Japán egy külön világ, a sziget, ahol mindenki megőrzi a tradíciókat, és még fontosak a hagyományos értékek, és a minőség előbbre való a sietség helyett.
Ugyanakkor innen származik az újító ötletek sokasága, Japán élen jár a fejlődésben és a technikai csodákban is, ez a kettősség pedig a konyhájában is megfigyelhető.
A titkos szigetvilág rejtelmei most előtted is feltárulhatnak, az első magyarországi Kanpai Izakaya japán bisztro 5 fogásos menüjében japán tradicionális ízei egyesülnek a modern igényeket is kielégítve.
Aperitifként mindjárt itt van egy koktél, aminek ízét még biztosan sokáig nem feleded.
A különleges japán halerőleves mellett olyan klasszikusok kerülnek az asztalra, mint a miso leves, és az elmaradhatatlan sushi tekercs.
A könnyű fogások mellett marad hely a desszertnek is, amit tényleg vétek lenne kihagyni.
Aperitife:
- Koktél
Menüsor:
- Osuimono (Japán halerőleves)
- Rainbow oshizusi (Préselt különleges szivárvány sushi)
- Miso ramen leves tengeri finomságokkal
- Japán palacsinta feketeszezám fagylalttal
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!