A 7 hetes tanfolyam alatt megismertetjük veletek a sörfőzés és sörkóstolás titkait, valamint közösen megnézzük, hogy mik a különbségek a nagyüzemi és a kisüzemi sörök között. A szeminárium alatt tapasztalt sörfőző mesterek tartanak majd előadásokat és kóstolókat.
Minden alkalommal egy adott típusú sörrel ismerkedünk meg, előadásokon és kóstolókon keresztül. Kipróbáljuk a házi sörfőzetet, illetve a kézműves és nagyüzemi söröket is mind a magyar, mind a külföldi piacról.
Előadók:
László Gergely – Fehér Nyúl sörfőzde, sörfőző mester
Sajgó Álmos – Fehér Nyúl sörfőzde, sörfőző mester / alapító-tulajdonos
Csepregi András - Fehér Nyúl sörfőzde, sörfőző mester / alapító-tulajdonos
A közösen eltöltött másfél óra alatt kóstolókkal és ajándékokkal kedveskedünk minden résztvevőnek. Emléktárgyak és oklevelek társaságában mehet haza mindenki a nap végén, nem is beszélve a közösen eltöltött kóstolásról.
Extra ajándékként, aki minden alkalmon részt vesz, bekerül egy sorsolásba, ahol a nyeremény egy sörfőzde látogatás és két rekesz saját sör, aminek a főzésében, fűszerezésében és palackozásában is részt vehet majd a szerencsés.
Előadások:
November 5. – APA (american pale ale)
November 12. – IPA (indian pale ale)
November 19. – Sour sörök
November 26. – Stout
December 3. – Gyümölcsös sörök
December 10. – Russian Imperial Stout
December 17. – Barley Wine
7 alkalmas sör szeminárium, ahol megtanulhatod a sörfőzés és kóstolás alapjait
MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat Édes Érzés - Budapest