban diós bundában sült libamáj terrine-eket még melegében tálra rendezik. Mindezt Marcsa néni burgonyájával és párolt káposztával körítik.
Marcsa néni vendéglőjében családi hagyomány a főzés, és a vendégek szaftos húsokkal és gazdag levesekkel kínálása. A névadó nagymama kitűnő, és nagy tiszteletnek örvendő főzőasszony volt Szabolcsban, leányai és unokái pedig örökölték tőle a tehetséget és a vendégszeretetet.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!