A barbecue meg a grill itthon lassan szinonimává válnak, pedig egy magára valamit is adó gourmet tudja, hogy a két eljárás nem hogy nem hasonlít, de homlokegyenest egymás ellentétei.
Míg bizonyos húsokat érdemes gyorsan megpirítani, addig másokat lassú tűzön, hosszasan párolnak, mielőtt ropogós kérget sütnének rájuk.
A Bourbon Kreatív Élménykonyha Barbecue Party estjén többek között erről is szó esik majd, de a főszerep a finom pácoké lesz, valamint a barbecue elkészítésének tudományát is megismerheted, hogy azután a saját kerti partydon, a vendégeid legnagyobb örömére tökéletesíthesd a szabad tűzön készült húsokat.
És hogy persze ne csak beszéljetek róla, hanem meg is kóstoljátok őket, a Barbecue Partyn a leghíresebb fogások is tiszteletüket teszik. Az elkészült ételeket helyben fogyaszthatjátok, így nem csak a tudással, de egy igazi tengerentúli sütögetős buli élményével is gazdagabbak lesztek.
Menü:
- Coleslow – amerikai káposztasaláta
- BBQ oldalas és csirkeszárny és pácok
- Steak burgonya egyszerűen
- Ajándék desszert: amerikai Apple Pie
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!