Szereted a különleges és nem mindennapi dolgokat? Szereted a torta díszítést, az egyedi, kreatív megoldásokat? Szeretsz alkotni, és szeretnél a fantáziádat és ügyességedet használva kikapcsolódni és feltöltődni? Akkor ez a kurzus Neked szól!
Itt kiélheted kreativitásodat, ugyanis ezzel az alkalommal, egy állatos formatortát fogsz elkészíteni, ráadásul az airbrush technikát is elsajátíthatod. Ezen a kurzuson tanítód nem más, mint Farkas Vilmos lesz, aki a formatorták elkészítésének nagy mestere!
Farkas Vilmos nem ismer lehetetlent, ha formatortákról van szó! Ígérjük, sokszínű oktatásban lesz részed, ha csatlakozol ehhez a képzési sorozathoz!
Szóval érdekel a kihívás? Akkor figyelj! Partnerünk várja azokat, akik egy kicsit el akarnak szakadni a hétköznapokból, és egy pár órára mindent elfeledve alkotnának, tortát díszítenének. Nincs szükség alap tudásra, a fantáziád és a stílusérzéked lesz segítségedre.
Első lépésben a torta formájának kialakítása a cél, mely már az elején sok kérdést vethet fel a kivitelezés miatt. A torta töltése és burkolása után a díszítés következik, melyben igazán kialakul az állatka jellege. A burkolásnak több fajtája lehet, de ez legyen meglepetés!
Mestercukrászuk összeállított egy 4 órás programot, amelyen a jelentkezők megismerkednek a torta burkolás és tortadíszítés technikáival és fortélyaival, valamint az airbrush használatával. Megtanítja a tökéletes tortabevonás titkát, és saját fantáziád szerint díszítheted fel tortádat lépésről lépésre a gyakorlatban, mestercukrászuk segítségével.
Aki pedig több mindent szeretne megtanulni és tökéletesíteni tudását, jelentkezhet az Édesmester hobbicukrász 1. és 2. tanfolyamaikra, vagy további tematikus kurzusaikra is!
Az biztos, hogy mindenki sikerélménnyel és egy finom tortával gazdagodva fog hazatérni tőlük!
Ajánljuk azoknak, akik:
- szeretnék megmutatni a saját stílusukat,
- szeretik a kreativitást és az aktív, alkotó kikapcsolódást,
- néhány órára el kívánják ereszteni a fantáziájukat,
- kíváncsiak, mennyi kreativitás rejtőzik bennük, mire képesek,
- mindezeket pedig egy profi mestercukrásztól szeretnék ellesni.
- És azoknak, akik szeretnék az elsajátított tudást kamatoztatni otthoni körülmények között is.
A képzés alapja a gyakorlat, ezért kis létszámban, maximum 7 fős csoportokban zajlik az oktatás, hogy minden résztvevő biztos alapokat szerezhessen a tortadíszítés területén.
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várnak.
A képzés ára tartalmazza az elkészült tortát, tortadíszeket és azok csomagolását, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeik használatát.
Az oktatás alatt korlátlan üdítő és ásványvíz fogyasztás, kávé és forró csokoládé fogyasztása rendelkezésedre áll.
Tematika:
Az első napon megsütöd a piskótát. Mindenki a saját piskótáját süti, mely egy hagyományos piskóta, adalékanyagok nélkül. Ezt követően egy nagyon finom főzött csokoládé krémet (párizsi krém) fogsz készíteni. Betöltöd a tortát, hűtöd, közben Vilmos mutat némi technikát a cukrászat titkaiból. Végül kifaragod a tortát a megfelelő formára. Ehhez mindent mutatni fog, úgy, hogy akár otthon is el fogod tudni készíteni!
A második napon, már csak a díszítésre fogtok koncentrálni. Vilmos meg fogja mutatni, hogy az alapvető tortaburkolásnál mire kell figyelni. Mutat, majd olyan apró trükköket és praktikákat, amiket az elmúlt 30 évben tapasztalt.
Végezetül pedig az airbrush technikát, festést és a pisztoly használatát fogod megismerni annyira, hogy a saját tortádat is meg fogod tudni majd festeni vele.
A tanfolyamra cukrászok és teljesen kezdők is jelentkezhetnek. Az elkészült 12 szeletes tortát, természetesen mindenki hazaviheti!