Pavillon de Paris – majdnem titkos kert Buda szívében, a kertben üvegpavilon, abban pedig egy üvegfalú étterem. A neve predesztinálja francia konyha vitelére, de emellett Szabó Ferenc séf az étlapon a magyar konyha ízvilágát is megjeleníti. Az ételeket kiváló magyar és francia borok egészítik ki.
Az általunk kínált menü illeszkedik a különleges és meghitt hangulathoz. Nem hétköznapi fogásokat fogsz kóstolni, izgalmas ízkombinációkat a legfrissebb minőségi alapanyagokból, igazi vendégszeretettel tálalva.
Degusztációs menü a Pavillon de Paris étteremben:
- Amuse bouche: Füstölt lazac, zöldborsó veluté
- Libamáj au torchon vagy Bouillabaisse (Francia tengeri halleves)
- Coq au vin (Vörösboros kakaspörkölt) vagy Fekete tőkehal narancson Puy-i lencse
- Körtés tarte tatin, gyömbéres vanília fagylalt
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!