Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
Minden Ajándék UtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekek

A legújabb őrület: 1 óra balta dobálás különleges UV-fényben

4,5/5  Pániq-Szoba - Balta dobálás Budapest - VII. kerület
Elfogyott
2 990 Ft
105 vásárló 
Helyszín
Pániq-Szoba - Balta dobálás 1074 Budapest, Dohány utca 30/a
Ma: 12:00 - 20:00
Pániq-Szoba - Balta dobálás Értékelése 31 vásárló értékelés
4,5/5
5 23
4 2
3 5
2 1
1 0
Az ajánlatot ellenőrizte és szerkesztette:
Kriszta
Szolgáltatás szerkesztő - „Számomra fontos a harmónia, és a testi-lelki szépség megteremtése”
Jó, ha tudod
  • Ha baltát dobálni egy sima fa táblára nem elég érdekes és egy még izgalmasabb élményre vágytok, próbáljátok ki sötétben, UV fények alatt
  • Többféle szabály szerint lehet hajítani, melyeket a helyszínen készséggel elmagyaráznak majd, kipróbálhatjátok a világverseny-szabályt, de játszhattok egy egyszerűbb verziót is
  • A biztonságról a mindentől elszeparált pályák és a közöttük felállított kerítéshálók gondoskodnak
  • Beváltható: keddtől csütörtökig, nyitvatartási időben
Beváltható
2020.01.06 - 02.29.
Fontos

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 30 955 8587 vagy e-mailben: info@baltadobalas.hu. 1 bónusz 1 fő részére szól. Annyi bónuszt vásárolj, ahányan menni szeretnétek. Beváltható: keddtől csütörtökig, nyitvatartási időben. A megbeszélt időpontot 24 órával korábban tudod módosítani vagy lemondani. Bónuszodat váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!Nem arról van szó, hogy már nem bírtuk tovább az irodai feszültséget, és úgy döntöttük, néhány bónuszért cserébe szétcsapatjuk a céget: a baltadobálás nagyon is komoly dolog, ez valóban egy sportág, amit szerencsére nem nálunk, hanem a Pániq-Szoba pályáin próbálhatsz ki, mert bár nekünk is rögtön beindult a fantáziánk, ők mégis csak jobban értenek a dologhoz.

 

 

A baltadobálás sportágból jelenleg már világbajnokságot is szerveznek, a „Kés és fejszehajító Európa-bajnokság” 2017-ben egyébként Magyarországon került megrendezésre. 

 

 

A sportág Kanadában terjedt el először, azóta több tucat baltadobálós hely nyílt ott és a déli szomszédban, az Egyesült Államokban is. 

 

Ebben a sportban egyénileg és csapatban is lehet játszani. A szabályok szerint körversenyről van szó, tehát mindenki saját körén belül dobhat baltájával, játékostársát követve. Ebből kifolyólag nincs limit pályánként a játékosok számát illetően, ahogy egy bowling bajnokság esetében is bármennyien lehet játszani, hiszen az új kör az utolsó játékos hajítása után kezdődik! Többféle szabály szerint lehet hajítani, melyeket a helyszínen készséggel elmagyaráznak majd. Kipróbálhatjátok a világverseny-szabályt, de játszhattok egy egyszerűbb verziót is. Egy dologban biztosak lehettek; már az is fantasztikus élmény lesz, amikor eldobjátok a fejszét, és az harmadik hajításra beleáll a célba! 

 

 

A sikerélmény elég hamar bekövetkezik! Egy kezdő játékosnál általában 2-3 dobás után rá lehet érezni a helyes technikára, hogy a fejsze éle beleálljon a célkörbe. Onnantól pedig már csak a precizitáson, technikán, és kifinomultságon múlik minden. Bár egy fejsze jóval nehezebb egy darts nyílnál, a siker nem az erőn múlik. 

 

 

Többféle balta közül lehet választani játék elején, mindenki meg tudja találni a számára legmegfelelőbbet. Találkozhattok kisebb, valamint nagyobb méretű és tömegű fejszékkel is. 

 

A biztonságról a mindentől elszeparált pályák és a közöttük felállított kerítésháló mellett a helyszínen dolgozók is gondoskodnak. 

 

Ha baltát dobálni egy sima fa táblára nem elég érdekes és egy még izgalmasabb élményre vágytok, próbáljátok ki sötétben, UV-fények alatt!

 

 

Nem, nem arról van szó, hogy kiszállnak a helyszínelők, játék közben teszik a pályát még izgalmasabbá a célt megvilágító fények. A baltadobálásnak eleve van egy hangulata, hogy aztán ez a sötéttől és a sejtelmes, világító színektől miért lesz még izgalmasabb, azt megmagyarázni elég nehéz, de ha kipróbálod, te is rögtön érzed, hogy teli találat volt ez az ötlet!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Porcelán brackett fogszabályzó
104 990 Ft
Botulinumos ránctalanítás
35 000 Ft
4,7/5 Esztétika Klinika Novelmedix, Budapest - XIII. kerület
Főúri családok nyomában
6 190 Ft
4,2/5 Neoline-Kalandozás Utazási Iroda - Nyugat-Dunántúl, Pápa
Gasztro-wellness a Rudasban
11 490 Ft
Bejelentkezés