Becsengettek. Elkezdődött az új tanév a Kuktaparty Főzőiskolában. Így hát kezd rögtön az új szezon egy olyan kurzussal, ami nem nagyon volt még, és ami igazán különleges! Nem sokan mondhatják el magukról, hogy ismerik az ausztrál konyha csínját-bínját.
Ettél már kenguru steaket? És ausztrál, pekándiós répatortát? Ne restelkedj, nem sokan ettek. De te most nemcsak azok közé fogsz tartozni, akik megízelték már eme finomságokat, hanem akik el is tudják készíteni!
Steaket sütni nem olyan bonyolult, hogy egy halandó ne tanulhassa meg, viszont nem olyan egyszerű, hogy az otthoni kísérletezgetés helyett ne érje meg inkább szakembertől ellesni a fortélyokat. Ezen az estén minden titokra fény derül, amit eddig nem tudtál a Steakekről, vagy nem mertél megkérdezni. A húsok minősége és mennyisége is terítéken lesz, hogy hol érdemes beszerezni és, hogyan érdemes elkészíteni. Miért jó teljesen átsütve, és kevésbé, mitől nem lesz rágós, mint a cipőtalp?
Garantált kikapcsolódás, három órás pihenés mindenki számára.
A menü:
- Kéksajtos kelvirág krémleves pirított kolbásszal répachips-szel
- Ausztrál kenguru steak grill zöldségsalátával
- Ausztrál répatorta pekándióval
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!