Budapesten, a Rózsadomb szívében található Etna étteremben lassan másfél évtizede adnak egymásnak randevút mindazok, akiket rabul ejtett az autentikus itáliai konyha. Az elvek szigorúak: kizárólag elsőrangú, természetes alapanyagok, hagyományos olasz receptek szerint elkészítve. Igaz ez a házi, durumlisztből készült tésztáktól kezdve a hús- és halételeken át a csábító talján desszertkölteményekig. Ebből a felsorolásból nem hiányozhat a pizza sem. Fatüzelésű kemencében, kövön sütik, vékonyra, a szélén ropogósra. Szósz eredeti, a legjobb minőségű Pomodori Pelati–ból készül, extra szűz olivaolajjal és friss bazsalikommal.
E bónusszal a Prosciutto e funghit, e sonkás-gombás, olvadó mozzarellával kínált remeket vagy a sonka, gomba, szalámi, articsóka, olivabogyó megunhatatlan együttesét, a híres Capricciosát kóstolhatod meg. Elszántabbak választhatják a tüzes, csípős Pizza Diavolát is; mindhármat extra, 100x32cm-es kivitelben. Ariano Sergio séf-tulajdonos, háromszoros világbajnok pizzasütő jobbkeze, Paulino Bucca és az olasz nemzetiségű szakács-csapat a garancia arra, hogy valódi olasz minőség kerüljön az asztalotokra. Nápolyban sem csinálják különbül.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!