Megvetted Neki már a legjobb serpenyőt, a legmárkásabb robotgépet, a legminőségibb acélból készült szakácskést, az összes szakácskönyvet Ramsaytól kezdve Segal Viktorig, a legritkább keleti fűszert, amit csak New York egy kis indiai boltjában lehet beszerezni egy titkos jelszó bemondása után, a legprofibb, NASA technikával készült vágódeszkát, és külön az amerikai tengerészgyalogosok számára kifejlesztett fokhagymanyomót.

Igen, van egy főzőbolond pasid, barátnőd, barátod esetleg kollégád, főnököd és fogalmad sincs mit tudnál még venni neki ajándékba. A Brigád tud segíteni, legújabb ajánlatunkkal, amely bármelyik főzőtanfolyamra érvényes.
Mindenkinek van gyenge pontja, még a legprofibb hobbyszakácsnak is. Lehet, hogy a steaket nem találja el, lehet, hogy az édességekben nem túl erős, lehet, hogy a levesek nem jönnek össze. A Blanchir Főzőiskolában szerencsére a legtájékozottabb hobbyfőzők is megtalálják a nekik való kurzust.
Olyan képzett szakemberektől tanulhatnak, mint Ádám Csaba világbajnok séf, aki az ínyenceknek is tud meglepetéssel és újdonságokkal szolgálni, elsajátíthatja a steak sütési technikájának az alapfogásait, vagy megismerkedhet a kreatív cukrászattal.

Az ünnepek közeledtével kiemelt szerepet kapnak a halételek, a pulyka és malacsütés fortélyai, valamint a sütemények és egyéb édességek. A kurzusok egyestések, amelyek során három fogást főznek végig a tanoncok, miközben remek borokat kóstolnak főzőcskézés közben és a vacsora mellé is, tehát nemcsak a minőségi gasztronómiai szemlélet, hanem a jó hangulat is garantált.
Tetszik? Ajánld az ismerőseidnek is!



















