Ha nyár, akkor grillparty, de lássuk be, az odaégett oldalasnál meg a „középen kicsit nyers maradt” csirkemellnél azért létezik jobb nyári vacsora is. A Naphegy Étterem teraszán élvezhetitek a balzsamos nyáreste levegőjét, a finom illatokat és mindazt, amiért a grillvacsorákat szeretjük, de az étlap tekintetében nem kell leragadnotok a nyársaknál vagy a pálcavégre tűzött szalonnánál.
A történelmi Budapest szívében, a Citadella és a Várnegyed szomszédságában, gyönyörű kilátással és pazar ízekkel egy rendkívüli hely vár rátok
Igazi ínyencségek közül választhattok egy előételt vagy levest, egy főételt és egy desszertet.
Az étlapon olyan ínyencségek szerepelnek, mint az avokádó saláta grillezett ráknyárssal és chilis ananásszal, spárgás-zöldborsós cukkini saláta zöldfűszeres ricottával és friss retekkel, kakas conzomme húsával töltött raviolival és répahengerrel, bbq marha oldalas, de a kertiparty hangulat jegyében van itt grillkolbász válogatás, konfitált bárány lapocka, felezett tanyasi csirke, vagy a könnyedebb, nyárias finomságra vágyóknak kapros-narancsos nyári tök, desszertnek pedig üdítő finomság lesz a melegebb estéken a házi joghurtos pohárkrém friss gyümöcsökkel.
A vacsora mellé egy-egy pohár bor vagy alkoholmentes ital is jár, mert így lesz tökéletes a hangulat.