Vannak dolgok, amikről csak addig hiszed, hogy tökéletesek, amíg nem próbálod ki a továbbfejlesztett változatukat. Ilyen például a francia manikűr egy szem strasszal a gyűrűs ujjon, a HD tévé egy hangfalra rákötve, vagy egy George Clooney-ra hajazó gyermekorvos rock zenész, miután elvégzett egy ezermester tanfolyamot.
Ha kicsit elengeded a fantáziádat, biztosan a környezetedben is sok dolgot találsz, amin lehetne még javítani, de mi a helyzet a lángossal? A magyarok pizzája könnyű, ropogós tésztájával és az illatos sajttal így is maga a pálmazsírban sült harmónia, már-már nemzeti jelkép, megváltoztatására gondolni szinte pirongató eltévelyedés lenne – vagy mégsem?
Szerencsére a Maci Lángosozóban mertek nagyot álmodni, bónuszunkkal pedig most te is kipróbálhatod, milyen az, amikor a lángos 2.0-ás változata kerül ki a büfé ablaka alól. A forradalmi gondolat lényege, hogy sütés előtt a lágy tésztára sonkát, sajtot és gombát tesznek, majd a lángost félbehajtják és a forró olajba dobják: bumm, így született meg a töltött lángos! Ha te sem szeretnél kóstolás nélkül elmenni a gasztroforradalom mellett, vagy már próbáltad, és szívesen újráznál a töltött lángosból, csapj le a voucherre, és kérj mindjárt kettőt!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!