Szása és Attila az Arany Kaviár Étterem két tulajdonosa évekkel ezelőtt elhatározták, hogy követve éttermük filozófiiáját,a sok éves szakmai tapasztalat gyümölcseként saját gourmet válogatást készítenek, az étterem egyfajta védjegyeként, mely a minőséget igazolja. A szelekció kezdetben csak kíváló minőségű fekete kaviárok értékesítésével foglalalkozott,mára azonban kiegészült vörös lazackaviárokkal is, hogy bővebb termékkínálat álljon az inyencségek kedvelői részére. Kaviárjaik között megtalálható a Szibériai Tokhal kaviár, az Osetra kaviár, valamint a Keta és Gorbusa Lazackaviárok.
1.válogatás
- Szibériai Tokhal Kaviár Malossol 15 gr
- Keta Lazackaviár 50 g
- Gorbusa Lazackaviár 50 g
2. válogatás
- Osetra Kaviár Malossol 15 g
- Keta Lazackaviár 50 g
- Gorbusa Lazackaviár 50 g
3. válogatás
- Szibériai Tokhal Kaviár Malossol 30 g
- Keta Lazackaviár 50 g
- Gorbusa Lazackaviár 50 g
4. válogatás
- Osetra Kaviár Malossol 30 g
- Keta Lazackaviár 50 g
- Gorbusa Lazackaviár 50 g
Szavatossági idő:
Szibériai Tokhal kaviár (mindkét kiszerelés): 2015.02.28.
Osetra kaviár (mindkét kiszerelés): 2015.02.28.
Keta Lazackaviár: 2015.05.06.
Gorbusa Lazackaviár: 2015.05.06.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!