A hetvenes években az számított modern nőnek, aki konzervételeket főz. Manapság fordult a kocka, és az számít haladónak, aki képes a legfinomabb, legfrissebb, minőségi alapanyagokból ebédet vagy vacsorát készíteni magának. És ez természetesen nem csak nőkre, hanem férfiakra is érvényes! Legújabb ajánlatunkkal nagy lépést tehetsz afelé, hogy még kiválóbb ételekkel kápráztasd el barátaidat, családodat. A Blanchir Főzőiskola kurzusain új főzési praktikákat ismersz meg, új alapanyagokkal tanulsz meg bánni, új receptekkel találkozol, és miközben finom borokat kóstolsz, sok-sok ételszerető emberrel tudsz tapasztalatot cserélni. A 20.000 forintot érő bónusz (amiért te csak 9.500 forintot fizetsz) a Blanchir bármelyik kurzusára érvényes. Ha a tandíj az általad választott tanfolyamra kevesebb mint 20 ezer forint, az egyenleget más tanfolyamra is felhasználhatod.
A modern designnal berendezett Blanchir Főzőiskola tematikus óráin mindig egy-egy séf vagy gasztronómiai szakember mutatja meg a tanulóknak, hogyan készítsék el az adott menüsort. Főzés közben kiváló minőségű bor is kerül a poharakba, a Bortársaság borait a főzéshez és vacsorához tartalmazza a kurzus ára. A közeljövő kurzusain megtanulod a legjobb spárga készítési technikákat, mestere leszel az olasz tészták gyúrásának és főzésének, együtt fogsz sütni-főzni országunk elismert csokoládé készítőjével, Szántó Tiborral, és utoléred nagymamád tudományát a cseresznyéspite műfajában. És érdemes figyelned a Blanchir honlapját, ugyanis hónapról hónapra mindig változó kurzusokkal találkozhatsz, amelyekben mindig nagy szerepet kapnak a friss, szezonális alapanyagok.
Persze minden azon múlik, hogy egy főzőtanfolyamon kik tanítanak meg a fortélyokra. A Blanchir Főzőiskola legnépszerűbb tanára Ádám Csaba, világbajnok ezüstérmes séf, a legrégebbi gasztronómiai szövetség, a Chaîne des Rôtisseurs lovagja. Ádám Csaba kurzusokat is tart a főzőiskolában, tehát ha tőle szeretnél tanulni, jelentkezz az ő óráira. Együtt tudsz főzni Péter Annával is, a legolvasottab hazai gasztromédia, a Malackaraj szerkesztőjével és a minőségi húsfogyasztás hazai zászlóvivőjével. Világkörüli kulináris kalandozásra Molnár Kata Orsolya gasztroújságíró repít téged, a Chef Chicken's Cosmic Canteen szerkesztője. Az indiai konyha titkaiba Kousai Khudir, a budapesti Kashmir Étterem tulajdonosa, séfje avat be, a borok csodálatos világában pedig Furják Andrea Nemzetközi WSET Advanced borszakértő kalauzol el.
Sous vide... roux... ganache... blanchir... Blanchir főzőiskola.
Tetszik? Ajánld az ismerőseidnek is!